Eşimin hediye almasını istemiyorum...

Kim hediye alamıyormuş ayollll:27:
İyice kendinizden geçtiniz..
Ben öyle birşey mi dedim:27:
Vallahi pes..Daha demin aynı konu sahibi gibi hediye trafiğim mevcuttur demedim mi:23:
Ay vallahi pes..:60:
Hediye alamıyorsanız diyor..Kafanız güzel galiba:68:
Mesajlarımda 800e yakın beğenim mevcuttur..ve hiç bir şekilde tuhaf bir mesajımda yoktur.
Alıntıda ustasınız ya!Bir mesajımı çıkartın gösterin bakalım!
Hodri meydan!Bekliyorum..!
Saman alevi gibiyim dedim evelki günü onu mu diyorsun yoksa:9:
Haydi bir mesajımı bul getir..Hodri meydan!!!!Pu profosyonelliği senden bekliyorum!
İçeriği tuhaf olan,kendimle ilgili tuhaf bir mesaj bul getir haydi haydi haydi..
İşkembeden atma öyle...Tezat mesajlı seni.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rutbe-i aklı eserinde:40::40:

Bu mesajımdan sonra lütfen birbirinizden alıntı yapıp tartışmaya son verin,çünki konu yönetimde..bundan sonraki hakaret,alay,küçümseme ve karşılıklı sataşma içeren yorumlar değerlendirilecektir.

......................
Madamiks mesajınızı okudum...

Son düzenleme:
Yapılan her reel tartışma gibi bu tartışamada kırıcı olabilecek duruma geldi..bebek konusuna ben zor günlerden geçtiğimi söylediğim için gelindi sanırsam ve arkadaşlarda zaten o bebeğini kaybetti derken dramatikleştirmek istediklerini sanmıyorum..
Sadece insanların durumlarını yaşadıklarını yada bütçesinin durumunu bilmeden yaptığınız yorumlar çok dramatik..
Benim eşimin beni aldattığını,
polis maaşıyla nasıl hediye alınırmış durumunu,
konu gerçekmiş değilmiş,
evli bile değilmişim,
yok hayal ürünüymüş yazdıklarım vsvsvs..
Bunların hepsi yorum olarak yazılmış..
Kim yazdı tek tek hatırlamıyorum ...
Sadece bu yorumları yapıp sanki hiç yapılmamış yazılmamaış gibi karşı bi yazı geldiğinde yok neden konu sahibini koruyorsunuz durmuna giriyorsunuz...o zmaan siz beni hiç tanımıyorsunuz neden bu kadar saldırıyorsunuz...
Evet hediye istemiyorum ama bu ne şımarıklığımdan nede burnu büyüklüğümden hatta hediye koleksiyonu yapmak gibi bi amacım yok...önemli olan seviliyormuyum seviyormuyum odur gerçek... Nedense benim o kadar yaptığım açıklamaya değilde sürekli polemik yapmak için diğer arkadaşların yazılarına yazıp duranları anlamıyorum..burda amacınız benim nasıl bir karakterde olduğumu çözmektiyse artık daha fazla üzmeyin derim..
Evet acım var ve burda bu konuyu açtığıma da bin pişman oldum.:50::50:demi kim oluyoruz da hediye diye yanan tutuşan bi topluma sadece hediye almak istemediğimi söyleyebiliyorum...
Valla bi çarmıha germediğiniz kaldı...o yüzden hadi herkes evine paydos...

:52:aha benden bir tane daha
açıkcası benimle zevkleri hiç uymadığı için almasını hiç ama hiç istemiyorum
ne aldıysa kullanmadan rafa kaldırıp bir müddet sonra yok etmişimdir
hatta bak şunu şunu istiyorum dememe rağmen gidip en kıytırığını alır gelir
en son çanta manyağıyım diye gitmiş bir çanta almış
arkadaş altın rengi ve spor bir çanta adidas marka diyo bu sene çok moda demişti
çıldıracaktım resmen etiketini daha çıkarmadan gg de satmıştım
bir ara tvde reklamları vardı onun gibi oldu:60:
geçen doğum günümde ise saat bakmış ama kk yanında olmayınca alamamış
eve gelince git yarın al dedi
ertesi gün gittim saate baktım iyikide almamış felaket bişiydi
içime sinen daha ucuz bir model buldum ve onu aldım
o saatten sonrada bir daha hediye almadı
ay içim rahat valla
hediyeyi açınca beğenmiyorum
ne cevap vereceğimi bilemiyorum
suratımdan zaten anlaşıyor beğenmediğim:26:

Back