- 24 Aralık 2014
- 5.246
- 7.034
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Eskiden beri hep aynı şeyi yapıyormuş.Hadi kayınvalideme yapmış yapacağını şimdi bana diş geçirecek aklı sıraay eşinizin halası ne kadar gıcık bir kadın yüzsüz yüzsüz misafir çağırmış bir de...
kendisine gidince başka biri misafir çağırsın hoşuna gidecek mi bakalım.
Eşinizin halası resmen kayınvalidenize görümcelik yapmış, pislik.
Gitmeden önce size uğrayacam demişti bana halası.Uğramadı ben sordum kayınvalideme neden gelmedi diye böyle böyle söyledi o yüzden dediHalanin dediklerinden cok k.valideye odaklanin.
Hadi o atip tutmus k.valide niye size yetistiriyo.sizin caninizi neden skıyor ki?
Tam olarak laf taşıma yapmadı kayınvalidem aslında.Halası gitmeden bana uğrayacağını söylemişti uğramadı.Kayınvalideme sprdum ne oldu hala uğrayacaktı uğramadı işi mi çıktı dedim sorma saçmaladı yine diyerek bunları anlattıYani siz haklısınız da kayınvalideniz de size laf taşımış olur bu şekilde arayıp söylenirseniz. Laf edecekseniz 5 posta misafiri ağırlarken edecektiniz, geçmiş artık. Bi dahakine geldiğinde verirsiniz tepkinizi.
Gitmeden önce size uğrayacam demişti bana halası.Uğramadı ben sordum kayınvalideme neden gelmedi diye böyle böyle söyledi o yüzden dedi
Ne olursa olsun sadece uyarabilirdi.hani o yuzune guluyo ama sen mesafeli ol cok hizmet etmek icin ugrasma demesi hatta kendisininde boyle ugrasmamasi gerekirdi.Gitmeden önce size uğrayacam demişti bana halası.Uğramadı ben sordum kayınvalideme neden gelmedi diye böyle böyle söyledi o yüzden dedi
Gelin denen varlık 7 24 gülmek zorunda mı sorarım size ? Yorgunluktan geberse de gülmek zorunda mı ?
Seviyorum o da beni sever ama mesafe hep var karşılıklı olarak.Bana kullanacağı şeyleri hiç söylemem o anlatırken bile sadece dinledim.Ben sormasam anlatmazdı belki de bilemiyorum ah kalbini açıp bakamıyorsun ki bilesinBen haladansa kv ye takıldım. Sizi kötülemiş oda size yetiştirmiş. Çok güvenmeyin kv ye
Anneniz anlatırmıydı böyle bişeyi evet diyorsanız kv yede güvenin. Yakın dostumu bile kimse yanımda kötüleyemez şahsenSeviyorum o da beni sever ama mesafe hep var karşılıklı olarak.Bana kullanacağı şeyleri hiç söylemem o anlatırken bile sadece dinledim.Ben sormasam anlatmazdı belki de bilemiyorum ah kalbini açıp bakamıyorsun ki bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?