Esimin hijyen sorunu

Inancinda degisiklik yasadiysa saygi duyun. Duyamiyorsaniz tahammulunuz kalmadıysa boşanın. Ama inancinin değişmesi pis yaşamayi haklı yapmıyor tabii. Deistler de boklu gezmiyor nihayetinde.

Haklisiniz benim daha çok baski yapmam gerekiyor. Umarım.duzelir. yoksa işin ucu kötü..

Hic böyle düşünmedim.. belki de o yüzden bunu önemsemiyor..

Ama haftada 1 duş alması da benim için zaten bir eksi.
Birbirinizin ne düşündüğüne neye nasıl inanıp inanmadığına de epey uzaksın o da enteresan.

Gusül üzerinden değil, temizlik üzerinden gidin konuşmalarınızda, etki etmesi pek mümkün olmaz muhtemelen ama.

Inancinda degisiklik yasadiysa saygi duyun. Duyamiyorsaniz tahammulunuz kalmadıysa boşanın. Ama inancinin değişmesi pis yaşamayi haklı yapmıyor tabii. Deistler de boklu gezmiyor nihayetinde.
Inancina hiç karışmadım bugüne kadar..
Kesinlikle de karışmam..
Ama Bu duş almayacağı gerçeğini değiştiremiyor.. benimde anlatmak istediğim bu. Pis, pis geziyor

Çünkü o da bilmiyor neye inanıyor neYe inanmıyor. Sorgulamıyorum artık..

Gusül musul bilmem ama vücut mutlaka her gün su görmeli. Siz anlatınca benim bile burda midem kalktı. Hiç rahatsız olmuyormu? Hani müslüman yada değil hijyen herkes için önemli ...

Annesiyle çözebileceğinizi sanmıyorum, sonuçta o kadın da en yontulabilir zamanlarında temizliği öğretememiş, bu saatten sonra hiç etkisi olmaz. Ya katlanmaya devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.

Bir de su acidan bakalim bu adamla korona doneminde yasamak

Konu sahibine ve cocuguna Allah yardim etsin .
Birde şu açıdan bakalım, bu adamla korona olmayan dönemde dışarda dokunduğu yerlere dokunup, karşılaşmak...

Konu sahibi yerinizde olsam çocuğu bile elletmem.

Birde şu açıdan bakalım, bu adamla korona olmayan dönemde dışarda dokunduğu yerlere dokunup, karşılaşmak...

Konu sahibi yerinizde olsam çocuğu bile elletmem.
Sence ben hep neden kolanya ile geziyordum o otobuslerde nelerle karşılasıyoruz kim bilir kk da onlarca böyle konu var

Inancina hiç karışmadım bugüne kadar..
Kesinlikle de karışmam..
Ama Bu duş almayacağı gerçeğini değiştiremiyor.. benimde anlatmak istediğim bu. Pis, pis geziyor
E evimizin bereketi gusul almadigin icin gidiyor diyormuşsunuz. Bu karismak iste.

Bu sizin bişey yapmanızla düzelecek bir durum değil malesef kendinin istemesi lazım.. hele şu corona zamanı dikkat etmesi gerekiyor.. anlattıklarıniz gerçekten mide bulandırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…