Esimin hijyen sorunu

Maalesef bende çok uyardım ama ise yaramadı.

Ben mi çok üstüne düşmedim.bilmiuirum. Ama üstüne düşmeme gerek var mı? Bir kere uyarırım da yapması gerekmez miydi ?

Akşamları tuluma sıcak suyu verin onunla ısıtsın elini, icerilere götürmesin

Yaptığını şeyler o kadar iğrenç ki, mantıklı bir açıklama bulamıyor tabi

Abdestsiz gelmesinin bence bereketle çok ilgisi var..

Dağdan indirdim galiba bende bilmiyorum.
Başka dinden olanların fakirlik içinde sürünüyor olması gerekirdi bu bakış açısına göre neyse dini konu yasak.

Geldiği dağa geri yollamayı düşünmez misiniz ?

Başka dinden olanların fakirlik içinde sürünüyor olması gerekirdi bu bakış açısına göre neyse dini konu yasak.

Geldiği dağa geri yollamayı düşünmez misiniz ?
Sizin dediginiz de doğru aman ne bileyim iste bende de öyle bir düşünce kalmış.

Kv üst katılsa herşeyi konuşuruz. Eşimle halledemez isem onu araya sokacağım mecbur.

Yaptıkları çok umursamaz ve kaba tabirle pis ama yumuşak konuşun güzel dille söyleyin yapmaz sa sert olun tavır alın trip yapın vs vs illa duzelır zor şeyler değil yabi dus alcak falan
Düzeleceğine inanıyorum.

Umarım güzel konuşarak halledebilirim çok teşekkür ederim

Abdestsiz gelmesinin bence bereketle çok ilgisi var..

Dağdan indirdim galiba bende bilmiyorum.
Abdest diyorsunuz da eşiniz deist olduğunu söylüyormuş, gusül diye boşuna diretiyorsunuz bu da başka bir mesele konu da ama girince kızıyorlar.

Deist olmasını anlarım gusül almaz, ama ilişkiden sonra duş almadan da olmaz ya.

Abdest diyorsunuz da eşiniz deist olduğunu söylüyormuş, gusül diye boşuna diretiyorsunuz bu da başka bir mesele konu da ama girince kızıyorlar.
Hic böyle düşünmedim.. belki de o yüzden bunu önemsemiyor..

Ama haftada 1 duş alması da benim için zaten bir eksi.

valla ben yuzune bakmam. pis. öyle alışmak nedir ya el apış arasında surekli. ama evin bereketi gusulsuzlukten kaçmıyor canım, herşey ateş pahası, hepimiz cunupuz heralde ahaha.

Maalesef bende çok uyardım ama ise yaramadı.

Ben mi çok üstüne düşmedim.bilmiuirum. Ama üstüne düşmeme gerek var mı? Bir kere uyarırım da yapması gerekmez miydi ?
Valla yapması gerekiyor ma yapmıyor pismiş temizmiş önemsemiyor adam. Ben günde 2 kez dişimi fırçalarım eşim bir kez kez fırçalıyor. Hadi fırçalayalıö dediğimde yapmadı bi keresinde uzanmaya devam etti ben de diş fırçasına sıktım macunu soktum ağzına . Güzellikle olmuyorsa zorla artık. Bu işin önünü alman lazm. Ne demek ya eli şeyinde oturuyor igrenççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…