- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
bu arada gerçek ya da değil topic bilemem.
ancak gerçekten istenirse Ferhat'ın dağları deldiği gibi erkekler sevdikleri için herşeyi yapabildiklerini biliyorum
kimseye laf etmek için söylemiyorum ama gerçekten çok ayıp söylenenler
belki şımarıklık yaptığı ki arkadaş da bunu kabul etmiş ki ben de eleştirdim bazı konularda
ancak hiç tanımadığınız birine karşı sırf böyle bir konu açtı diye ne yalancı demeye ne de mahalle ağzıyla dalga geçmeye kimsenin hakkı yok.
Editor de yazmış, o dedikten sonra bana düşmez, ancak bu tarz şeyler benim de birkaç topicte başıma geldi ve şuan tamamen anladım ki artık burası akbaba yuvasına dönmüş.
kadın dayanışması gerçek hayatta zaten yoktur farkettiniz mi? çünkü yarış içerisindedir kadınlar. ancak sanal ortamda cinsiyet ortadan kalkar, burası da yardımlaşmamız için çok güzel bir forum(du) ancak son hali bence içler acısı, çünkü kadın olduklarını ve karşısındakinin de kadın olduğunu hatırlayanlar illa ki bir tartışma içerisine giriyor.
neyse şahsa nazır yazmadım bu mesajımı dolayısıyla bir tartışma içerisine girmek istemiyorum ancak umarım HERKES üstüne alınır da kk tekrar eski günlerine döner... sevgiler..
Haklisin, onceki sayfalarda yazilanlari hayretle okudum. Insan buraya birsey yazmaya korkar oluyor bunlardan sonra.
"bu evli bile degildir, kocasiyla anlasamiyordur da hayal kuruyordur" bilmemne. burasi ne olmus yahu?! ben de eski uyelerdenim, bundan once baska bir uyeligim vardi. Yine boyle seyler okurdum ama bu konudaki yorumlar gercekten cizmeyi asmis. Yazik.