- 23 Ağustos 2020
- 6.757
- 12.728
- 198
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Bende sizin psikolojik danışmanım diyip bu hareketlerin şizofren olabilir demenize üzüldüm gerçekten ... neyse polemiğe girmek istemiyorum. Siz bildikleriniz üzerine yorum yapın. İyi geceler .Birde size uzun uzun açıklama yaptım. Gerçekten su yorumdan sonra üzüldüm yazdıklarıma.
Kaç sene psikolojik rahatsızlıkları olan hastalar ve demans hastalarının rehabilite merkezinde çalıştım. Uzman değilim ama azda olsa şizofreni hastasını tanırım.Sen ondan daha cok psikolojik danışmansın
Ciddimisin ?Muazzam.
Türkçede ender rastlanan en uzun cümleYazamam hayatım.Şahane cümlem.
Evet çevremizde bazen ailemizin icinde de oluyor. Benim de var uzaktan akrabalarim. Biliyorum durumlarını. Işinde gucunde olan şizofreniler bile var. Dereceleri oluyor herhalde. Banyo yapmiyor himm sizofreni yorumu çok sığ kaliyor.Kaç sene psikolojik rahatsızlıkları olan hastalar ve demans hastalarının rehabilite merkezinde çalıştım. Uzman değilim ama azda olsa şizofreni hastasını tanırım.
Şizofreninin başlangıç aşamasında genel olarak kişi kendini öz temizliğini önemsemez. Duş almamaya tırnak kesmemeye dış fircalamamaya yani genel ihtiyaç olan durumları yapmamaya başlar. Sosyal çevreyle pek alakası olmaz. İnsanlar ne düşünür diye düşünmez. Kesin şizofrenide demiyorum zaten ama belirti var. Şizofreni yoksa bambaska bir düşünce sistemini içinde barındırıyor ve çok kapsamli bir psikolojik hastalik.O yüzden konu sahibine öyle demiştim.
Kız konunun anasiyla ne ilgisi var. Koca adam bilmez mi ne zaman dus alacağınıdaha cok sizin hijyen sorununuz gibi adam dert etmiyor hic.. annesi boyle yetistirmis muhtemelen.
O halde tani da koymayi kimseye suan danisma vermiyorsunuz.Şu an kimseye danışma vermiyorum. Normal kadınların olduğu bir platformda yazıyorum.
Valla ben etrafimda pis kimi gorduysem anasi da pisti.. tanidigim bir adam var. annesi cocukken hep uyandirinca sofraya oturtmus. Cocuklarin yuzunu melekler yikar gerek yok yikamana demis. Adam 60 larinda. Hala sudan sabundan kacar. O halde sofraya gelse gelir. karisi der 20 yil annesi egitmis 40 yildir benim yanimda bir suya sabuna dokunduramadim diye. Cok az insan kendi bilincinde oluyor. Cogu annesi ne ogrettiyse o.Kız konunun anasiyla ne ilgisi var. Koca adam bilmez mi ne zaman dus alacağını
Kendini geliştirmeyen insanlarin o kadar fazla oldugunu düşünmüyorum. Bu maruz kaldginiz ortamla alakali bence.Valla ben etrafimda pis kimi gorduysem anasi da pisti.. tanidigim bir adam var. annesi cocukken hep uyandirinca sofraya oturtmus. Cocuklarin yuzunu melekler yikar gerek yok yikamana demis. Adam 60 larinda. Hala sudan sabundan kacar. O halde sofraya gelse gelir. karisi der 20 yil annesi egitmis 40 yildir benim yanimda bir suya sabuna dokunduramadim diye. Cok az insan kendi bilincinde oluyor. Cogu annesi ne ogrettiyse o.
Anlattığınız konu inançla ilgili olmakla birlikta daha çok insanın kendisine ve başkalarına olan saygısıyla ilgili.Merhabalar.
4 yıllık bir evliligim var.
Birde çocuğumuz.
Eşim son zamanlar da aşırı hijyensiz.
Yanı nasıl desem gusül abdesti bile almiyor.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.
Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.
Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.
Artık gerçekten çok bunaldim..
Aynı yatakta yatmak bile midemi bulandiriyor .
Esim çok iyi biri, normal zamanda beni hiç kırmaz ama bu huyları çekilmiyor..
Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.
Normalde inançlı biri ama neden böyle anlam veremiyorum.
Eşimi kendine getirmek istiyorum.
Ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
Hahahahha çok hoşsunuz. KokarcaRencide etsen insanların içinde?
Kokarca diye hitap etsen mesela...
Yatağa koymasan sonra
Ay onu bunu boşver de bu adamın elinden yemek de yenilmez hatta aynı sofraya oturulmaz, dokunduğu yere dokunamazsın böyle hayat mı geçer kendini düzelt yada boşanırım de ciddi ciddi bu ne böyle
Ayrılmam için her sebep var babası nasıl bilmiyorum ama ona benzemiş olabilir ..ofd çok kotu dünya hayatında ahiret hayatında kötüleşir bu adamla ya psikolaga gitsin yada yani söylemek istemiyorum ama bir düşünHayır kesinlikle fark etmedim . Birde o zamanlar çok sık duş alırdı zaten hatırlıyorum. Evlendikten sonra bir rahatlık geldi adama her konuda. Küfür vs coştu yani..
Psikolojil bir şeye dönüşmüş gidiyor adam çocukluğuna dönmüş annesi rolünü almışsınız saygı kalmamış ..psikolog şart...sizde yavaş yavaş annelik rolünden çıkın deyin ki aşkım söylemeye utanıyorum ama çok kokuyorsun birlikte yatmayalim aslında seni arzuluyorum ama yapamıyorum felan de bakalımYemekten önce çocuk gibi ellerini yıkatip kokluyorum.. cok acı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?