- 2 Şubat 2014
- 1.734
- 3.813
- 333
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Ben listelemek istiyorum. Kumanda, kapı kolu, sürahi, anahtar, telefon, mousse, klavye iyyyy her yerde pipiden biraz kalinti
Şu an burda kadınlar kulübünde kimseye danışma yapmıyorum anlamında yazdım. Yoksa hali hazırda öğrencilerimle sürekli danisma yapıyorum. Siz merak etmeyinBöylelerini görünce tiksinti geliyo diye mi yapamıyonuz danışmanlık?
Bu arada olaya psikolojik bir yorum getirmek isterim. Esiniz çocukluğunda pipisiyle övülmüş bir çocuk olabilir. O sebeple onu cok degerli kiymetli gördüğü icin eli içinden çıkmıyor. Boyle bir ornek var cevremde. Çocukluğunu da biliyorum. Esinizle onu bağdaştırdım.
Bende pek bir bağ kuramadımCok ozur dilerim ama şizofreninin ne olduğuna dair şu kadarcık bilginiz var mı?
Oyle bir konu vardi burada. Elleri kokuyormus kocasinin. Yikayip yikamadigindan emin degildi. O elleriyle kadinin yuzunden makas falan aliyormus. Kadina direkt koku geliyormuş. Off gece gece ne konuşuyoruz kiz bizBu adam oralarini da yikamiyordur zaten. Tuvaletten g*tu moklu kalkiyordur. Her taraf leş. Ooff offf yaklasilmaz, konu sahibi nasil ayni yatakta yatiyor ya
Hangi davranışlarıyla şizofreni olduğunu düşünüyorsunuz ? En azından aydınlatılmak istiyoruz ...Bir psikolojik danışman olarak var! Sizin ?
Kesin dogrudur diyemem. Sadece o kisinin cocuklugunu biliyorum. Su anki durumunu boyle anlamlandiriyorum.Bu nasil bisi ya bir yasima daha girdim
Konu sahibi esine kalk banyo yap kokuyorsun diyormuş ya, kocasi da haklisin diyip kafasini ceviriyormuş. Tam olarak o kafa çevirme davranışı icin şizofreni diyor djskslsHangi davranışlarıyla şizofreni olduğunu düşünüyorsunuz ? En azından aydınlatılmak istiyoruz ...
Kaç defa okudum ama yinede anlamadım, bunun biraz daha özet olanını yazabilirmisinDul; benim boşan dediğim konularda, evliliğin hala saçma klişelerle kurtarılabilir olduğunu iddia eden güruhun sevdiği, evlilik birliğini gayet hür iradesi ve katlanma zorunluluğu olmadığının bilincinde olarak bitiren insanlar için kullanılan bir kelime.
Şizofreninin başlangıç aşamasında genel olarak kişi kendini öz temizliğini önemsemez. Duş almamaya tırnak kesmemeye dış fircalamamaya yani genel ihtiyaç olan durumları yapmamaya başlar. Sosyal çevreyle pek alakası olmaz. İnsanlar ne düşünür diye düşünmez. Kesin şizofrenide demiyorum zaten ama belirti var. Şizofreni yoksa bambaska bir düşünce sistemini içinde barındırıyor ve çok kapsamli bir psikolojik hastalik.O yüzden konu sahibine öyle demiştim.Hangi davranışlarıyla şizofreni olduğunu düşünüyorsunuz ? En azından aydınlatılmak istiyoruz ...
Hıh tamam çok doğru tam anlatmak istediğim şey buydu. Cozuyorsun bu işiKonu sahibi esine kalk banyo yap kokuyorsun diyormuş ya, kocasi da haklisin diyip kafasini ceviriyormuş. Tam olarak o kafa çevirme davranışı icin şizofreni diyor djsksls
Belki söyle bir yorum daha manidar olurdu. Adam temizlemiyor çünkü global ajanların suya zehirli madde katıp insanları öldürmek istediğine inanıyordur . İşte bu olsa şizofreni hastalığına daha mantıklı bir açıklama olurdu. Adamında psikolojik hastalığı var tabi ama şizofreni kadar ağır bir hastalık olduğunu sanmam ...Konu sahibi esine kalk banyo yap kokuyorsun diyormuş ya, kocasi da haklisin diyip kafasini ceviriyormuş. Tam olarak o kafa çevirme davranışı icin şizofreni diyor djsksls
Birde size uzun uzun açıklama yaptım. Gerçekten su yorumdan sonra üzüldüm yazdıklarıma.Belki söyle bir yorum daha manidar olurdu. Adam temizlemiyor çünkü global ajanların suya zehirli madde katıp insanları öldürmek istediğine inanıyordur . İşte bu olsa şizofreni hastalığına daha mantıklı bir açıklama olurdu. Adamında psikolojik hastalığı var tabi ama şizofreni kadar ağır bir hastalık olduğunu sanmam ...
Onlarca şizofreni hastası gördüm ama buna uyan bir tarif görmedim. Söyle dediğiniz gibi olabilir mesela başka seylere kafa yormaktan kendi hijyenini unutan şizofreni hayatları olabilir . Ama bu hijyen ve temizlik konusu genelde ağır depresyon yaşayan insanlarda görülen bir durum.Şizofreninin başlangıç aşamasında genel olarak kişi kendini öz temizliğini önemsemez. Duş almamaya tırnak kesmemeye dış fircalamamaya yani genel ihtiyaç olan durumları yapmamaya başlar. Sosyal çevreyle pek alakası olmaz. İnsanlar ne düşünür diye düşünmez. Kesin şizofrenide demiyorum zaten ama belirti var. Şizofreni yoksa bambaska bir düşünce sistemini içinde barındırıyor ve çok kapsamli bir psikolojik hastalik.O yüzden konu sahibine öyle demiştim.
Sen ondan daha cok psikolojik danışmansınBelki söyle bir yorum daha manidar olurdu. Adam temizlemiyor çünkü global ajanların suya zehirli madde katıp insanları öldürmek istediğine inanıyordur . İşte bu olsa şizofreni hastalığına daha mantıklı bir açıklama olurdu. Adamında psikolojik hastalığı var tabi ama şizofreni kadar ağır bir hastalık olduğunu sanmam ...
Yazamam hayatım.Kaç defa okudum ama yinede anlamadım, bunun biraz daha özet olanını yazabilirmisin
Aynen ben de oyle düşünüyorumHıh tamam çok doğru tam anlatmak istediğim şey buydu. Cozuyorsun bu işi
Muazzam.Şizofreninin başlangıç aşamasında genel olarak kişi kendini öz temizliğini önemsemez. Duş almamaya tırnak kesmemeye dış fircalamamaya yani genel ihtiyaç olan durumları yapmamaya başlar. Sosyal çevreyle pek alakası olmaz. İnsanlar ne düşünür diye düşünmez. Kesin şizofrenide demiyorum zaten ama belirti var. Şizofreni yoksa bambaska bir düşünce sistemini içinde barındırıyor ve çok kapsamli bir psikolojik hastalik.O yüzden konu sahibine öyle demiştim.
Oyle bir konu vardi burada. Elleri kokuyormus kocasinin. Yikayip yikamadigindan emin degildi. O elleriyle kadinin yuzunden makas falan aliyormus. Kadina direkt koku geliyormuş. Off gece gece ne konuşuyoruz kiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?