Eşimin halası beynimi bulandırdı

Gerinen bebek iyidir. Bu onun saglikli keyifli oldugunu gosterir.

Hala da art niyetli. Konusmalari onun biseyleri cekemedigini gosterir.

Haladan uzak durun. Bos laf yapan cok ulkemizde. Sen ondan daha tecrubelisin emin ol. O anneligin ilk heyecanlarini guzelligini unutali cok olmus.

hey Allah ım yaa nekadar patavatsız bir insan..öyle birşey olsa doktor söylerdi..boşver sen onu..

Slm canim. Benim oglumda surekli geriniyodu artik dayanamadim doktora goturdum bi gun acana kaslarinda frlan sorun mu var dedim yok canim cani oyle istiyo oyle yapiyo dedi. Gercektende hic bi sorun cikmadi bilakis oglum 2 yasinda olmasina ragmen 16.5 kg ve 100 cm massallahh. Hic canini sikma ayrica konusmasi da cok ileri massallah. Normal buyuk adam gibi oturup karsilikli konusabilirsin o derece. Milletin lafina kulak asip uzulme opuyorum yavrunu

Pilates yaparken kendimizi uzatmaya calisiyoruz ya, ebru salli uza uza uza diyor ya işte, iyi bir şey yani. Ama etrafta fesat çok artik bayginlik geliyor yazik valla herkes baskasinin kotulugunu ister oldu offf yani

Yok yahu delimi ne???
7 ay once dogum yaptim benimde bebegim gerim gerim gerinirdi ilk gunler...
Simdi 7 aylik fikir fikir bi bebek masallah cok da iyi cok sukur

Konu sahibine yazacaktım ama bu yorumda takıldım.. Nas felak okur ayetel kürsi okursunuz. Uzun saatler oturursa gelen misafirler başka odaya geçersiniz. Çocugu kucaktan kucaga gezdirmezsiniz öptürmezsiniz. Bu kadar nazar korkusu abartılı.

gerinmek iyidir hatta en çok kediler gerinir çok akıllı hayvan olduklarını insanlarında kediler gibi bol bol gerinmesi gerektiğine dair yazı okumuştum.

Ne nazarı olur mu öyle şey

Hastanede görenlerinki göz değil mi

Misafire de gösteremem nazar değersin mi dîyeceksiniz

Tabii ideal olan anneyi rahatsız etmemek erken ziyarete gelmemektir ama amacı anne yorulmasındır nazar değmesin değil

Bir de bebeğin kontrolü senin kontrolün derken bebek zaten kırkı çıkmadan dışarı da çıkıyor doktor hastane bir çok insan görüyor

Kendinizi şimdiden böyle şeylerle germeyin yoksa lohusalıkta daha üzülürsünüz sağlıkla kucağınıza alın

Gerînen bebek neden gelişmesin çok saçma değil mi sizce de ağzı olan konuşuyor işte he deyin geçin

Yerim o bebisin ellerini ben
Hicbisigcik olmaz annesi korkma

öncelikle tebrik ederim canım, Allah analı bablı büyütsün..
gerinme konusuna gelince bebklerde gerinme esneme yalanma bunlar reflekstir.. büyüme ve gelişmeyle herhangi bir ilgisi yoktur.. kafana takma çevrendekileri.. insanlar bazen düşünmeden söyleyiveriyorlar.. bu tür şeyleri doktoruna sor , soramazsan bize sor .. ben doktorum yardımımın dokunacağı her durumda burdayım özelden de yazabilirsin .. mis kokulu bebişini öp yerime

bebeği nazar değer diye kimseye göstermemeyimi düşünüyorsunuz gerçekten?
felak nas okursunuz..
hurafelerle kafanızı doldurmayın lütfen ya..size de yazık en güzel günlerinizi keyfini çıkartmanız gereken günleri endişe içinde geçirtmeyin kendinize..

ha bu arada konu sahibi hala kendi beyni bulanık olduğundan seninkinide bulandırmaya çalışmış..aksine gerinmek iyidir.. sağlıkla büyüsün..

ya milletin agzi torba diil sacma sapan laflar ediolar canim hic dinleme sen onu ya sacmalamis yani acaip hem de. bu zamanlarda kulagini tika canim duymazdan gelmeye calis daa kimbilir insanlar neler sacmalicak cnk duyma bebisin de gayet saglikla buyucek sen merak etme

tabiki misafire gösteremem felan da diyemem ayıp olur o konuda ne diyecegim bilmiyorum... tabi bende gördüm çok küçük bebekleri... hatta 30 günlük bebegi de sevdim maşallahh dedim içimden.. kimse içinden maşallah diyiverse iyi olucak en iyisi dua okumak tabi kv ile alt üstteyiz yanimda olucaklar onlarda. eşimde göstermeyin diyo kayınvalidem de gösteremem diyo ee millet görmek istiycek.. uyuyor mu diyim bilemedim valla daha doğmadan düşünmeye başladim.

yapmayin ama bu da batil inanc sakinan goze cop batar misali ne kadar cok nazar deger diye korkarsaniz o kadar ustunuze cekersiniz. hadi uzak akraba arkadas falan 40ina kadar gostermeyinde yakin aileye gosterilmez mi hic

Ne olur böyle takıntılar yapmayın canınıza yazık

Maşallah dese ne olur demese ne olur ufacık bir şey bile insanın canını sıkıyor bak konu sahibi üzülmüş

Şimdiden ay göstermem vs dersiniz biri gelir görür sonra kafanızda kurar da kurarsınız

Doğumdan 3 gün sonra eşimin kuzeni ve eşi Almanya dan gelmişler başka bir şehre giderken bizim şehre de uğrayıp bizi ve bebeği görmek istemişler samimiyet vs yok hayatımda 2-3 kez gördüm yani

Geldiler çok da sevindik göstermesemiydik bebeği nereye saklasaydık valla sevdiler de baktılar da hiç aklıma gelmedi nazar Mazar

Bizimkilerden kimse maşallah vs demez ben de demezdim eskiden inanmam öyle şeylere ama burda konuları okuyunca dışımdan diyorum artık anneler gerilmesin diye

ay bizde de geriniyor büyüyor derler aman takmayın cahil cahil konuşmuş..

bizde gerinmeyen bebekleri esnetirler kollarını bacakların böyle açarlar kaparlar. sen takma cnm salla gitsin olsun buda küçük olsun de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…