Cnm çörek otu bildiğimiz çörek otu mu poğaçacı süslemek için olan :) o muAdetin ikinci gün başlanıp 10 gün içiliyormuş bi kaşık bal yarım kaşık tarçın ve çörek otu sabah akşam
Umarım yapmana gerek kalmaz
Evet canım aynen o :)Cnm çörek otu bildiğimiz çörek otu mu poğaçacı süslemek için olan :) o mu
Bakalım cnm kırmızıları görürsem ki inşallah görmem onu denerimEvet canım aynen o :)
İnşallah cnm çok teşekkürler . Seninde kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben hissetmiyorum ama eşim hissetmişBenimde esim hissetmisti bence sen hamilesin ama genede cok umitlenme dedi ogrendigimizde ben emindim ama umitlendirmek istemedim demisti genelde hissediyolat bende hissediyorum
İnşallah cnm çok teşekkürler . Seninde kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben hissetmiyorum ama eşim hissetmişBenimde esim hissetmisti bence sen hamilesin ama genede cok umitlenme dedi ogrendigimizde ben emindim ama umitlendirmek istemedim demisti genelde hissediyolat bende hissediyorum
Hadi inşallah benimde öyle olur cnm burdan sizlere o muhteşem haberi vereyim dua edin lütfenValla seni ünitlendirmek istemiyorum ama ben hiç ihtimal vermezken regl olacağım gün zorla yaptırdı test ben gelir bekleyelim desemde sonra testi bi gördüm şokkk KOCAMAN 2 tane çizgi hemde tombul tombul
Etmezmiyiz ama haber ver mutlakaHadi inşallah benimde öyle olur cnm burdan sizlere o muhteşem haberi vereyim dua edin lütfen
Haber vermez miyimEtmezmiyiz ama haber ver mutlaka
Noldu canım bak haber vermedinHaber vermez miyim
Cnm Regl olmadım daha var bat 13 ocakNoldu canım bak haber vermedin
15 16 ocak gibi gebeli testi yap evde yapilan canim.Herkese selam kızlar bat 13 ocak beklemedeyim . Ama sizlere bişey sormak istiyorum. Dün akşama doğru beyaz akıntım olmuştu ilk defa gördüm yoğun ve beyaz süt gibi . Normalde hep sarı yada şeffaf olurdu. İlk defa yaşadığım için sormak istedim . Aranızda yaşayan oldu mu hamiş anneler)
Teşekkürler öncelikle cvp verdiğin için . Cnm ben 3gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. Erken yaptın dediler kızlar . pozitifi görsem zaten hemen kan testine gidicem inşallah olursa eğer . Cnm çok teşekkürler. Sen hamilesin galiba . Allah kucağına almayı nasip etsin . Peki beyaz akıntı ile ilgili yaşadın mı böyle süt gibi beyaz akıntı ama sadece dün akşam bir kere gördüm15 16 ocak gibi gebeli testi yap evde yapilan canim.
bide gene gelmezse kan tahlili yap
evde yapılan gebelik testleri pozitif sonuç verse de sen kan testide yaptır bunu da unutma canim insallah hamilesindir burdan mutluluk haberlerini aliriz
yasadim canim 4veye5 gun sonra gebe oldugumu ogrendim ama hamile olmadigim zamanlarda adette yakin ayni akinti geliyorduTeşekkürler öncelikle cvp verdiğin için . Cnm ben 3gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. Erken yaptın dediler kızlar . pozitifi görsem zaten hemen kan testine gidicem inşallah olursa eğer . Cnm çok teşekkürler. Sen hamilesin galiba . Allah kucağına almayı nasip etsin . Peki beyaz akıntı ile ilgili yaşadın mı böyle süt gibi beyaz akıntı ama sadece dün akşam bir kere gördüm
Çok sağol cnm . Ben o akıntıyı ilk defa gördüm cnm . İnşallah .yanliz adet gunumde tabi adetim gelmemisti sarimtirak.bir akinti geldi Hatta adetin geliyor zannettim üzülmüştüm en iyi belirti adetin geçilmesi ve gebelik idrar testinin evde yapılan testi pozitif sonuç vermesi ve en önemlisi gebelik kan testinin pozitif sonuç vermeksidir. insallah dualarim seninle canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?