Eşimin halası bana alınmışmış

E bu laf taşıma zaten :) Vakitleri yetmedi herhalde kızım deyip geçiştirebilirdi. Siz bi dahakine böyle insanlara karşı tepkinizi verin. Kayınvalideme yapmış yapacağını diyorsunuz e o da senelerce çekmeseymiş bunu. Siz onun gibi olmayın kendi işinizi kendiniz halledin. Laf da taşımayın, taşıttırmayın, taşıyana güvenmeyin derim, nacizane tavsiye :)

Ya zaten kayınvalidemle de mesafeliyiz ben herkese karşı öyleyim ona özel bir şey değil gerçi.Daha önce bu tarz 1 2 şeyi oldu daha temkinliyim.Benim hakkımda kötüye kullanacağı hiç bir şeyim yok ağzına laf da vermem biri hakkında da konuşmam onunla.Herkes kendi evinde otursa kimse etliye sütlüye karışmasa sorun kalmayacak aslında

Arayacaksınız siz kötü olacaksınız ne dedim ki ben olacak, büyüğe karşı böyle mi konuşulur olacak, misafir gelmişiz yaptığına bak önce surat astı şimdi de böyle yaptı olacak... yani halanın ekmeğine yağ süreceksiniz. Kv anlattığı sırada kendinizi anlattınız mı ? Eğer, bu ne ikiyüzlülük yüzüme karşı gülüyor arkamdan atıp tutuyor, bu kaba davranışına rağmen o kadar uğraştık bir teşekkür edeceğine bide bunları mı söylüyor falan dediyseniz laf yerine gider zaten ağızdan ağıza dolaşır nasıl ki sizin kulağınıza geldiyse halanın kulağınada gider merak etmeyin.

Sanırım bu halayı çok sık görmeyeceksiniz, olmuş bitmiş, bir dahaki gelişine tecrübe kazandınız, bundan sonra kendinizi bu kadar paralamazsınız. Mesela geçerken uğrar 1-2 saat durup başka çok önemli bir program için ayrılırsınız o ortamdan, kalanlar da ne yapıyorsa yapsınlar hak edene hizmet edersiniz.

Insanları memnun etmek çok zor, hem sabahtan akşama kadar çalışıp hem de sürekli güler yüzlü olabilmek pek mümkün değil, siz normal davranmissiniz bence.

Son not: bence aramayın ama gördüğünüzde artık hak ettiği muameleyi yapın, mesafeli olun.

Oturup camış gibi yedi içti semirdi hala daha memnun değil.Daha var ya asla o geldiğinde gitmem.1 buçuk yıllık evliyim bu 2.gelişi ama sağolsun yüzünü erken gösterdi

Ben olsam halayı gördüğüm bir yerde lafını oturturdum hiç gelemem böyle hadsizliğe.

ay boyle hala darilsin, uzulunur mu hic,
darilsin, hatta kussun,
kendinize is mi ariyorsunuz.

Oturup camış gibi yedi içti semirdi hala daha memnun değil.Daha var ya asla o geldiğinde gitmem.1 buçuk yıllık evliyim bu 2.gelişi ama sağolsun yüzünü erken gösterdi
Şimdi arayın ağzınıza geleni sayın demek geliyor içimden ama bu tip insanlar böyle akıllanmaz daha da cazgırlaşır size iyice takar uğraşır, arkanızdan iftira bile atar. Allah böyle insanlardan korusun...

Ha bir de şu ayrıntıyı es geçmeyeyim.Eşimin babannesi (ben 3 ay önce bebeğimi kaybettim) gelen her misafire beni göstererek bunun da bebeği düştü bizim de uşağımız olacaktı olmadı dedi.İstisnasız gelen herkese konusu açılmadan anlattı biraz da ondan yüzüm düştü.Analı kılı psikolojimi çökerttiker o gün

ay yok artık
bu gerçekde siz bir de bu aileye hizmet mi ediyorsunuz.
ayy şeytan görsün yüzlerini.

ay yok artık
bu gerçekde siz bir de bu aileye hizmet mi ediyorsunuz.
ayy şeytan görsün yüzlerini.
Keşke gitmeseydim salaklık bende ki eşim hayatım bir pazarımız var gitmeyelim dedi ben de halana ayıp olur gitmezsek gidelim diye ısrar ettim.Şimdiki aklım olsa gitmesdim gittik de insanlık gördük sanki

kayınvalıde dıyememıs kı kız okadar kosturdu yoruldu gelınıme laf soyletmem dıyememıs mı gelmıs sıze yetıstırıyor
aman küserse küssün tavşan dağa küsmüş bosverın hıc aldırıs etmeyın bıle

Alışkın değil o kadar kalabalığa yoruldu demiş sadece.Aynen öyle arasam bağırıp çağırsam yine olan bana olacak migrenim tutacak sinirden Gözüne dursun yaptıklarımız ne diyim

Tum yasadiklarinizi, yazdiklarinizi, tarafsiz bir gozle en bastan sakince okuyun.
Ne mi goreceksiniz? "O halanin Allah iyiligini versin, mumkunse de uzak dursun, bu da bana nasihat olsun"
Kisaca, hic sallamayin o hanimefendiyi. Bir dus alin, sicak cikolata esliginde koltuga uzanip derin bir "sukurler olsun gecti" deyip esinize sarilin.

Babaannenin aklı eğer normalde de gidip geliyorsa bence çok dikkate almayın, yaşlıdır da herhalde. Bunama başlayan insanlarda böyle olabiliyor en küçük olaydan bile çok etkilenip sürekli o konu hakkında konuşmak isteyebiliyorlar, çocuk gibiler aslında. Ve bu bebek mevzusuna eminim çok üzülmüştür, geçmiş olsun size

Hala bunlafi söylemişte size kim yemeden icmeden yetiştirdi bu lafları gitmeyin bi daha da geldiğinde mesafenizi koyun benim kocaminda zibilyon tane halası var hicbirinide memnun edemem kusura bakmasınlar konusan da konuşsun yanliz halaya telefon edip herseyi söyleyin bildiğinizi bilsin

Hala mala bilmem. Başta ne kadar sevmiştim, arkamdan konuştuklarını duyunca kestim ilişkimi. Kv yetiyor bana. En azından kadın görgülü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…