- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Maalesef bende çok uyardım ama ise yaramadı.Şaka gibi gerçekten cok şaşırdım. Nasıl çözersin bilemiyorumpis insanlar kolay kolay düzelmiyor. Ben olsam olay çıkartırdım sanırım, midemi bulandırıyorsun derdim. Benim eşimde arada sırada ayakta tuvaletini yapardı, ciddi şekilde uyardım katlanabilecegim birşey degil şuan yapmıyor.
Akşamları tuluma sıcak suyu verin onunla ısıtsın elini, icerilere götürmesinHayır, içeri sokuyor. Orası çok sıcakmış ellerini üşüyormuş ısınıyormuş orda bahanesi de bu..
Dişlerini fırçalamaz hicbir zaman. Sadece yataga girmesen ince benimle birseyler yapacaksa benim zorumla fircaalr..
Başka dinden olanların fakirlik içinde sürünüyor olması gerekirdi bu bakış açısına göreAbdestsiz gelmesinin bence bereketle çok ilgisi var..
Dağdan indirdim galiba bende bilmiyorum.
Sizin dediginiz de doğru aman ne bileyim iste bende de öyle bir düşünce kalmış.Başka dinden olanların fakirlik içinde sürünüyor olması gerekirdi bu bakış açısına göreneyse dini konu yasak.
Geldiği dağa geri yollamayı düşünmez misiniz ?
Düzeleceğine inanıyorum.Yaptıkları çok umursamaz ve kaba tabirle pis ama yumuşak konuşun güzel dille söyleyin yapmaz sa sert olun tavır alın trip yapın vs vs illa duzelır zor şeyler değil yabi dus alcak falan
Abdest diyorsunuz da eşiniz deist olduğunu söylüyormuş, gusül diye boşuna diretiyorsunuz bu da başka bir mesele konu da ama girince kızıyorlar.Abdestsiz gelmesinin bence bereketle çok ilgisi var..
Dağdan indirdim galiba bende bilmiyorum.
Hic böyle düşünmedim.. belki de o yüzden bunu önemsemiyor..Abdest diyorsunuz da eşiniz deist olduğunu söylüyormuş, gusül diye boşuna diretiyorsunuz bu da başka bir mesele konu da ama girince kızıyorlar.
Deist miymiş adam? E niye abdest alsın ki o zaman?Abdest diyorsunuz da eşiniz deist olduğunu söylüyormuş, gusül diye boşuna diretiyorsunuz bu da başka bir mesele konu da ama girince kızıyorlar.
Aslında benim gusül dediğime bakmayın.. bir nevi pis olMaktan öyle gezmekten bahsediyorum. Midem.kaldırmıyor artık..Deist olmasını anlarım gusül almaz, ama ilişkiden sonra duş almadan da olmaz ya.
evlendikten sonra deist olmuş :)Deist miymiş adam? E niye abdest alsın ki o zaman?
Ondan önce dus alıyor sonrası yokYa çok afedersiniz ama özel bir şeyler yaşarken tiksinmiyor musunuz?
Sonuçta olmuş. Abdest baskısı çok anlamsız şu aşamada.evlendikten sonra deist olmuş :)
Evlendikten sonra herşey değişti ki...evlendikten sonra deist olmuş :)
Dediğim gibi sorun sadece abdest değil.. duş almaması..Sonuçta olmuş. Abdest baskısı çok anlamsız şu aşamada.
Valla yapması gerekiyor ma yapmıyor pismiş temizmiş önemsemiyor adam. Ben günde 2 kez dişimi fırçalarım eşim bir kez kez fırçalıyor. Hadi fırçalayalıö dediğimde yapmadı bi keresinde uzanmaya devam etti ben de diş fırçasına sıktım macunu soktum ağzınaMaalesef bende çok uyardım ama ise yaramadı.
Ben mi çok üstüne düşmedim.bilmiuirum. Ama üstüne düşmeme gerek var mı? Bir kere uyarırım da yapması gerekmez miydi ?
Guzeeelll bunu kullanabilirimTeyemmüm inancı var adamda sürekli sürtünme halinde ama toprağa değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?