Esimin hic bos durmamasi

Konu taşınıcak gardaşlar biliyonuz demiiiii

Adamın libidosu yüksekse biz ne yapabiliriz ki? Bir de yıllarca nasıl açlık çektiyse:sus:

Evlilikte tüm sorunlarınızı konuşarak halletmeye çalışın. Konuştunuz mu bu konuyu?

Açık mı yakaladın sandın :) evli değilim canikom ondan diyorum. Burda kaç konu açıldı saçma geliyor bana. Biri de tutmuş altın günlerinde oral muhabbeti yapıyor musunuz diye sormuştu da ordan bu çıkarıma vardım.

:oha::KK57::KK57:

Açık mı yakaladın sandın :) evli değilim canikom ondan diyorum. Burda kaç konu açıldı saçma geliyor bana. Biri de tutmuş altın günlerinde oral muhabbeti yapıyor musunuz diye sormuştu da ordan bu çıkarıma vardım.
Yok hayatım şaka yaptım zaten bende sevmiyorum fazla açık konusulmasini Hoppa

Arkadaslar bi konu actim diye bana erkek muamelesi yapiliyo cok yalis degil mi

Yaniniza gelip size yaklasinca: " yine mi biraz özletseydik birbirimizi "falan gibi. Tabii bunlari gûlúmseyerek söyleyin. Yoksa onu hiç istemediginizi düşünebilir.
Haklisiniz ama onuda yapamiuorim iste

Abboooo ayıplı konu.Bizede yaranılmıyo ha olmasa kırmızı gecelik, olsa boş bırakmıyo.Eşinle konuşmayı dene...

Haklisiniz ama onuda yapamiuorim iste
Bu konu sizin özeliniz oldugu için fazla detayli yamak veya sorular sormak istemiyorum. Ne sıklıkla ne yasiyorsunuz bilemem. Haftada bir veya ikinin 7 aylik bir evlilikte az olacagini dùsùnùyorum. Her gùn oluyosa en azindan 2 gùnde bire dùsùrebilirsiniz. Esinizle bunu konussaniz size kizacagini , yanlis anlayacagini düsünmùyorum. Ayrica demekki sizi gùzel buluyor ve ćok seviyor şanslisiniz .

Back
X