Eşimin hakaretleri

Siz haksizsiniz.
Ve son cumleniz dikkatimi cekti " cok kahrimi cekti".
Bana kufur etti diyosunuz ama hic dusundunuzmu benimde sucum var cileden cikmasina cok nazlaniyorum ona buna diye??
Bende sinirlenince gozum hic bisey gormez kufrederim kizarim bagiririm.
Cunku o cildirma raddesine gelmeyince karsi taraf anlamiyor galiba benim sinirlarimi zorladigini ve insanca konusmaktan anlamadigini. Bende artik cildirmakta buluyorum careyi.

Sacmaliyosunz resmen. Gitmesinmi ailesine yardima? Ne diycek babasina " baba siz essek gibi calisin benim hissem yine bende unutmayalim bunuda' mi desin?
Ayip be. Eger 2 gun sonra babasi gelip dese " sen yardim etmedin vs" siz yine dersiniz bu nasil baba ogluna hakkini vermiyor.
Neden vermek zorunda olsun pardon?
Ayrica beni yemeyin, bir karis toprak icin beni dinlemiyor felan diye. Mesela evlenirken evi arabasi olani isteriz, ornegin bide tabusu olsa tarladan, dahada bi hosumuza gider. Sirf paragoz oldugumuzdan degil bu. Hayat parayla donuyor. Yani o bir karis toprak degerlenince isinize yarayinca elinizin tersiyle itmezsiniz eminim bundan.

Siz neden gitmiyorsunuz esinizle?o da belli benimle köye gelmiyor,beni yalnız gönderiyor diyordur içinden.

Adam neden akşama kadar senin başını beklesin ki? Çocuk gibi kapris yapmışsın. Hakaret kısmına kadar çok doğru söylüyor. Orada herkes çalışırken eşinin evde oturması çok abes olurdu. Sabah gidip akşam geliyormuş zaten. Hem bir dönem olan bir iş bu sürekli değil.
Hakaret etmesi eşini haklıyken haksız duruma düşürmüş.
Gereksiz ısrarın için alttan almalısın ama hakaret olayına çözüm bulmalısınız.

Ben olsam bende söverim. Aksama kadar yalniz kalamazmista sinavı varmista evin ihtiyacini bile alamazmista. Abartmiyor musun? Herkes sabah işe gidip eve akşam geliyor kaç kisinin eşi evde yalnız ölüyor eşi gitti diye? . Adam işe gitseydi, sinav boyunca işe gitme kalll aksama kadar eve bisey lazim olursa ben naparim mi dicektin? Suyunu cikartmissin sende taş olsa çatlar.

Valla adam haklı kusura bakmayın. Sizin tepkinizi gören de gezip tozmaya gidiyor zanneder
Ayrıca sınava çalışan birinin tepesinde yalnız kalmasın diye bütün gün beklemek de saçma ötesi bence...

Onca insan eşinizin haklı olduğundan yana ki bende öyleyim. Hakaret kısmına girmiyorum dememesi gerekirdi tabi. Ama bence eşinizin gönlünü alma sırası sizde hata ettim beni yanlıs anladın güzelce konusarak sonunda da hakaret etmemesi gerektiğini belirtirsiniz. Onca lafa rağmen giderken sizi öpmek isteyen eşinizin bunu anlayabileceğini düşünüyorum

Bende gelecem dedinizmi ? Ben sinavim olsa bile giderdim eşim sonucta ki çok gittim calisirken izin aldim gerektiginde yine de gittim. Icime sinmez tek gondermek. Belki teklif edebilirdiniz. Yanliz kalmaktan cok ailesine gittigi icin sinirlenmis gibi goozukmuş konusma tarziniz

Siz de adamın ailesi hakkında ileri geri konuşmayıverin. Size büyük bi şey yapmadılarsa ailen şöyle böyle demek eşinizi sizden uzaklaştırmaktan başka işe yaramaz. Sizin aileniz hakkında eşiniz kötü konuşsa siz kaldırabilir misiniz. Biraz empati...

hakaret tabiki yanlış ama sende tüketmişsin adamı ne varki bunda geliyor sonuçta evine nerde olduğunu biliyorsun hem belkide mutlu köy işleriyle benim eşimde arada uğraşır stres atar toprakla desteklemek yerine köstek olmak nedenki abartıyorsunuz bence toparlanmalısınız kpss stresinden olsa gerek Allah yardımcınız olsun

Gidecek tabiki. Yardım için de gidecek, dediği gibi o topraklarda yarın öbür gün hak iddia edebilmek için de gidecek.
Öğretmen eşiniz zaten şu ara sürekli evde bir gün olmasa ne?
Siz ders çalışırken yelpaze falan mi sallayacak? Ne alaka canım bebek bakıcısı gibi.. Evde yalnızım da yalnızım.
Hakaret hoş olmamış tabiki ama baştan sona hatalisiniz

Hem gitmesin demedim sınav olduğu için gitmesin dedim diyorsunuz hemde adama bu son olsun bir daha göndermem diyorsunuz oldu olacak boynuna birde ip bağlayın da izin vermeden gitmesin bir yere. Pardon da acaba tuvalete falan giderken de izin almayınca emrivaki yaptı bu adam bana gidebilir miyim demedi diye küsüyor musunuz ? Ne var yani aksama kadar yalnız kalınca sınav sonucunda ise girince atanınca falan ise gidip gelirken de başınızı bekletecek misiniz adama . Hakaret kısmına gelince kimse kusura bakmasın ama benim de üstüme çok çok gelinince ağzımdan çıkanla algım arasına set giriyor siz her konuda bu kadar çekilmezseniz adam da dayanamamıştır

Esin geleceğini düşünüp bi parça toprak verirler diye 3 ,5 gün calismaya gitmiş birsey olmaz . Mesela bize kV gil verecek değiller. Eşime gitme dedim bi yıl boyunca kv gezmekten öldü iki gün çalışmış çok mu ? oysa biz Öğrtetmeniz yıl boyu çalıştık biz yoruluyoz diyince karşılığını aliyonuz diyodu. Birak gitsin sen kafanı bozma tek kal zaten ders calisiyon daha iyi sıkılinca eşinle konuş vs .. Bunun için boşuna hakaret yeme kendi elinle. bunlar benim fikrim bence kvgil yanında eşini hoşnut et yoksa onların tarafina iyice kayar daha kötü olursun.

Ben bi sorun göremedim. En azından seni de peşinde sürükleyip yardım etmeye zorlamıyor. Mesela benim nişanlım bana şimdiden ayak yapıyor neymiş arada bir köye gider yardım edermişim. Hatta o gelemese bile ben gidermişim köyüne yardıma. O bi kaç gün sonra beni gelip alırmış. Çok tartıştık biz bu yüzden daha şimdiden.

Ama eşim kendisi gidip beni götürmeye zorlamasa, akşama kadar evde tek takılsam oh ne rahat olur valla. Bi eksiğim olursa da cüzdanımı alıp çıkar eksiğimi alır dönerim evime. Sakin sakin çalışırım, olmadı internette takılıp film falan izlerim. Eşimin gelmesine yakın da bi güzel yemek hazırlarım valla. Seni zorla köye yardıma götürmeyen, rahat rahat evinde oturmanı sağlayan eşe can kurban bence, kıymetini bil, kendimden biliyorum bak öbür türlüsü daha zor

bıde konu baslıgı esımın hareketlerı
dedım ne yapıyomus acaba bu adam
kendını oyle bı sartlandırmıssın kı herseyı esımın burnundan getırecem dıye
yazık adama

Adam sizin çocuğunuz mu gitmeden izin istiyor?
Siz çocuk musunuz neden evde yalnız kalamıyorsunuz ?
Eşi vardiyalı çalışıp evde tüm gün / gece yalnız kalanlar ne yapıyor o zaman ?
Bana çok despot ve anlayışsız gibi geldiniz kusura bakmayın.

Ilk once esinizin uslubu yanlis oldugunu soylenek isterim. Ama Bu yazdıklarinizdan sadece sunu cikardim. Cok kiskanc bir essiniz. Hemde ailesinden bile kiskanacak kadar. Sorun evde yanliz kalmaniz degil bu sadece sorununuza buldugunuz kılıf. Sizi sinirlendiren sizin gitme demenize ragmen esinizin sizi din lemeyip gitmesi bunuda kendinizce ikinci plana atilamak olarak algiliyosunuz.
Yorumlarinizdan cikartigim bu paylasmak istemiyosunuz esinizi. Bir cumlenizde yazmissiniz zaten. Elimde olsa esimle ceker giderim mal mulk umrumda degil diye. Tek basiniza olmayi vurgulamissiniz. Ama boyle siz kayip edersiniz o cok sevdiginiz esiniz bi bakmisin gemileri yakmis. Hic kimse ailesinden vaz gecmez cok buyuk kotu absurt bir olay olmadikca. Bence siz bi dusunun sorun bendemi esinizlede konusun yanliz kalmak istemiyorsan sende git. ama nacizane tavsiyem eften puften seyler icin esinizi ailesiyle aranizda kalmaya zorlamayin. Dedigim gibi pisman olan uzulen taraf siz olursunuz.

Herşeyi geçtim, köye gidip napacaksınız? Sizi başköşeye oturtup onlar mu gidecek ot yolmaya? Sizi de işe sürecekler. Evinizde oturup hanım gibi ders çalışmak varken köye gidip ırgat gibi çalışmak mı istiyorsunuz? Sizi evde bıraktığı için eşinize teşekkür etmelisiniz!

Uslubunuz çok yanlış geldi bana.
Adam yardım için bırak gitsin, ailesi o. Biri bana bu şekilde konuşda inadına giderim. Had bilmek önemli. farzetki atkadaşlarıyla bir kafede akşam gelcek. Sen gel diye tutturmuyor da. Evde yalnız olunca ne olacak? Ne güzel sınavlara çalış, sınavların bitince de sen de arkadaşlarınla eğlen gez. Yapışık olmak zorunda mısınız?

Reactions: iiz

okuyunca sinir oldum size. birde haklı gibi başlık atmışsınız ya duyan da sizi mağdur sanır . kimse kimseye hakaret etmesin bundan yana değilim ama ben kocanızın yerinde olsam ayrılırdım sizden. bence eşiniz daha iyi biriymiş sizden daha iyi biriyle evlensin . yazmayacaktım ama sonuna kadar okuyunca daha fazlasını hakettiğinizi düşününce yazayım dedim. demek koskoca 1 gün yalnız kalıyorsunuz ve bir daha izin vermeyeceksiniz !kendinizi kim sanıyorsunuz acaba

şımarmak böyle bir şey işte ! yazık adama ! işte hep böyle iyi iyiye denk gelmiyor !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…