İnşallah benim de öyle olur :))Benim esimde anlamisti :))
Allah kucağına almayı nasip etsin cnmEvet canım
Insallah :)) Allah gonlunuze gore versin :)İnşallah benim de öyle olur :))
Ay çok ilginç vallaBiraz ayip olucak ama iliskide anliyomus bide goguslerimden
Amin Allah razı olsun :)Insallah :)) Allah gonlunuze gore versin :)
Aynen hatta ben ona soruyorum korunmayi biraktiktan sonra degisiklik var mi dieAy çok ilginç vallasenin doktorun eşin yani harika
Harikasınız valla maşallahAynen hatta ben ona soruyorum korunmayi biraktiktan sonra degisiklik var mi die
Benimde esim ruyasinda gormuştü.Hamile oldugumu gercekten de hamile kldim o ayGünaydın arkadaşlar. Sizinle bişey paylaşmak istedim . Bilenler bilir beni 6 aydır bebiş istiyoruz . İlk defa dün gece eşim bana yatarken sarıldığında göbeğime dokunup aşkım sen hamilesin bence dedi . Bende nerden biliyorsun ki sen dedimçok sert olmuş karnın dedi ilk defa bunu söyledi ve ben bi anda heyecanlandım bi heveslendim anlatamam size nerdeyse inandım daha yumurtlama dönemindeyim biliyorum olamayacağını aslında ama işte yine de heyecanlandım saf saf güldüm falan çok istiyorum galiba o yüzden . Sizinle paylaşmak istedim .
Benim eşim her ay bak kesin bu ay hamilesin diyor her gece göbişimi seviyo ama boş :))))
Haftasonu ben miskinlik yapıp öğlene kadar uyuyorum hamilesin ondan uyuyosun diyo iyice psikolojimi bozuyobu ayki hedefi de ikiz bebekmis tekini tutturduk ikizimiz kaldı...
İnşallah cnm Allah razı olsunBenimde esim ruyasinda gormuştü.Hamile oldugumu gercekten de hamile kldim o ay
Rabbim sanada nasip etsin ins
Valla bende heyecanlandım kızlar ne çok kişi varmış böyle ne güzel haberler . İnşallah bende sizlere güzel haberler veririmBenimde esim hissetti kizimi ilk elimi karnima koydu sen hamilesin hissediyorum dedi ki ne bir belirti ne bisi regl 6 gun kala idi bas donmesi hicbisi yok. Bende askim her ay husran yasiyoruz bence yoktur felan dedim sonra icime kurt dustu sabah 5 gun kala test yaptim pozitif ti :)
Valla bende heyecanlandım kızlar ne çok kişi varmış böyle ne güzel haberler . İnşallah bende sizlere güzel haberler veririmÖyle çok istiyoruz ki gel artık nolurrrrrr gel
Can'ım ya hissetmiş hem de fazlasıyla hissetmiş eşinBenimkide bu sefer oldu ben oyle hissediyorum ama kismet diyodu hatta testi yaptim beklerken ben ona dedim belki cikmaz bu ay okadar heveslenme oda nasil cikmaz ya falan kizdi obur odaya gitti sonra tabi teste cikmisti
İnşallah cnm bizimde Regl olursam 7. Aya gireceğiz . Beklemek çok zormuş . Ben korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınır diye düşünürdüm hep ama öyle değilmişInsallah gelir melegin en kisa zamanda bekletmeden daha fazla .
11 ay denedik sorun yokken olmadi sonraki 12.ayda esimin hissetmesi uzerine baktim ki gelmis melegim simdi 17 aylik :)
Hayirlisi ile saglikla gelir insallah cnm
İnşallah cnm bizimde Regl olursam 7. Aya gireceğiz . Beklemek çok zormuş . Ben korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınır diye düşünürdüm hep ama öyle değilmişAllahım benim gibi bekleyen herkese sabır versin bebiş versin inşallah .
Bende bu ay soğan kürü yaptım cnm . Ovülasyon testi sipariş edecektim internetten sonra almadım ne bileyim erteledim . Aslında tam bana göre o testler çünkü ben ne zaman yumurtluyorum belli olmuyor çünkü 3 aydır reglim gecikiyor hep 1 hafta 10 gün hatta 2 ay önce 25 gün geç geldiAmin cnm yasadim biliorum ama ovulasyon testi kullandigim ay hamile kaldim ya tesaduf yada ovulasyon testi ise yariyor diye dusunuyorum.
Benim 17. Günüm yumurtlama günlerimdeyim sanırım . Yani imkansız olan bişey İ hissediyor benim ki :)Benimki de ben test yapmadan anladi.
Goguslern buyumus dedi. Hadi ordan dedim.ertesi sabah canim kuru kahve ceknce test yaptm silik de olsa pozitifdi. Daha reglimn ustunden 22 gun gcmsti ben cok erken ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?