Eşimin hissettiği ;)

Benim eşim de hissetmişti. Başım agriyo desem çünkü hamilesin derdi. Kasiklarim agriyo hasta olcam desem hamilelik Ten o derdi. Ateşim çıkardı akşamları hamilelik ateş yapiyo demek ki derdi. Umutlaniyor diye üzülüp onu bundan vazgeçirmeye çalıştım ama nafile. Test yaptığım zaman da sonucu söylemeden ben var di mi dedi. Ben snaa demiştim dedi. Müneccim gibi adamlar

Benim 17. Günüm yumurtlama günlerimdeyim sanırım . Yani imkansız olan bişey İ hissediyor benim ki :)
İmkansız değil cnm ben adetime 6 gün kala öğrendim bebeğim olacağını esim erken gebelik testi almis gelmis kalk yap dedi ben yok desemde testi yaptim ve hamile olduğumu ogrendim esimde bilmiş bi tavirla eee ben sana dedim kizimiz olacak dedi gercekten de kizimiz olacak nerden bildin deyincede kalcan ve göğsüne baksana büyüdü deyip gülüyor

Evet cnm bende umutlanmasını istemiyorum. Konunun üzerinde durmadım o yüzden kapattım o konuyu unutsun diye

İnşallah eşiniz doğru hissetmiştir. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin :)

İnşallah cnm çok sağol . Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Çok garip ama ya bu topiği okuduysan çoğunluk eşi hissetmiş

Bende hamile kaldığım ay adetim bittikten sonra rüya gördüm uyandığımda eşime, bu ay bebeğimiz olacak ve sanırım erkek olacak demiştm. O ay hamile kaldım ama kızımız geliyor :) azcık tersi oldu :) İnşallah sizinde içinize doğmuştur.. Haberlerini bekliyoruz.

Niye peşin hükümlüsün olmayacak biliyorum diye anlamadım bence olumlu düşün olumlu olsun gecen gün benim eşimde aynısını dedi ki o benim bebek istediğimden haberi bile yok stres olmasın diye söylemiyorum

Ne güzel cnm sağlıklı olsun kız erkek ne farkeder haber veririm tabi çok sağol cnm Allah kucağına almayı nasip etsin

Cnm inşallah olur ama ne bileyim 7 ay olacak hep hüsran yaşıyorum . O yüzden heveslensin istemiyorum cnm

Vardır olacağı bi hayırlı zamanı dr gittin mi herhangi bi sorun var mı yoksa da en büyük sorun stres oluyor
Gittim cnm hamile kalmama engel bişey yok. 3 farklı doktora gittim en son gittiğim Prof.doktor du .bana yaza kadar bekliyorsun , ilişki sonrası da silme yat uzan dedi . rahim tertemiz bişey yok bekle 1 sene olmazsa o Zaman yine gelirsin dedi cnm . Bende bu ay soğan kürü yaptım buradaki kızlardan okumuştum denedim öyle cnm işte

Soğan kürü işe yaramazda ki inşallah yarar bal tarçın çörek otu karışımı dene onuda etkili diyorlar ben adet olursam yapacağım

Benim eşimde hamile olduğum ay bana sen hamilesin demişti demek ki bazen içlerine doğuyor inşallah sizin eşinizin hisleri de gerçek çıkar Allahım size de o güzel duyguyu nasip eder en kısa zamanda

Benim eşimde hamile olduğum ay bana sen hamilesin demişti demek ki bazen içlerine doğuyor inşallah sizin eşinizin hisleri de gerçek çıkar Allahım size de o güzel duyguyu nasip eder en kısa zamanda
İnşallah cnm Allah razı olsun sizlerden dua ettiniz hepiniz çok sağolun . Evet bakalım benim eşim hislerinde yanılmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…