- 28 Mart 2020
- 21.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.287
- 598
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Ama çok kötü bir alışkanlık , düşünsenize farkında olmadan toplum icinde aynı hareketi yaptığınıBu arada olaya psikolojik bir yorum getirmek isterim. Esiniz çocukluğunda pipisiyle övülmüş bir çocuk olabilir. O sebeple onu cok degerli kiymetli gördüğü icin eli içinden çıkmıyor. Boyle bir ornek var cevremde. Çocukluğunu da biliyorum. Esinizle onu bağdaştırdım.
Onlar kendi değerlerini kendileri yerle bir edenler . Bense boşanıp bekar olmayı ve kendime değer vermeyi sevenlerdenim.
Yapiyor zaten. Bir de cok efendi saygili dört dörtlük karakterde bir çocuk. Hep ailesi yuzunden. Bu arada kullanici adinizla sasirdim emojisi yanyana effsane guzel görünüyorAma çok kötü bir alışkanlık , düşünsenize farkında olmadan toplum icinde aynı hareketi yaptığını
Cok ozur dilerim ama şizofreninin ne olduğuna dair şu kadarcık bilginiz var mı?Eşinizde şizofreni başlangıcı olabilir mi? Bir araştırın gerekirse bir psikiyatriste götürün. Hiç hiç normal değil
MersüüüYapiyor zaten. Bir de cok efendi saygili dört dörtlük karakterde bir çocuk. Hep ailesi yuzunden. Bu arada kullanici adinizla sasirdim emojisi yanyana effsane guzel görünüyoremoji konuşuyor resmen
Bir psikolojik danışman olarak var! Sizin ?Cok ozur dilerim ama şizofreninin ne olduğuna dair şu kadarcık bilginiz var mı?
Dul; benim boşan dediğim konularda, evliliğin hala saçma klişelerle kurtarılabilir olduğunu iddia eden güruhun sevdiği, evlilik birliğini gayet hür iradesi ve katlanma zorunluluğu olmadığının bilincinde olarak bitiren insanlar için kullanılan bir kelime.Dul da ne demekse
Durup durup her konuda bir dul sifatidir gidiyior.
Kusuyonuz mu danışman olarak şizofren görünce?Bir psikolojik danışman olarak var! Sizin ?
AynenBir psikolojik danışman olarak var! Sizin ?
Şu an kimseye danışma vermiyorum. Normal kadınların olduğu bir platformda yazıyorum.Kusuyonuz mu danışman olarak şizofren görünce?
Merve yine vurdu gol olduKusuyonuz mu danışman olarak şizofren görünce?
Böylelerini görünce tiksinti geliyo diye mi yapamıyonuz danışmanlık?Şu an kimseye danışma vermiyorum. Normal kadınların olduğu bir platformda yazıyorum.
Sicak guzel oluyor diyomusGece gece ciddi midem bulandiHayir bu adam boyle gene kendisini biraktim size de, cocugunuza da korona bulastirir. Su an tam tersine hijyene cok dikkat etmek gerek. Ben sahsen boyle bir insanla asla evli kalamazdim. Şeyine dokunup bi de elleyle neleri elliyordur Allah bilir
Allah yardimciniz olsun ama bence kendinizi kurtarin.
Ben listelemek istiyorum. Kumanda, kapı kolu, sürahi, anahtar, telefon, mousse, klavye iyyyy her yerde pipiden biraz kalintiGece gece ciddi midem bulandiHayir bu adam boyle gene kendisini biraktim size de, cocugunuza da korona bulastirir. Su an tam tersine hijyene cok dikkat etmek gerek. Ben sahsen boyle bir insanla asla evli kalamazdim. Şeyine dokunup bi de elleyle neleri elliyordur Allah bilir
Allah yardimciniz olsun ama bence kendinizi kurtarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?