Esimin hic bos durmamasi

Bulunduğun şehirde Herhangi bir nöroloji DR. git, anlat durumu. Normal olup olmadığını o söyler sana cnm. Yoksa insanlar robot değil, bu durum herkes te farklı...
Kolay gelsin tatlm. Sevgiler...

Hergun nedir yaa bende insanim deseydin sen kocana .hergunde nasil cani istiyosa nasil bir abazaliksa

Ayy bide bunlar türedi ne iğrenç bir konu ya eşiyle seyyy yapmasının sayısını biz nerden bilecez adamı bulup konuşalım mı kardeş kadını her bulduğunda hallesme die hayret yaa pes vallahi

buraya konu açana kadar, eşine söyleseydin 7 ay boyunca nasıl hiç konusu olmaz rahatsız olduğun bişeyin. herkesin bünyesi farklıdır. eşine göre normaldir, başkasına göre değil. konuşarak orta yolu bulursunuz, buraya konu açarak değil.

Anlamadim her firsatta derken 7 ay olmus evleneli mesela her gun mu istiyo hala

Sen erkek değilsen ben erkeğim be:işsiz:
Cevaplarından çok belli oluyor

Neyse iyi grceler bidaha buraya konu acmam girmem zaten bana sahte erkek diyenler oldu Allaha havale ediyorum
Ya yeter ama Allaha havale edecek kimse bişi dememiş ki.. Burası kadınlar kulübü.. maalesef yeni üye olan erkekler yada ergenler diyim bı şekilde cinsellikle ilgili konu açıyor ve biz artık bıktık. Bu konuyu açan yeni üyelere biraz önyargılı yaklaşılıyor doğru. . Ama arada size yardımcı olacak yorumlarda geldi. . İstemiyosanız bi daha girmezsiniz ama kimseye beddua eder gibi laf söylemezsiniz.. Mune Mune @Margarikotin bi bakar mısıınız?? Konunun yeri burası değil galiba. .

Arkadaslar bi konu actim diye bana erkek muamelesi yapiliyo cok yalis degil mi
Şu konu açişin bile kadinin soylemeyecegi kdar kaba duygu somurusu yaparak kimseyi kandiramazsin var sayalim kadinsin ikinci konun bu direk konuya laaaaptan daliyosun insan bikere oz gecmişini anlatir esim beni bos birakmiyor ne demek tam bir erkek agzi senden suphelenmekte haksiz degiliz

Back
X