- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.043
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Eskiden beri huydur bende dısarlarda biyere dokununca ellerimi kolanyalardım şimdi dünyada herkes bunu yapıyorNeden geziyorsun ?
OlabilirE evimizin bereketi gusul almadigin icin gidiyor diyormuşsunuz. Bu karismak iste.
Calisirken yaklasik 2 bucuk saatim yolda gecerdi.Sence ben hep neden kolanya ile geziyordumo otobuslerde nelerle karşılasıyoruz kim bilir kk da onlarca böyle konu var
Benim de çantamda dezenfektan olurdu hep. Otobus tutamaçlarına demirlerine elimle dokunmazdim. Herkes bu deli napiyor diyordu. Simdi aynisini yapıyorlar. En azindan bir kısmı yapıyor.Eskiden beri huydur bende dısarlarda biyere dokununca ellerimi kolanyalardım şimdi dünyada herkes bunu yapıyor
Bende değiştirebilirsiniz. Eski eşimdede ilk başlarda diş fırçalama alışkanlığı yoktu . Bana yaklaşmaya çalıştıkça senden midem bulanıyor diyince kendini değiştirdi . Şimdi ayrıyız ama ağız bakımına hala dikkat ediyor. Bence sizde tepkinizi göstermelisiniz .O benim kendi düşüncem. Bu eşimin umrunda değil ki...
Boş gezsin herkes valla dullar ülkesi olsun da böyle olmasın.Herseyede boşanılirsa ohooooo ortada evli çift kalmaz ki çünkü 4 4 luk insan olmaz. Dullardan geçilmez ülke
Sene mis mis limon kokuyorsunEskiden beri huydur bende dısarlarda biyere dokununca ellerimi kolanyalardım şimdi dünyada herkes bunu yapıyor
Doktora gitmesi gerekiyor belki de. Öyle bi seçenek sundunuz mu? Seninle uyumıcam bile gibi..
Onceki mesajda inancina hicbir zaman karismadim, bu mesajda olabilir. Siz olaya dinden girdiginiz icin çözülmüyor bence. Birinin size ısrarla domuz yiyelim dedigini düşünün. Evin bereketi domuz yemedigimiz icin diyen birini. Esiniz icin de gusül konusu ayni iticilikte.Olabilir
Dul da ne demekseBoş gezsin herkes valla dullar ülkesi olsun da böyle olmasın.
Biz ona bekar kadınlar yada anneler diyoruz aslındaDul da ne demekse
Durup durup her konuda bir dul sifatidir gidiyior.
Yok canim bekar olur mu? Bekar onlar'a gore bekareti gitmemis, el degmemis demek.Biz ona bekar kadınlar yada anneler diyoruz aslında
Her konuda özensiz ve boşvermişse depresyonda olabilir yaşa bağlı bazı durumlar var onlar olabilir.Merhabalar.
4 yıllık bir evliligim var.
Birde çocuğumuz.
Eşim son zamanlar da aşırı hijyensiz.
Yanı nasıl desem gusül abdesti bile almiyor.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.
Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.
Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.
Artık gerçekten çok bunaldim..
Aynı yatakta yatmak bile midemi bulandiriyor .
Esim çok iyi biri, normal zamanda beni hiç kırmaz ama bu huyları çekilmiyor..
Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.
Normalde inançlı biri ama neden böyle anlam veremiyorum.
Eşimi kendine getirmek istiyorum.
Ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bende soracaktım ama dedim neyse polemik olmasın arkadaşın kocasıda bi bardak kaldırmayanlardan bu yüzden boşanmak seçeneği yokDul da ne demekse
Durup durup her konuda bir dul sifatidir gidiyior.
Ne alakaYok canim bekar olur mu? Bekar onlar'a gore bekareti gitmemis, el degmemis demek.
El degdiyse dulsundurkacari yok
Onlar kendi değerlerini kendileri yerle bir edenler . Bense boşanıp bekar olmayı ve kendime değer vermeyi sevenlerdenimBana kizma dulculara kiz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?