Eşimin halası beynimi bulandırdı

Kusura bakma canim ama sacmalamis! Benim de Allah bagislarsa 4 aylik bir kizim var ve dogdugundan beri surekli gerinir, gelisimi de cok guzel Allah'a sukurler olsun, hatta boyu epey uzun diyebilirim. Biz gerindikce oh gerin kizim gerin de boyun uzasin diye takiliyoruz kizima.

Hic boyle seyleri kafana takma ve moralini bozma. Sen lohusasin ve moralin iyi olmali ki bebegine faydali olabilesin. Saglikla buyut yavrunu ve bazi seylere he he de gec

Her bebek uyur kalkar gerinir
Ve kimisi böyle geliştiğini söyler
Kısaca kocakarı uydurması eşinin halasının dediği
Aman patavatsız çok

Ben hastaydım
Geçmiş olsuna gelip vah vah diyolardı gözümün önünde
Hani gidiciyim gibi

Canım hiç Sıkma Canını...

ya cahil ya fesatsınız deseydin keşke. Seni üzmek için Demiş hiç takılma ve en güzel anların tadını çıkar. Bebeğin mis kokulu yumuşacık..

Herkes bu dönem konuşacak. Sen onları duymaz. Kilosuna kilona her şeye lf ederler boşver..

Öyle bir şey yok.

Tatlım öncelikle hayırlı olsun bebegini Güle güle büyüt herkesler birşeyler dicek hic cevap verme duyma yani bizde gerinen büyüyo derler. Mantıklı zaten omirilik kemigi açılır basket oynarken nasıl uzun oluyo ki toplaniyorsada gaz vardır. Bebegini zamanla daha da iyi anlicaksin ve senden daha iyi bilen olmaz. Sen duymamazliktan gel dedigi çok mantıksız.

Ne sacma insanlar var ya. Herkes ordinaryus zaten. Gerinecek oynayacak ki büyüyecek cocuk.

Kahkahalarla gül ayyyyyy bunlar koca karı lafları öyle şey mi olur ne saçma doktora gittim bu gerinme meselesini özellikle sordum öyle bişey yokmuş de:) diretirse bunlar cahil lafı de sürekli çatlasın:)

bende yeni anneyim ve 4 ay içinde şunu öğrendim lohusayken bebek ve ben hakkında söylenen en ufacık şeyi gözümde nası büyütmüşüm onlar kendi yaşıtlarına bu konuşmayı yapsalar emin olun güler geçerler biz gençler fazla önemsioruz onları bu günlerin tadını çıkar bebişi kokla misler gibi nasıl büyüyorlar hem her çocuk bir olmaz....

Sen o halayı hıc dınleme cocuk gerınmese bu defada hareket etmıyor dıye senı uzecek ...gerınse suc gerınmese suc

Böyle insanlar vardır sadece moral bozmak için konuşan gerinmesi iyi bişey.benimde bebeğim ilk zamanlar çok gerinirdi şimdi 7 aylık maş.gelişimide zekası güzel.
benim bebeğimde 8 gün küvezde kaldı kaynanam aptal aptal yorumlar yapıyodu.onun ölen kızıda şöyleymiş işte öbürünün çocuğu kakasını yutmuş sakat kalmış.eve çıkardığımızdada geldi bilmiş bilmiş bu çocuk niye böyle nefes alıyo ay bu niye sürekli geriniyo saçma sapan laflar Allah korusun bi problem çıksa ben bildiydim diye sevinecek salak.halbuki çocuk bakma adına en ufak bi bilgisi yok.doğru düzgün emzirmemiş 8 aylık bebeğini gorumceleriyle köye yollamis 2-3ay. 6 aylık bebegime bakkaldan kek gibi bişey almış onu yedirecekmiş.
böyle tipler bilmişlik yapar bakma sen onların zamanında çocuk bakma yoktu çoğu bilmez o yaslardakilerin.anca moral bozarlar sütün yetmiyo aç bu çocuk derler özellikle. takma hiç bol bol emzir gerinsin 3 aylık olunca nasıl büyücek bak görürsün

Benim boyum çok uzun 1 78 :) Gerindiğimde rahmetli babannem derdi "boyun sana yetmeyi mi?" :)

Ben de gelişen gerinir diye biliyorum. Takma onu kontrole gittiğiniz de doktora sorarsınız

Canım tamamen bir hurafe. Aslı olan sonuç. Bk: Sülaladeki boşboğaz hala sendromu :)

gerinen bebek uzar büyür biz böyle biliriz yani.. halada komikmiş yani lohusa kadına bir anneye denilecek bir şey mi bu?

çok saçma bir hurafe gibi geldi bana

O kadinda bi is var.aksine gerinen bebek daha boylu olur boyu daha cij uzar.o yuzden doktorlar kucuk yaslarda cocuklar ziplayark biyerlere asilsin basket oynasin falan derler.

bırakın yahu.
daha yeni çıkmış anne karnından, orada nasıl hareket ediyorsa şimdi de öyle.
kendini esnetir, gerinir, kıvranır, tepinir.
rahat rahat esnetsin vücudunu. benim yeğenlerde yumruk sıka sıka gerinirdi, eşşek kadar oldular şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…