Eşimin halası beynimi bulandırdı

Ben de tam tersini duymustum cok geriniyorsa boyu uzun olur diye duydum hatta.
Ya bosver, bu tur seyler cok sacma. İnanmamak lazim her seye.

Cahil cahil konuşma deseydin..Kaç yıllık doktorlar bi bakışta hastalığı çözemiyorken kendi çocuk uzmanı mı acep ne güzel sağlıklı hareketli olacak

Sen ona bakma hareket eden gerinen bebek daha iyi gelişir. Biz bile sabahları kalkınca geriniyoruz istemsiz olarak çünkü kemiklerimizi kaslarımızı açıyoruz, spor yaparken önce germe çalışması yapıyoruz. Öyleyse sporcuların gelişmemesi gerekti.

RESMEN SACMALAMIŞ. benım oglumda cok gerınırdı 2 yasında hala gerınır .bızdede boyu uzar derler .gercektende oglumun boyu yasıtlarından bı haylı uzun .persantıl %97 dusun yanı.ha bıde yavas yavas gaz sancıları baslar ondan da gerınır toplar bacaklarını .duyma herseyı takma kafana .herseyıde bılırler .ben saglık personelıyım adamlar toömografı MR CEKMEDEN TESHIS KOYAMIYO BUNLAR HERSEYI BI BAKISTA BILIYO.

canım sağdan soldan duyduğun cahillerin lafına güvenip dert etme kendine. bu zamanda herkes "açılın ben doktorum" havalarında. bak zaten sağlık ocağında çok sık bebek gelişim takipleri yapılıyor. boyu kilosu yakın takip altında olacak. eğer bir gelişim bozukluğu olursa sana zaten söylerler.

daha kimler neler neler diyecek emmiyo mu sütün yetmiyo mu kilosu az sanki kilosu çok sanki vs vs... sen he de geç. hiç takılıp moralini bozma.

Ben tam aksini duymuştum bunun. Gerinen bebeklerin kas gelişimi iyi olur demişlerdi benim kızda öyle habire gerinir dururdu kundağa saramadık hiç cadıyı

Saçmalamış. Ya çok cahil ya da sana garezi var o kadının.
Tam tersi bebeğin gerinmesi kemiklerinin geliştiğini gösterir.Her gerinmede bebek rahatlar ve vücudu yerine oturur.
Siz boşverin o her kafadan çıkan sesi. Bebeğinizle sağlıklı huzurlu günler geçirin inşallah :)

Allah bağışlasın. Bu konuda hassas olduğun için etkilenmişin. Laf olsun diye söylenilen aslı olmayan bir söz. Fazla ciddiye almanı yeni anne olmandan dolayı anlıyorum ama, söyleyen kişi şimdi söylediğini unutmuş hayatına devam ederken sen kendine neden bu kadar dert ediniyorsun :)

Ya ahaha bi bebek sizde mi sanki cogu kadin doguruyo rahat ol yani en fazla nazar duasi okursunuz bu kadar abartacak ne var ya :d

Konuya gelirsek keyiften geriniyodur kaslari calistirir faydasi olur zarari olmaz cahilliginden soylemis

Allah aşkına o nasıl saçma bir söz yok öyle bşey hanım efedi kulak asmayın şunlara saçma saçma kulaktan dolma laflarla beyin bulandırıyorlar tam tersi bir insanın gerinmesi kaslarını ve omurga kısmanı harekete geçirir ve uzamasını sağlar çünkü benim biyoloji hocam anlatmıştı çocuklar uzamak istiyorsanız gerinin hele sabah kalkarken gerinin çünkü boy uzatmanıza yardımcı olur diyo yaa bide çocuk geriniyor diye çocuk gelişimsiz mi oluyor? ne alaka insanın doğasında doğmak büyümek ve gelişmek vardır saçma laflar bunlar kulak asmayın :)))) çocuğunuz ve eşinizle beraber hep mutlu olun inşAllahh :)))))

Acaba hangi tıp Alanında yüksek ihtisas yapmış hanımefendi. Ne alakası var siz takılmayın böyle boş Beleş laflara. Benim kızımda öok fazla gerinirdi 2 yasında standartlardan 5 cm uzun

hiç öyle birşey duymadım bence tam aksine geriniyorsa daha güzel gelişmesi boyunun uzaması filan gerekmezmi siz halanın bu eskiden kalma kocakarı laflarını hiiçç kafanıza takmayın bu dönemde yok şu şöyle olur yok bu böyle olursa böyle olur laflarını çok yaparlar hepsini kulakardı edin bebişinizle vakit geçirmenin tadını çıkarın

Vay anasını be 2 çocuk büyüttüm ilk defa duydum böyle birşey. Halbuki gerinen bebeğe kendini büyütüyor derler. Hala da bilmişlikte zirve yapmış maşallah maşallah

Hiçbir şey bilmiyor olsa bile basketbol oynayan ya da yüzen insanların neden uzun boylu olduğunu düşünür insan. Çocuklukta kemik gelişimi için yüzme veya basketbol önerilir çocuklara. Halanız densizlik etmiş. Hiç dikkate almayın. Bebeğiniz güzel güzel büyüsün inşallah.

Ay canııım senin hala hafif uçmuş galiba bebek dediğin gerinir gerinmek bedeni rahatlatır valla öylede tatlı oluyolarki gerinince hele daha 20 günlük nasıl çekiyodur ayaklarını popoda dışarı oy oy ısır onu cnm 3 çocuk annesiyim son numara 4 aylık 2.600 gr dı şimdi 6 -7 aylık sanıyolar ve haalada geriniyo öptüm seni lohusalığın ve anneliğinin tadını çıkar bebişim ve kimseye aldırma güle güle büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…