Eşimin hissettiği ;)

Benim eşim hissetmişti :)

Piraye089 üzülme canım hayırlısı Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin . Ben kızımdan sonra 3 düşük yaşadım ve psikolojim alt üst oldu . Bu ay kazaya kurban gittim tamda yumurtlama günümdü bnde bekliyorum hayırlısı olsun bakalım artık . Her bebek ruhlar aleminde kendi annesini secermis . Bu benim Annem olsun dermiş . Bebeğin seni seçmiş bekliyor sabret demekki daha günü değil :)

Çok teşekkürler Allah razı olsun inşallah cnm üzülmemek elde olmuyor

Piraye089 canım attığın fotoyu gördüm sat ne senin ve yumurtlama günü nu biliyormusun
Cnm işten izin aldım gittim doktora yeni geldim . Ben bişey anlamadım ya. Muayene etti doktor rahim ağzında enfeksiyon yok temiz dedi kist falan da yok . Ama rahimde kalınlaşma var . Yumurtlama olmamış . Düşük bi ihtimalle çok yeni hamile olabilirsin dedi.(inşallah dedim bende ) tarlusal adet söktürücü verdi . 6 gün kullan eğer Regl olursan bırak ama ilaçbitti ve 1 hafta bekleyip hala Regl olmazsan gel dedi .

Canım inşallah hamilesindir ama anlamadığım Dr. Hem bi ihtimal hamile olabilirsin dio hemde Neden adet söktürücü verdi.

Canım inşallah hamilesindir ama anlamadığım Dr. Hem bi ihtimal hamile olabilirsin dio hemde Neden adet söktürücü verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…