Esimin hijyen sorunu

Bu arada olaya psikolojik bir yorum getirmek isterim. Esiniz çocukluğunda pipisiyle övülmüş bir çocuk olabilir. O sebeple onu cok degerli kiymetli gördüğü icin eli içinden çıkmıyor. Boyle bir ornek var cevremde. Çocukluğunu da biliyorum. Esinizle onu bağdaştırdım.

Eşiniz pis gezmeyi seviyor sağlıktan anlatmaya çalışın ama başarılı olacağınızı sanmıyorum kolaylık dilerim

Ama çok kötü bir alışkanlık , düşünsenize farkında olmadan toplum icinde aynı hareketi yaptığını

Eşinizde şizofreni başlangıcı olabilir mi? Bir araştırın gerekirse bir psikiyatriste götürün. Hiç hiç normal değil

Ama çok kötü bir alışkanlık , düşünsenize farkında olmadan toplum icinde aynı hareketi yaptığını
Yapiyor zaten. Bir de cok efendi saygili dört dörtlük karakterde bir çocuk. Hep ailesi yuzunden. Bu arada kullanici adinizla sasirdim emojisi yanyana effsane guzel görünüyor emoji konuşuyor resmen

Dul da ne demekse
Durup durup her konuda bir dul sifatidir gidiyior.
Dul; benim boşan dediğim konularda, evliliğin hala saçma klişelerle kurtarılabilir olduğunu iddia eden güruhun sevdiği, evlilik birliğini gayet hür iradesi ve katlanma zorunluluğu olmadığının bilincinde olarak bitiren insanlar için kullanılan bir kelime.

Gece gece ciddi midem bulandi Hayir bu adam boyle gene kendisini biraktim size de, cocugunuza da korona bulastirir. Su an tam tersine hijyene cok dikkat etmek gerek. Ben sahsen boyle bir insanla asla evli kalamazdim. Şeyine dokunup bi de elleyle neleri elliyordur Allah bilir

Allah yardimciniz olsun ama bence kendinizi kurtarin.

Sicak guzel oluyor diyomus

Ben listelemek istiyorum. Kumanda, kapı kolu, sürahi, anahtar, telefon, mousse, klavye iyyyy her yerde pipiden biraz kalinti

Haftada 1 banyo mu
Bu adam ise gidip gelmiyor mu yahu. Hicmi rahatsiz olmuyor kendi kokusundan. 1 hafta gerçekten uzun bir süre. Ayakları, koltuk altı kokar. Nasil sarilip öpüyorsunuz, birde birlikte oluyorsunuz bu şekilde..
Eve gelir gelmez hergün banyoya sokun. Eğer girmezsen yanima yatamazsın diye tehdit edin. Ve ciddi ciddi hergün banyoya girene kadar sokmayın yatağa. Böylece durumun ciddiyetini anlar.
O elleriyle cocuk seviyor bide offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…