Eşimin hissettiği ;)

Adetim 8 gün geçti . Hala Regl olmadım . İki defa test yaptım 1 hafta arayla negatif . KIZLAR acaba kan testi yaptırsam mı ? Bi kaç defa beyaz akıntım oldu hiç olmazdı . İştahsızlık var bende . Günlerdir adet sancım var ama olmuyorum . Geçen ay soğan kürü yapmıştım adetim o yüzden mi gecikti acaba yardım edin ne yapayım

Hemen hemen kan testi yaptırın sağlık ocağı ya da hastahaneye gidin direk olabilir yani

Hemen hemen kan testi yaptırın sağlık ocağı ya da hastahaneye gidin direk olabilir yani
İnşallah cnm çok istiyorum bende . Bebiş istediğimden beri reglim geç gelmeye başladı korunurken 28-30 günde bir düzenli olurdu. Ne zaman ki Bebek istedik 6-7 aydır gecikiyor bi kere yine böyle gecikti kan testi yaptırdım negatifi duyunca üzülmüştüm çok . Ama şimdi bi fark var beyaz akıntı bi kaç kere gördüm ama ilk defa bu ay . Soğan kürü yapmamın sebebi adetim düzene girsin diye ama yine gecikti

Ya bi kere ne kadar çok stres yaparsanız o kadar zorlaşır yani üzülecek hicbirsey yok olmayabilir yani birincisinde olmaz ikincisinde olmaz üçüncüsünde olur illaki olur illa birinciye olcak diye birşey de yok canınızı sıkmayın. Bi daha gidin bakın bakalım ne cikicak en azından suphenize bi sonuç bulmuş olursunuz ^-^

Evet haklısın çok sağol cvp verdiğin için

Arkadaşlar bana akıl verin lütfen. En son 11 aralıkta Regl olmuştum . Hala gelmedi 11 gün geç kaldı hemen hemen. en son geçen hafta test yaptım negatif . Ama hala olmadım . Yarın sabah kan testi yaptırayım diyorum ama önce idrarda görüp öyle gitmek daha iyi kan da çıkmazsa diye ne yapayım sizce en son kan testi yaptır diyen arkadaşlar korktum çıkmazsa üzülürüm diye bekledim ben

Canım öncelikle bi kandan baktır eğer negatifse soğan kürüne devam et onun çok faydasını gören var soğan kürün bitince de havuç incir kürüne başka Allahın izniyle olur inşallah havuç incir kürüyle birçok hamile kalan kızları okudum bu formda duayla hayırlısıyla gelir miniğin inşallah

benim eşim hamile olduğumu öğrendi erkek bu dedi ben kız hissediyordum oğlumuz oldu :)

Çok teşekkürler canım Allah razı olsun inşallah Rabbim benimde yüzüme güler

Çok teşekkürler canım Allah razı olsun inşallah Rabbim benimde yüzüme güler

Ben hamile olduğumu anladım, bata 2 gün vardı eşime söyledim hemen test aldı evet hamileydim. Ama o ana kadar eşim olabilirsin demedi hiç. Sadece cinsiyet konusunda çok kız istediği için kız kız deyip duruyor bakalım ne çıkacak

hamileyken herkes oğlan olucak diyodu eşim karnımı kizimm kizimm diye severdi . Nerden hissettin dedim bilmiyom öyle geldi birden demişti. Ve 4aylıkken babası işten izin alıp ilk defa Dr.a geldiğinde kızım kendisini babasına gösterdi cinsiyetini öyle öğrenmiştik. Kızımla eşim arasında değişik bir bağ var. Iki yaşında kızım ve her gece yatağından kalkar gelip kedi gibi babasının üstünde uyur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…