Esimin hijyen sorunu

Birde size uzun uzun açıklama yaptım. Gerçekten su yorumdan sonra üzüldüm yazdıklarıma.
Bende sizin psikolojik danışmanım diyip bu hareketlerin şizofren olabilir demenize üzüldüm gerçekten ... neyse polemiğe girmek istemiyorum. Siz bildikleriniz üzerine yorum yapın. İyi geceler .

Kaç sene psikolojik rahatsızlıkları olan hastalar ve demans hastalarının rehabilite merkezinde çalıştım. Uzman değilim ama azda olsa şizofreni hastasını tanırım.
Evet çevremizde bazen ailemizin icinde de oluyor. Benim de var uzaktan akrabalarim. Biliyorum durumlarını. Işinde gucunde olan şizofreniler bile var. Dereceleri oluyor herhalde. Banyo yapmiyor himm sizofreni yorumu çok sığ kaliyor.

Halime bin şükür ben de söylemiyorum hergun sabah akşam duş alınmaz her dakika kıyafet değişmez diye ama bı an bu durumu düşündüm de bı daha asla laf söylemem bırakicam her dakika yikansin isterse

Hocam bu anlattiginiz profil bana depresyon baslangici gibi geldi ama... Zaten siz de bilirsiniz ki sizofreni cok buyuk olasilikla erkeklerde, kadinlarda daha erken belirti vermeye baslar. Yani ergenlik caginda ve 20li yaslarin ilk yarisinda. Sanmiyorum konu sahibinin esinin o yaslarda oldugunu veya muhtesem bir sekilde gizleyerek bu yasina gelebildigini.

Ayrica ne olursa olsun danisani birebir gormeden, bir sure gecirmeden ve bir psikiyatri uzmani olmadan (bakin psikolog bile demiyorum) teshis tahmininde bulunmanizi da dogru bulmadim.

Eğer inançlıysa gusülsüz ölmenin günahını anlatan içerikler paylaşın,video olursa daha çok etkilenir bence.

Şu an kimseye danışma vermiyorum. Normal kadınların olduğu bir platformda yazıyorum.
O halde tani da koymayi kimseye suan danisma vermiyorsunuz.
Danışan olarak kusma emojisi koymaniza ve hic hic normal degil demenize hayretler içinde bakiyorum..

Kız konunun anasiyla ne ilgisi var. Koca adam bilmez mi ne zaman dus alacağını
Valla ben etrafimda pis kimi gorduysem anasi da pisti.. tanidigim bir adam var. annesi cocukken hep uyandirinca sofraya oturtmus. Cocuklarin yuzunu melekler yikar gerek yok yikamana demis. Adam 60 larinda. Hala sudan sabundan kacar. O halde sofraya gelse gelir. karisi der 20 yil annesi egitmis 40 yildir benim yanimda bir suya sabuna dokunduramadim diye. Cok az insan kendi bilincinde oluyor. Cogu annesi ne ogrettiyse o.

Kendini geliştirmeyen insanlarin o kadar fazla oldugunu düşünmüyorum. Bu maruz kaldginiz ortamla alakali bence.
Katılıyorum ailesinde ne görmüşse 1 gram ilerlememis insanlar var ama bu onlarin sigligi. Her koyun kendi bacagindan demisler. Yani annesine ne soylesek bos kac yasina gelmiş adam

Anlattığınız konu inançla ilgili olmakla birlikta daha çok insanın kendisine ve başkalarına olan saygısıyla ilgili.
Kendine ve başkasına saygısı olan kendini seven bir insan bana göre kişisel bakımına çok dikkat etmeli.
acaba imkanlarınızmı öyle diyeceğim ama! 2günde bir duş almanız bana biraz sizinde pek hijyenik olmadığınızı düşündürdü.
eşinizin diğer tavrı ise Çocukluğunda yaşadığı bir sorunla ilgili diye düşünüyorum.

Ne yapıp edin bir aile terapistine gidin.

Hahahahha çok hoşsunuz. Kokarca
Bence ailesine diyin. Devam ettiğin taktirde akrabalarada diyeceğinizi söyleyin. Kendi ailenize de diyin boşanmayı nasıl karşılarlar ? Kendi ailemle de konuştum bu konuda benim yanımda kar artık tahammülüm kalmadı. Boşanıcam falan diyinn

Valla benim eşim her gün banyo yapıyor koronadan ötürü günde 2 kez banyo yapmışlığı bile oluyor. Koronayı bahane edin eğer evden çalışmıyorsa.

Hayır kesinlikle fark etmedim . Birde o zamanlar çok sık duş alırdı zaten hatırlıyorum. Evlendikten sonra bir rahatlık geldi adama her konuda. Küfür vs coştu yani..
Ayrılmam için her sebep var babası nasıl bilmiyorum ama ona benzemiş olabilir ..ofd çok kotu dünya hayatında ahiret hayatında kötüleşir bu adamla ya psikolaga gitsin yada yani söylemek istemiyorum ama bir düşün

Yemekten önce çocuk gibi ellerini yıkatip kokluyorum.. cok acı.
Psikolojil bir şeye dönüşmüş gidiyor adam çocukluğuna dönmüş annesi rolünü almışsınız saygı kalmamış ..psikolog şart...sizde yavaş yavaş annelik rolünden çıkın deyin ki aşkım söylemeye utanıyorum ama çok kokuyorsun birlikte yatmayalim aslında seni arzuluyorum ama yapamıyorum felan de bakalım

1) Çocuğa elini sürmesin.
2) Lütfen topluma karışmasın.

Allah'ım çok zor.
Okurken bile çok zor.
Koca insan ite kaka olmaz bu işler maalesef.
Sabir diliyorum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…