Esimin hijyen sorunu

Sence ben hep neden kolanya ile geziyordum o otobuslerde nelerle karşılasıyoruz kim bilir kk da onlarca böyle konu var
Calisirken yaklasik 2 bucuk saatim yolda gecerdi.
Yol dedigim bildigin her turden insanin bindigi tekerlekli timarhane.
Bi koseye siner, cok kalabaliksa en tenha yeri bulur mumkunse camdan fotosentez yapardim.
Korona girdi isler iyice cildirmalik oldu.
Hani su ambulans gorevlilerini goruyoruz ya tv de aynen oyle bi tulumum eksik binerdim gozluk mozluk herkes doner doner bakardi
Milletin umru degil yayila yayila eller agiza buruna..

Ay bu ne yaaa. Benim eşimde aşırı temiz adama bi durul artık diyordum aynen devam etsin valla pis olmasından iyi

Eskiden beri huydur bende dısarlarda biyere dokununca ellerimi kolanyalardım şimdi dünyada herkes bunu yapıyor
Benim de çantamda dezenfektan olurdu hep. Otobus tutamaçlarına demirlerine elimle dokunmazdim. Herkes bu deli napiyor diyordu. Simdi aynisini yapıyorlar. En azindan bir kısmı yapıyor.

O benim kendi düşüncem. Bu eşimin umrunda değil ki...
Bende değiştirebilirsiniz. Eski eşimdede ilk başlarda diş fırçalama alışkanlığı yoktu . Bana yaklaşmaya çalıştıkça senden midem bulanıyor diyince kendini değiştirdi . Şimdi ayrıyız ama ağız bakımına hala dikkat ediyor. Bence sizde tepkinizi göstermelisiniz .

Onceki mesajda inancina hicbir zaman karismadim, bu mesajda olabilir. Siz olaya dinden girdiginiz icin çözülmüyor bence. Birinin size ısrarla domuz yiyelim dedigini düşünün. Evin bereketi domuz yemedigimiz icin diyen birini. Esiniz icin de gusül konusu ayni iticilikte.

Son düzenleme:
Her konuda özensiz ve boşvermişse depresyonda olabilir yaşa bağlı bazı durumlar var onlar olabilir.
Sadece hijyen konusunda böyleyse sıkıntı büyük.
Abdest konusunda da benim kırmızı çizgim budur direk soğuyorum böyle bi şeyle karşılaşınca üç defa beş defa olmasına gerek yok tek seferde buna şahit olmam yetiyo inşallah kendini toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…