Ayy cnm inşallahBazen esler hissedermis derlee onlardn geln guzel yorumlarda hosumuza gdyr bzlernde insallah vardr bebisin ve herifin hakli cikar
Yaa inşallah benim eşim de doğru hissetmiştir yanılmaz , ama benim artık ümidim yokBenim kocam da hissetmişti.
Gerçekten mi cnm . Ben ilk defa eşimden duydum böyle bişeyi ve çok heyecanlandımIki bebegiminde esimden ogrendim nedense anliuo hamile kaldigimi :)
Benimki cinsiyeti de bildi.Yaa inşallah benim eşim de doğru hissetmiştir yanılmaz , ama benim artık ümidim yokAma eşim haklı çıkarsa şok olurum
Hepimiz cok istyrz bnm esim hic oyle demedi de her ay bu ay kesin yerlestrcm falan :)) diyo bnde ona guluyrm esler babalar hissederler ya bnce cnmAyy cnm inşallahAma çok komiktim ya . İnandım birde sanki doktor eşim gerçekten mi falan diyorum . Bende dokunuyorum göbeğime evet çok sermiş falan diyorum Artık Nasıl istiyorum anla . Rabbim bizleri de görsün o duyguyu yaşatsın hep dualarımda .
İnşallah yerleştirsinler artık yaaHepimiz cok istyrz bnm esim hic oyle demedi de her ay bu ay kesin yerlestrcm falan :)) diyo bnde ona guluyrm esler babalar hissederler ya bnce cnm
Ayyyy benimki tam bir hödük. Bu ay diyordum ya aşkım eşler hissedermiş sen hissetmiyor musum sanki hamileyim ben falanyok ya aşkım ben seni hiç öyle hayal edemiyorum yok yav değilsindir tamam olsun ama nasıl olcak o [/QUOTE
cnm hamile misin şuanAyyyy benimki tam bir hödük. Bu ay diyordum ya aşkım eşler hissedermiş sen hissetmiyor musum sanki hamileyim ben falanyok ya aşkım ben seni hiç öyle hayal edemiyorum yok yav değilsindir tamam olsun ama nasıl olcak o
Cnm hamile misin şuanAyyyy benimki tam bir hödük. Bu ay diyordum ya aşkım eşler hissedermiş sen hissetmiyor musum sanki hamileyim ben falanyok ya aşkım ben seni hiç öyle hayal edemiyorum yok yav değilsindir tamam olsun ama nasıl olcak o
Ayy çok güzel ya maşallah size Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Duygulandım gerçekten hissetmiş eşin iş yaptırmamış bilebenimde leke geldi ben adet başlangıcı zannetmiştim sonra kesilmişti eşim hamile olabilirsin demişti ve o ara kayınvalidemlerin taşınma işi vardı annesine ona fazla birşey yaptırmayın bu ay hamile olabilir demişti adamın içine doğmuş gerçektende :)
çok sağol canım darısı başına inşallah belki eşinde erken hissetmiştir bu ay gelir bebeğin :)Ayy çok güzel ya maşallah size Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Duygulandım gerçekten hissetmiş eşin iş yaptırmamış bile
Evet canımCnm hamile misin şuan
Biraz ayip olucak ama iliskide anliyomus bide goguslerimdenGerçekten mi cnm . Ben ilk defa eşimden duydum böyle bişeyi ve çok heyecanlandıminşallah öyledir . Senin ne demişti eşin peki Nasıl hissetti çok merak ettim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?