- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlerde düzelir, bu durum henüz bizdede böyle :)[/QUOTEsizde de mi ayni durum var![]()
İyi de neden şikayetçisin? Sen yeni evli değil misin? Yeni evli olan ve istekli olan bir tek eşin mi? Sen niye istemiyorsun asıl mesele o bence.Soracak kimsem yok diye buraya actim cahilligime verin
Hayirdir niye uzerine alindim sana mi dedi fakesin iste kizlar bnce buna cevap vermeyin oltaya nasil geldi bakinH
Hayir ne erkegi ya neden boyle dusunuyo sinuz ki
Ya yeter ama Allaha havale edecek kimse bişi dememiş ki.. Burası kadınlar kulübü.. maalesef yeni üye olan erkekler yada ergenler diyim bı şekilde cinsellikle ilgili konu açıyor ve biz artık bıktık. Bu konuyu açan yeni üyelere biraz önyargılı yaklaşılıyor doğru. . Ama arada size yardımcı olacak yorumlarda geldi. . İstemiyosanız bi daha girmezsiniz ama kimseye beddua eder gibi laf söylemezsiniz..Neyse iyi grceler bidaha buraya konu acmam girmem zaten bana sahte erkek diyenler oldu Allaha havale ediyorum
Şu konu açişin bile kadinin soylemeyecegi kdar kaba duygu somurusu yaparak kimseyi kandiramazsin var sayalim kadinsin ikinci konun bu direk konuya laaaaptan daliyosun insan bikere oz gecmişini anlatir esim beni bos birakmiyor ne demek tam bir erkek agzi senden suphelenmekte haksiz degilizArkadaslar bi konu actim diye bana erkek muamelesi yapiliyo cok yalis degil mi