Sorun aslinda bastan hic ses cikarmamak olmus. Baktilar tepki vermiyorsun devam etmisler..ne demek dogumuna gelmemek vs??
Senin ozel gunune gelmeyenin ozel gununde senin ne isin var? once bize saygi gosteriliyor mu ona bakmak gerekmez mi?
saygi varsa sevgi varsa aynisini gosterirsin yoksa evin ayriymis barkin ayriymis. Esinde baskici biri degilse hic sorun etme…
bayramda olsa ben gene giderdim ama misafir gibi..sonrasinda ise arayip sormazdim herhalde ne kandilde ne dogumgunlerinde…Allahin verdigi 2 tane bayram var bunlarda kisa bir ziyaret yeterli..haricinde avuclarini yalasinlar
Everi doğumuma gelmemk top yaptıkarı noktaydı gerçekten.
Hayatta herşey karşılıklı, dediğim gibi yüzlerine baktığıma şükretmeleri gerektiğini düşünüyorum, ama yapılanlara bakın işte...
Sorun aslinda bastan hic ses cikarmamak olmus. Baktilar tepki vermiyorsun devam etmisler..ne demek dogumuna gelmemek vs??
Senin ozel gunune gelmeyenin ozel gununde senin ne isin var? once bize saygi gosteriliyor mu ona bakmak gerekmez mi?
saygi varsa sevgi varsa aynisini gosterirsin yoksa evin ayriymis barkin ayriymis. Esinde baskici biri degilse hic sorun etme…
bayramda olsa ben gene giderdim ama misafir gibi..sonrasinda ise arayip sormazdim herhalde ne kandilde ne dogumgunlerinde…Allahin verdigi 2 tane bayram var bunlarda kisa bir ziyaret yeterli..haricinde avuclarini yalasinlar
dedikodu yapmalarini demiyorum..istediklerini soyleyebilirler..ama en azindan yuzune karsi ayni tutumda olamazlar..cunku karsidaki tas degil bir kalp tasiyor ve normal olarak olaylara tepki veriyor..yoksa arkadan konusma her zaman olur..dediğini gibide olmuyor.. benim dişli, bir kız oldugumu laflarının altında kalmayacagımı biliyorlardı. ama her seferinde arkamdan beni eşime kötülediler.. arada da yüzüme karşı patafatsızlıkları oluyordu ama hoş görüyordum yinede cevap verirdim ama küs kalmak istemiyordum, en son bana yıkarıda yazdıklarım var .onları söylediler.. ve ben görüşmeme kararı aldım...
yani gelinin dişli olmasınıda taktıkları yok... önemli olan biz lafımızı söyleyelim, içimizi boşaltalımda gerisi önemli değil diye cahilce davranabiliyorlar
eşin seni destekliyorsa onlar için seninle kötü olmuyorsa boşver hiç takma kafanasonuçta onlar eşinin anne babası atılmaz satılmaz her sözü duyma umursama
dedikodu yapmalarini demiyorum..istediklerini soyleyebilirler..ama en azindan yuzune karsi ayni tutumda olamazlar..cunku karsidaki tas degil bir kalp tasiyor ve normal olarak olaylara tepki veriyor..yoksa arkadan konusma her zaman olur..
belkide cok onceden gorusmeme karari alman gerekirdi seninde...zamanla insan ogreniyor boyle seyleri..sen ogrenmesende bir sekilde tecrubeyle ogreniyorsun.
dedikodu yapmalarini demiyorum..istediklerini soyleyebilirler..ama en azindan yuzune karsi ayni tutumda olamazlar..cunku karsidaki tas degil bir kalp tasiyor ve normal olarak olaylara tepki veriyor..yoksa arkadan konusma her zaman olur..
belkide cok onceden gorusmeme karari alman gerekirdi seninde...zamanla insan ogreniyor boyle seyleri..sen ogrenmesende bir sekilde tecrubeyle ogreniyorsun.
iste sende ona gore davran artik, birseyler degissin..bunuda gozlerine soka soka yap...maddi konular evlenirken herkeste olan seyler...genelde erkek tarafinin duyarsizligi filan bu yuzden hic sasirmiyorum..ama sonrasinda bu sekilde davranmalari dogru degil kesinlikle...onlara onlarin dilinden konusmak lazim...yoksa omur boyu cekersin
evden kovduklarından ve çok ağır sözler söylediklerinden sonra baya bir sıkıntılı dönem geçirdim,ağladım, sızladım, haykırdm, kriz geçirdim... bu yaşadıklarım hem benim burnumdan geldi,hemde eşimin burnundanda getirdim çünkü eşim çok pasif kalmıştı o an ailesine karşı... ddaha önce görüşmeme kararı almadıgımdan çok memnunum. çünkü ozaman ben kötü gelinolacaktım, eşimin gözünde ben araya mesafe koymaya çalışan bir insan olarak görünecektim. somut şeylerle yola çıkmak daha doğru bence..
ama işin ilginç tarafı ben onlarla kavga etmedikçe 'bu kız cok tiyatrocu,bize numara yapıyor, ne kadar oyuncu diyip duruyorlarmış..' oysaki beim onları silmememin sebebi eşimin anne ve babası olmalarıydı.. yoksa günlük hayatta yüzlerine bile bakmayacagım insan tipleriydi... fakat ben bu yaşımda daha kontrollüyken , o insanların kendilerinden geçtikleri o anları unutamıyorum...
Maddi konular umrında değil, hiç olmadı. Bir kere eşime de lafını dahi etmedim. Yapmadılarsa yapmadılar, bana ne dedim geçtim.
Onların dili nasıl konuşulacak, onlarla yüzgöz nasıl olacağım? İnan bilmiyorum işte. Normalde de çatır çatır hakkını savunan biriyimdir, cadalozumdur hatta biraz. Ama şaşkına çevirdiler beni herhalde, sus geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?