- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.806
- 598
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Valla malzeme bu belli ki. 30-40 yaşında adamı eğitebileceğinizi sanmıyorum. Böyle gelmiş böyle gider.Dediğim gibi sorun sadece abdest değil.. duş almaması..
Inancinda degisiklik yasadiysa saygi duyun. Duyamiyorsaniz tahammulunuz kalmadıysa boşanın. Ama inancinin değişmesi pis yaşamayi haklı yapmıyor tabii. Deistler de boklu gezmiyor nihayetinde.Ne kadar güzel.. hiç böyle düşüncesi yok hiç. Evimize giren para çok ama inanın hiç hayırını görmüyoruz.. bir düşün diyorum acaba neden. Ben inanmıyorum öyle şeylere diyor geçiyor. Ssdcee allaha inanıyor. Deist miymis neydi değişik birşey söylüyor .. Evlendikten sonra cıktı birde bu deistlik
Haklisiniz benim daha çok baski yapmam gerekiyor. Umarım.duzelir. yoksa işin ucu kötü..Valla yapması gerekiyor ma yapmıyor pismiş temizmiş önemsemiyor adam. Ben günde 2 kez dişimi fırçalarım eşim bir kez kez fırçalıyor. Hadi fırçalayalıö dediğimde yapmadı bi keresinde uzanmaya devam etti ben de diş fırçasına sıktım macunu soktum ağzına. Güzellikle olmuyorsa zorla artık. Bu işin önünü alman lazm. Ne demek ya eli şeyinde oturuyor igrenççç
Birbirinizin ne düşündüğüne neye nasıl inanıp inanmadığına de epey uzaksın o da enteresan.Hic böyle düşünmedim.. belki de o yüzden bunu önemsemiyor..
Ama haftada 1 duş alması da benim için zaten bir eksi.
Inancina hiç karışmadım bugüne kadar..Inancinda degisiklik yasadiysa saygi duyun. Duyamiyorsaniz tahammulunuz kalmadıysa boşanın. Ama inancinin değişmesi pis yaşamayi haklı yapmıyor tabii. Deistler de boklu gezmiyor nihayetinde.
Çünkü o da bilmiyor neye inanıyor neYe inanmıyor. Sorgulamıyorum artık..Birbirinizin ne düşündüğüne neye nasıl inanıp inanmadığına de epey uzaksın o da enteresan.
Gusül üzerinden değil, temizlik üzerinden gidin konuşmalarınızda, etki etmesi pek mümkün olmaz muhtemelen ama.
Birde şu açıdan bakalım, bu adamla korona olmayan dönemde dışarda dokunduğu yerlere dokunup, karşılaşmak...Bir de su acidan bakalim bu adamla korona doneminde yasamak
Konu sahibine ve cocuguna Allah yardim etsin .
Konunun dinle bir alakası yok.. hijyenle alakası var. Ve bu onun umrunda değilGusül musul bilmem ama vücut mutlaka her gün su görmeli. Siz anlatınca benim bile burda midem kalktı. Hiç rahatsız olmuyormu? Hani müslüman yada değil hijyen herkes için önemli ...
Sence ben hep neden kolanya ile geziyordumBirde şu açıdan bakalım, bu adamla korona olmayan dönemde dışarda dokunduğu yerlere dokunup, karşılaşmak...
Konu sahibi yerinizde olsam çocuğu bile elletmem.
Siz kendiniz özellikle üstünü basa basa demişsiniz gusül cünüp vs diye .Konunun dinle bir alakası yok.. hijyenle alakası var. Ve bu onun umrunda değil
E evimizin bereketi gusul almadigin icin gidiyor diyormuşsunuz. Bu karismak iste.Inancina hiç karışmadım bugüne kadar..
Kesinlikle de karışmam..
Ama Bu duş almayacağı gerçeğini değiştiremiyor.. benimde anlatmak istediğim bu. Pis, pis geziyor
KesinlikleBirde şu açıdan bakalım, bu adamla korona olmayan dönemde dışarda dokunduğu yerlere dokunup, karşılaşmak...
Konu sahibi yerinizde olsam çocuğu bile elletmem.
O benim kendi düşüncem. Bu eşimin umrunda değil ki...Siz kendiniz özellikle üstünü basa basa demişsiniz gusül cünüp vs diye .
Ooo yee ohhmaykaarrrttttSence ben hep neden kolanya ile geziyordumo otobuslerde nelerle karşılasıyoruz kim bilir kk da onlarca böyle konu var
Neden geziyorsun ?Sence ben hep neden kolanya ile geziyordumo otobuslerde nelerle karşılasıyoruz kim bilir kk da onlarca böyle konu var
Bu sizin bişey yapmanızla düzelecek bir durum değil malesef kendinin istemesi lazım.. hele şu corona zamanı dikkat etmesi gerekiyor.. anlattıklarıniz gerçekten mide bulandırıcı
burda yapman bariiiiOoo yee ohhmaykaarrrtttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?