tabiki misafire gösteremem felan da diyemem ayıp olur o konuda ne diyecegim bilmiyorum... tabi bende gördüm çok küçük bebekleri... hatta 30 günlük bebegi de sevdim maşallahh dedim içimden.. kimse içinden maşallah diyiverse iyi olucak en iyisi dua okumak tabi kv ile alt üstteyiz yanimda olucaklar onlarda. eşimde göstermeyin diyo kayınvalidem de gösteremem diyo ee millet görmek istiycek.. uyuyor mu diyim bilemedim valla daha doğmadan düşünmeye başladim.
boşuna çocukları kundak yapmayın, gelişimlerini engellemeyin demiyorlar.çocuk hareket edecek, gerinecek ki büyüsün annesi.20 günlük bebeğim var sürekli geriniyor elleri kolları bacaklarını sürekli geriyor topluyor bişeyler yapıyor. Eşimin halası geldi bugün bebeği görmeye. Ettiği lafa bakın. "Bu bebek çok geriniyor çok gerinen bebekler büyüyüp gelişmezmiş". Ya öyle olsa bile insan öyle der mi? Sende annesin üstelik kaç senelik anne. Ben daha 20 günlük anneyim lohusayım üstelik bebeğim 10 gün küvözde kalmış. O yüzden iyice üstüne titrer olmuşum. Öyle denir mi? Şimdi içimede kurt düşürdü sinir olmanın haricinde. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Yani bebeğin sürekli gerinmesi bir soruna mı işaret?
Gerinen bebekler aksine daha çabuk büyür20 günlük bebeğim var sürekli geriniyor elleri kolları bacaklarını sürekli geriyor topluyor bişeyler yapıyor. Eşimin halası geldi bugün bebeği görmeye. Ettiği lafa bakın. "Bu bebek çok geriniyor çok gerinen bebekler büyüyüp gelişmezmiş". Ya öyle olsa bile insan öyle der mi? Sende annesin üstelik kaç senelik anne. Ben daha 20 günlük anneyim lohusayım üstelik bebeğim 10 gün küvözde kalmış. O yüzden iyice üstüne titrer olmuşum. Öyle denir mi? Şimdi içimede kurt düşürdü sinir olmanın haricinde. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Yani bebeğin sürekli gerinmesi bir soruna mı işaret?
yapmayın allah aşkına .. bu nasıl zihniyet.. kızımda doğum yaptığımın ikinci günü evim ana baba günüydü.. herkes gördü kuzumu.. benim için kuzum için gelmişler ne demek saklamak göstermemek.. kimin bebeği yok ki hadi olmasa bile sizin için hayırlı olsuna gelmişler... art niyetli olsalar zaten gelmezler.. biraz allaha emanet etmeyi bilin.. oğlumdada aynıydı.. herkes geldi.. gördü ikiside çok şükür nazara gelmedi.. ha nazar var tabiki ama duaya da yaklaşamaz hiç bir kötü niyet ki o daha melek yani.. rabbim kötülükten korumazmı.. kayınvalidem ya kırklısın ne bu kalabalık dedi gezdi.. annem herkes hayır duasıyla gelmiş sakın ters bişey söylenmesin dedi kestirdi attı.. bende hiç düşünmedim nazar falan.. şimdiden böle şeyleri dşünüpte insanlara tavır almayın.. RABBİM korusun gerisi boş anne babanın nazarı bile dokunur çocuğuna derler ozaman sizde görmeyin demi ..tabiki misafire gösteremem felan da diyemem ayıp olur o konuda ne diyecegim bilmiyorum... tabi bende gördüm çok küçük bebekleri... hatta 30 günlük bebegi de sevdim maşallahh dedim içimden.. kimse içinden maşallah diyiverse iyi olucak en iyisi dua okumak tabi kv ile alt üstteyiz yanimda olucaklar onlarda. eşimde göstermeyin diyo kayınvalidem de gösteremem diyo ee millet görmek istiycek.. uyuyor mu diyim bilemedim valla daha doğmadan düşünmeye başladim.
Aynen ben de takıldım 40 gün nasil basarabileceksiniz ki , hastaneye bile cok gelen oluyor, eve ayrica öyle. .Konu sahibine yazacaktım ama bu yorumda takıldım.. Nas felak okur ayetel kürsi okursunuz. Uzun saatler oturursa gelen misafirler başka odaya geçersiniz. Çocugu kucaktan kucaga gezdirmezsiniz öptürmezsiniz. Bu kadar nazar korkusu abartılı.
20 günlük bebeğim var sürekli geriniyor elleri kolları bacaklarını sürekli geriyor topluyor bişeyler yapıyor. Eşimin halası geldi bugün bebeği görmeye. Ettiği lafa bakın. "Bu bebek çok geriniyor çok gerinen bebekler büyüyüp gelişmezmiş". Ya öyle olsa bile insan öyle der mi? Sende annesin üstelik kaç senelik anne. Ben daha 20 günlük anneyim lohusayım üstelik bebeğim 10 gün küvözde kalmış. O yüzden iyice üstüne titrer olmuşum. Öyle denir mi? Şimdi içimede kurt düşürdü sinir olmanın haricinde. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Yani bebeğin sürekli gerinmesi bir soruna mı işaret?
tam bir gerizekalı .. bizde de tam tersi bebek büyüyor derler gerinince yaşlılar filan.. yahu daha 20 günlük bebek gazdan topluyor ellerini bacaklarını filanda.. hiç öyle yersiz cümleleri kafaya takma. valla ben olsam sabredemez laf söylerdim sanırım bişey dememişsiniz bi daha böyle lüzumsuzluk yapmaz umarım..20 günlük bebeğim var sürekli geriniyor elleri kolları bacaklarını sürekli geriyor topluyor bişeyler yapıyor. Eşimin halası geldi bugün bebeği görmeye. Ettiği lafa bakın. "Bu bebek çok geriniyor çok gerinen bebekler büyüyüp gelişmezmiş". Ya öyle olsa bile insan öyle der mi? Sende annesin üstelik kaç senelik anne. Ben daha 20 günlük anneyim lohusayım üstelik bebeğim 10 gün küvözde kalmış. O yüzden iyice üstüne titrer olmuşum. Öyle denir mi? Şimdi içimede kurt düşürdü sinir olmanın haricinde. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Yani bebeğin sürekli gerinmesi bir soruna mı işaret?
ay saçmalamaış resmen doktor yataktan kalkınca bide gerinin kedi gibi der ,20 günlük bebeğim var sürekli geriniyor elleri kolları bacaklarını sürekli geriyor topluyor bişeyler yapıyor. Eşimin halası geldi bugün bebeği görmeye. Ettiği lafa bakın. "Bu bebek çok geriniyor çok gerinen bebekler büyüyüp gelişmezmiş". Ya öyle olsa bile insan öyle der mi? Sende annesin üstelik kaç senelik anne. Ben daha 20 günlük anneyim lohusayım üstelik bebeğim 10 gün küvözde kalmış. O yüzden iyice üstüne titrer olmuşum. Öyle denir mi? Şimdi içimede kurt düşürdü sinir olmanın haricinde. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Yani bebeğin sürekli gerinmesi bir soruna mı işaret?
canım konu içinde konu cevaplamış gibi de olmayım ama benim bebeğim 6 aylık doğduğundan beri elden ele geziniyor ben hep pozitif düşündüm evladıma da hiçbir şey olmadı.. bu kadar gereksiz sakınmanıza gerek yok ne kendinizi ne de çevrenizdekileri germeyin bence..20 günlük bebege mi gösterdin halana.. ya nazar değerse...
40 günlük olana kadar biz kimseyi göstermiycez ama insanlar çok meraklı valla bebegi görmeyi ya. ben çok korkuyorum çocuğuma nazar degerse felan. tabi görmeye gelcekler.. ben 7,5 aylık hamileyim. kayınvalidem gösteremem diyo. bende halasina veririm o bakar bizde annemle misafirlerle ilgileniriz dedim ama benim bebegimi yalniz birakmamam gerekiyordu misafirler gelcek ne yapıcaz hiç de bilmiyorum..
Olur mu öyle birşey gelişip gelişmemesi gerinmesine mi bağlıymış. Nasıl saçma bir yaklaşım konuşmak için konuşmuş resmen birşey bildiğinden değildir. Aklınızda netlik kazanması için doktorunuza gittiğinizde sorun ben hiç öyle birşey duymadım.20 günlük bebeğim var sürekli geriniyor elleri kolları bacaklarını sürekli geriyor topluyor bişeyler yapıyor. Eşimin halası geldi bugün bebeği görmeye. Ettiği lafa bakın. "Bu bebek çok geriniyor çok gerinen bebekler büyüyüp gelişmezmiş". Ya öyle olsa bile insan öyle der mi? Sende annesin üstelik kaç senelik anne. Ben daha 20 günlük anneyim lohusayım üstelik bebeğim 10 gün küvözde kalmış. O yüzden iyice üstüne titrer olmuşum. Öyle denir mi? Şimdi içimede kurt düşürdü sinir olmanın haricinde. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Yani bebeğin sürekli gerinmesi bir soruna mı işaret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?