- 26 Ekim 2020
- 158
- 245
- 18
- 35
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Ben tanı koymadım olabilir mi? diye ihtimal dahilinde sordum. Calistigim ortamda yeni karşılaştığım ve böyle kişisel hijyenine dikkat etmeyen bir şizofreniden yola çıkarak demiştim. Yoksa tabiki uzman görmeden kimse tanı koyamaz.Hocam bu anlattiginiz profil bana depresyon baslangici gibi geldi ama... Zaten siz de bilirsiniz ki sizofreni cok buyuk olasilikla erkeklerde, kadinlarda daha erken belirti vermeye baslar. Yani ergenlik caginda ve 20li yaslarin ilk yarisinda. Sanmiyorum konu sahibinin esinin o yaslarda oldugunu veya muhtesem bir sekilde gizleyerek bu yasina gelebildigini.
Ayrica ne olursa olsun danisani birebir gormeden, bir sure gecirmeden ve bir psikiyatri uzmani olmadan (bakin psikolog bile demiyorum) teshis tahmininde bulunmanizi da dogru bulmadim.
Danışan değil danışman.. Ayrıca danışman olunca ne oluyor ?duygularım mi alınmış oluyor. Bende sizin gibi insanım sonuçta.kO halde tani da koymayi kimseye suan danisma vermiyorsunuz.
Danışan olarak kusma emojisi koymaniza ve hic hic normal degil demenize hayretler içinde bakiyorum..
Bir psikolojik danışman olarak var! Sizin ?
duş almamasına lafım haklısınız sonuna kadar ! yok insan terler, toz polen vs dışarda üzerimize yapışır o nedenle sadece saç yıkamak bana her daim saçma gelmiştir ve insan kokar.Merhabalar.
4 yıllık bir evliligim var.
Birde çocuğumuz.
Eşim son zamanlar da aşırı hijyensiz.
Yanı nasıl desem gusül abdesti bile almiyor.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.
Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.
Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.
Artık gerçekten çok bunaldim..
Aynı yatakta yatmak bile midemi bulandiriyor .
Esim çok iyi biri, normal zamanda beni hiç kırmaz ama bu huyları çekilmiyor..
Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.
Normalde inançlı biri ama neden böyle anlam veremiyorum.
Eşimi kendine getirmek istiyorum.
Ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
Şu yorumun nesi beğenilmedi acaba çok merak ediyorum .Yetiskin bir insan her gun dus almali, buna siz de dahil
2-3 günde bir duş almanın yeterli olduğunu, her gün duşa girmenin gereksiz olduğunu düşünüyorlardır muhtemelen.Şu yorumun nesi beğenilmedi acaba çok merak ediyorum .
Şu yorumun nesi beğenilmedi acaba çok merak ediyorum .
Valla ben de anlamadim2-3 günde bir duş almanın yeterli olduğunu, her gün duşa girmenin gereksiz olduğunu düşünüyorlardır muhtemelen.
Çocukken haftada bir pazar akşamları banyo yaptırılan nesil. Alışkanlıklar kolay değişmiyor
Size kötü bir haberim var. Maalesef böyle insanlar yaş aldıkça değişmiyor aksine duş araları uzuyor. Kokuyorsun dedikçe reddediyorlar. Kendi ailemdeki insanlardan biliyorum.Haklisiniz benim daha çok baski yapmam gerekiyor. Umarım.duzelir. yoksa işin ucu kötü..
2-3 günde bir duş almanın yeterli olduğunu, her gün duşa girmenin gereksiz olduğunu düşünüyorlardır muhtemelen.
Çocukken haftada bir pazar akşamları banyo yaptırılan nesil. Alışkanlıklar kolay değişmiyor
Alışkanlıkla alakalı bişey işte şekerim. Nasıl alıştıysan öyle gidiyor. Ben hava güzelse her sabah, kışsa soğuksa her akşam mutlaka duşa girerim. Başka türlü rahat hissetmiyorum, kendimi kirli hissediyorum.ya kud şimdi burada böyle yazıyoruz da
pandemi öncesi saçına fön çektirip 3 gün gezen kadınlar başka ülkede mi yaşıyor
yani benim çevremde galiba hiç her gün yıkanan yok ben de dahil (pandemi sonrası herkes yıkanıyor da ben genel zamandan söz ediyorum)
spor yapılır terlenir duş alınır, olağan kirlenilir duş alınır vs de dün akşam duş aldım bu akşam almayacağım zira evde kirlenmiyorum bile
işe gittiğim dönemlerde de 2 günde bir yıkandım ama o süreçte çevremdeki herkesle muhabbet acaba bu süreyi 3 gün nasıl yapsak idi
hatta bazıları 3 gün idare ettiğini söylerdi işte saç tipi, kıvırcık düz vs vs bu konuşulurdu
herkes kusma emojisi atabilir de bu tanıdığım çeşit çeşit işleri olan farklı farklı alanlardaki çoğu eğitimli kadınlardı
Tam yazacaktim siz yazmissiniz yineAlışkanlıkla alakalı bişey işte şekerim. Nasıl alıştıysan öyle gidiyor. Ben hava güzelse her sabah, kışsa soğuksa her akşam mutlaka duşa girerim. Başka türlü rahat hissetmiyorum, kendimi kirli hissediyorum.
Benim saçlarım yağlanmaz. Denemedim ama muhtemelen fön çektirip 15 gün yıkamasam aynı kalır2-3 günde bir saçlarımı yıkıyorum onun dışında sadece vücudumu yıkıyorum saçı tepeye toplayıp. Hergün saç yıkamak çok sağlıklı değil zaten.
Ben çalışmıyorum evdeyim. Duşların arası 24 saati geçtiği zaman huzursuzlanmaya başlıyorum. Saçlarım kupkuru aşırı kuru. Onları bile yıkıyorum. Yazın zaten günde 2 Allahın emri gibi bir şey. O zaman 2. Duşta saç yıkamazdım.ya kud şimdi burada böyle yazıyoruz da
pandemi öncesi saçına fön çektirip 3 gün gezen kadınlar başka ülkede mi yaşıyor
yani benim çevremde galiba hiç her gün yıkanan yok ben de dahil (pandemi sonrası herkes yıkanıyor da ben genel zamandan söz ediyorum)
spor yapılır terlenir duş alınır, olağan kirlenilir duş alınır vs de dün akşam duş aldım bu akşam almayacağım zira evde kirlenmiyorum bile
işe gittiğim dönemlerde de 2 günde bir yıkandım ama o süreçte çevremdeki herkesle muhabbet acaba bu süreyi 3 gün nasıl yapsak idi
hatta bazıları 3 gün idare ettiğini söylerdi işte saç tipi, kıvırcık düz vs vs bu konuşulurdu
herkes kusma emojisi atabilir de bu tanıdığım çeşit çeşit işleri olan farklı farklı alanlardaki çoğu eğitimli kadınlardı
Her gün yıkadığın için kuru o saçlar. Kuaförüm bana haftada bir demişti hade ordan dedim. 2-3 güne indirdim ama toparladı kendini oldukça canım saçlarımBen çalışmıyorum evdeyim. Duşların arası 24 saati geçtiği zaman huzursuzlanmaya başlıyorum. Saçlarım kupkuru aşırı kuru. Onları bile yıkıyorum. Yazın zaten günde 2 Allahın emri gibi bir şey. O zaman 2. Duşta saç yıkamazdım.
Günaşırı olan duşu neden 3 güne çıkarmak istiyosunuz hiç anlayamıyorum?
Alışkanlıkla alakalı bişey işte şekerim. Nasıl alıştıysan öyle gidiyor. Ben hava güzelse her sabah, kışsa soğuksa her akşam mutlaka duşa girerim. Başka türlü rahat hissetmiyorum, kendimi kirli hissediyorum.
Benim saçlarım yağlanmaz. Denemedim ama muhtemelen fön çektirip 15 gün yıkamasam aynı kalır2-3 günde bir saçlarımı yıkıyorum onun dışında sadece vücudumu yıkıyorum saçı tepeye toplayıp. Hergün saç yıkamak çok sağlıklı değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?