- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Cahil cahil konuşma deseydin..Kaç yıllık doktorlar bi bakışta hastalığı çözemiyorken kendi çocuk uzmanı mı acep20 günlük bebeğim var sürekli geriniyor elleri kolları bacaklarını sürekli geriyor topluyor bişeyler yapıyor. Eşimin halası geldi bugün bebeği görmeye. Ettiği lafa bakın. "Bu bebek çok geriniyor çok gerinen bebekler büyüyüp gelişmezmiş". Ya öyle olsa bile insan öyle der mi? Sende annesin üstelik kaç senelik anne. Ben daha 20 günlük anneyim lohusayım üstelik bebeğim 10 gün küvözde kalmış. O yüzden iyice üstüne titrer olmuşum. Öyle denir mi? Şimdi içimede kurt düşürdü sinir olmanın haricinde. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Yani bebeğin sürekli gerinmesi bir soruna mı işaret?
RESMEN SACMALAMIŞ. benım oglumda cok gerınırdı 2 yasında hala gerınır .bızdede boyu uzar derler .gercektende oglumun boyu yasıtlarından bı haylı uzun .persantıl %97 dusun yanı.ha bıde yavas yavas gaz sancıları baslar ondan da gerınır toplar bacaklarını .duyma herseyı takma kafana .herseyıde bılırler .ben saglık personelıyım adamlar toömografı MR CEKMEDEN TESHIS KOYAMIYO BUNLAR HERSEYI BI BAKISTA BILIYO.20 günlük bebeğim var sürekli geriniyor elleri kolları bacaklarını sürekli geriyor topluyor bişeyler yapıyor. Eşimin halası geldi bugün bebeği görmeye. Ettiği lafa bakın. "Bu bebek çok geriniyor çok gerinen bebekler büyüyüp gelişmezmiş". Ya öyle olsa bile insan öyle der mi? Sende annesin üstelik kaç senelik anne. Ben daha 20 günlük anneyim lohusayım üstelik bebeğim 10 gün küvözde kalmış. O yüzden iyice üstüne titrer olmuşum. Öyle denir mi? Şimdi içimede kurt düşürdü sinir olmanın haricinde. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Yani bebeğin sürekli gerinmesi bir soruna mı işaret?
Ya ahaha bi bebek sizde mi sanki cogu kadin doguruyo rahat ol yani en fazla nazar duasi okursunuz bu kadar abartacak ne var ya :d20 günlük bebege mi gösterdin halana.. ya nazar değerse...
40 günlük olana kadar biz kimseyi göstermiycez ama insanlar çok meraklı valla bebegi görmeyi ya. ben çok korkuyorum çocuğuma nazar degerse felan. tabi görmeye gelcekler.. ben 7,5 aylık hamileyim. kayınvalidem gösteremem diyo. bende halasina veririm o bakar bizde annemle misafirlerle ilgileniriz dedim ama benim bebegimi yalniz birakmamam gerekiyordu misafirler gelcek ne yapıcaz hiç de bilmiyorum..
Acaba hangi tıp Alanında yüksek ihtisas yapmış hanımefendi. Ne alakası var siz takılmayın böyle boş Beleş laflara. Benim kızımda öok fazla gerinirdi 2 yasında standartlardan 5 cm uzun20 günlük bebeğim var sürekli geriniyor elleri kolları bacaklarını sürekli geriyor topluyor bişeyler yapıyor. Eşimin halası geldi bugün bebeği görmeye. Ettiği lafa bakın. "Bu bebek çok geriniyor çok gerinen bebekler büyüyüp gelişmezmiş". Ya öyle olsa bile insan öyle der mi? Sende annesin üstelik kaç senelik anne. Ben daha 20 günlük anneyim lohusayım üstelik bebeğim 10 gün küvözde kalmış. O yüzden iyice üstüne titrer olmuşum. Öyle denir mi? Şimdi içimede kurt düşürdü sinir olmanın haricinde. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Yani bebeğin sürekli gerinmesi bir soruna mı işaret?
Ay canııım senin hala hafif uçmuş galiba bebek dediğin gerinir gerinmek bedeni rahatlatır valla öylede tatlı oluyolarki gerinince hele daha 20 günlük nasıl çekiyodur ayaklarını popoda dışarı oy oy ısır onu cnm 3 çocuk annesiyim son numara 4 aylık 2.600 gr dı şimdi 6 -7 aylık sanıyolar ve haalada geriniyo öptüm seni lohusalığın ve anneliğinin tadını çıkar bebişim ve kimseye aldırma güle güle büyüt20 günlük bebeğim var sürekli geriniyor elleri kolları bacaklarını sürekli geriyor topluyor bişeyler yapıyor. Eşimin halası geldi bugün bebeği görmeye. Ettiği lafa bakın. "Bu bebek çok geriniyor çok gerinen bebekler büyüyüp gelişmezmiş". Ya öyle olsa bile insan öyle der mi? Sende annesin üstelik kaç senelik anne. Ben daha 20 günlük anneyim lohusayım üstelik bebeğim 10 gün küvözde kalmış. O yüzden iyice üstüne titrer olmuşum. Öyle denir mi? Şimdi içimede kurt düşürdü sinir olmanın haricinde. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Yani bebeğin sürekli gerinmesi bir soruna mı işaret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?