- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
İmkansız değil cnm ben adetime 6 gün kala öğrendim bebeğim olacağını esim erken gebelik testi almis gelmis kalk yap dedi ben yok desemde testi yaptim ve hamile olduğumu ogrendim esimde bilmiş bi tavirla eee ben sana dedim kizimiz olacak dedi gercekten de kizimiz olacak nerden bildin deyincede kalcan ve göğsüne baksana büyüdü deyip gülüyorBenim 17. Günüm yumurtlama günlerimdeyim sanırım . Yani imkansız olan bişey İ hissediyor benim ki :)
Evet cnm bende umutlanmasını istemiyorum. Konunun üzerinde durmadım o yüzden kapattım o konuyu unutsun diyeBenim eşim de hissetmişti. Başım agriyo desem çünkü hamilesin derdi. Kasiklarim agriyo hasta olcam desem hamilelik Ten o derdi. Ateşim çıkardı akşamları hamilelik ateş yapiyo demek ki derdi. Umutlaniyor diye üzülüp onu bundan vazgeçirmeye çalıştım ama nafile. Test yaptığım zaman da sonucu söylemeden ben var di mi dedi. Ben snaa demiştim dedi. Müneccim gibi adamlar
İnşallah cnm çok sağol . Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Çok garip ama ya bu topiği okuduysan çoğunluk eşi hissetmişİmkansız değil cnm ben adetime 6 gün kala öğrendim bebeğim olacağını esim erken gebelik testi almis gelmis kalk yap dedi ben yok desemde testi yaptim ve hamile olduğumu ogrendim esimde bilmiş bi tavirla eee ben sana dedim kizimiz olacak dedi gercekten de kizimiz olacak nerden bildin deyincede kalcan ve göğsüne baksana büyüdü deyip gülüyor
İnşallah zaten yanlış hissetmiş olursa bidaha da inanmam onaİnşallah eşiniz doğru hissetmiştir. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin :)
Ne güzel benim ki de inşallah yanılmaz .Benim kocam da hissetmişti.
Ayyy iki gün önce benim eşimde ona yakın bir rüya görmüş yeni doğmuş bebeğimizi sevdiğini görmüş Rabbim nasip etsin inşBenimde esim ruyasinda gormuştü.Hamile oldugumu gercekten de hamile kldim o ay
Rabbim sanada nasip etsin ins
Bende hamile kaldığım ay adetim bittikten sonra rüya gördüm uyandığımda eşime, bu ay bebeğimiz olacak ve sanırım erkek olacak demiştm. O ay hamile kaldım ama kızımız geliyor :) azcık tersi oldu :) İnşallah sizinde içinize doğmuştur.. Haberlerini bekliyoruz.Günaydın arkadaşlar. Sizinle bişey paylaşmak istedim . Bilenler bilir beni 6 aydır bebiş istiyoruz . İlk defa dün gece eşim bana yatarken sarıldığında göbeğime dokunup aşkım sen hamilesin bence dedi . Bende nerden biliyorsun ki sen dedimçok sert olmuş karnın dedi ilk defa bunu söyledi ve ben bi anda heyecanlandım bi heveslendim anlatamam size nerdeyse inandım daha yumurtlama dönemindeyim biliyorum olamayacağını aslında ama işte yine de heyecanlandım saf saf güldüm falan çok istiyorum galiba o yüzden . Sizinle paylaşmak istedim .
Niye peşin hükümlüsün olmayacak biliyorum diye anlamadım bence olumlu düşün olumlu olsun gecen gün benim eşimde aynısını dedi ki o benim bebek istediğimden haberi bile yok stres olmasın diye söylemiyorumGünaydın arkadaşlar. Sizinle bişey paylaşmak istedim . Bilenler bilir beni 6 aydır bebiş istiyoruz . İlk defa dün gece eşim bana yatarken sarıldığında göbeğime dokunup aşkım sen hamilesin bence dedi . Bende nerden biliyorsun ki sen dedimçok sert olmuş karnın dedi ilk defa bunu söyledi ve ben bi anda heyecanlandım bi heveslendim anlatamam size nerdeyse inandım daha yumurtlama dönemindeyim biliyorum olamayacağını aslında ama işte yine de heyecanlandım saf saf güldüm falan çok istiyorum galiba o yüzden . Sizinle paylaşmak istedim .
Ins cnmAyyy iki gün önce benim eşimde ona yakın bir rüya görmüş yeni doğmuş bebeğimizi sevdiğini görmüş Rabbim nasip etsin inş
Ne güzel cnm sağlıklı olsun kız erkek ne farkeder haber veririm tabi çok sağol cnm Allah kucağına almayı nasip etsinBende hamile kaldığım ay adetim bittikten sonra rüya gördüm uyandığımda eşime, bu ay bebeğimiz olacak ve sanırım erkek olacak demiştm. O ay hamile kaldım ama kızımız geliyor :) azcık tersi oldu :) İnşallah sizinde içinize doğmuştur.. Haberlerini bekliyoruz.
Cnm inşallah olur ama ne bileyim 7 ay olacak hep hüsran yaşıyorum . O yüzden heveslensin istemiyorum cnmNiye peşin hükümlüsün olmayacak biliyorum diye anlamadım bence olumlu düşün olumlu olsun gecen gün benim eşimde aynısını dedi ki o benim bebek istediğimden haberi bile yok stres olmasın diye söylemiyorum
Vardır olacağı bi hayırlı zamanı dr gittin mi herhangi bi sorun var mı yoksa da en büyük sorun stres oluyorCnm inşallah olur ama ne bileyim 7 ay olacak hep hüsran yaşıyorum . O yüzden heveslensin istemiyorum cnm
Gittim cnm hamile kalmama engel bişey yok. 3 farklı doktora gittim en son gittiğim Prof.doktor du .bana yaza kadar bekliyorsun , ilişki sonrası da silme yat uzan dedi . rahim tertemiz bişey yok bekle 1 sene olmazsa o Zaman yine gelirsin dedi cnm . Bende bu ay soğan kürü yaptım buradaki kızlardan okumuştum denedim öyle cnm işteVardır olacağı bi hayırlı zamanı dr gittin mi herhangi bi sorun var mı yoksa da en büyük sorun stres oluyor
Soğan kürü işe yaramazda ki inşallah yarar bal tarçın çörek otu karışımı dene onuda etkili diyorlar ben adet olursam yapacağımGittim cnm hamile kalmama engel bişey yok. 3 farklı doktora gittim en son gittiğim Prof.doktor du .bana yaza kadar bekliyorsun , ilişki sonrası da silme yat uzan dedi . rahim tertemiz bişey yok bekle 1 sene olmazsa o Zaman yine gelirsin dedi cnm . Bende bu ay soğan kürü yaptım buradaki kızlardan okumuştum denedim öyle cnm işte
O Nasıl oluyor cnm bidaha ki ay onu yaparımSoğan kürü işe yaramazda ki inşallah yarar bal tarçın çörek otu karışımı dene onuda etkili diyorlar ben adet olursam yapacağım
Adetin ikinci gün başlanıp 10 gün içiliyormuş bi kaşık bal yarım kaşık tarçın ve çörek otu sabah akşamO Nasıl oluyor cnm bidaha ki ay onu yaparım
İnşallah cnm Allah razı olsun sizlerden dua ettiniz hepiniz çok sağolun . Evet bakalım benim eşim hislerinde yanılmaz inşallahBenim eşimde hamile olduğum ay bana sen hamilesin demişti demek ki bazen içlerine doğuyor inşallah sizin eşinizin hisleri de gerçek çıkar Allahım size de o güzel duyguyu nasip eder en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?