- 10 Ağustos 2017
- 66
- 34
- 3
- Konu Sahibi Biliydimboyleolacagini
-
Benim sorum başkaydı ama detaya girildi tabi taksit taksit konuşmuyorum ve ilk defa konu açtım türkçe de az olunca böyle herkese cevap ta veriyorum benimde kafam karıştıBöyle taksit taksit yazacağınıza konuda belirtseydiniz ya. Umarım eşinizle de böyle konuşmuyorsunuzdur zira iletişimsizlik sıkıntı olabilir.. sürekli telde konuşmakla alakalı bi durjm değil yani
İnsanlar yardımcı olabilmek adına detay soruyor. Herkesin durumu aynı olmuyor ona göre yorum yapılıyor. Bu arada sizin durumunuza göre eşin ilgisi normal. Adam seviyor, zaten uzak da , bir de ilk evliliği.. tabi konuşmak ister sürekli. Ayrıca çalışmıyorsa sen türkiyeye dönene kadar yanında kalabilir. Ayrılık sebebini idrak edemedim. Eskiden çalışıyordu da yeni mi bıraktı?Benim sorum başkaydı ama detaya girildi tabi taksit taksit konuşmuyorum ve ilk defa konu açtım türkçe de az olunca böyle herkese cevap ta veriyorum benimde kafam karıştı
Profilinizde bekar yaziyor.Kafaniz yine karisti sanirimBenim sorum başkaydı ama detaya girildi tabi taksit taksit konuşmuyorum ve ilk defa konu açtım türkçe de az olunca böyle herkese cevap ta veriyorum benimde kafam karıştı
Teşekkür ederim cnmYoo genelde sana hak verildi bende dahil. Aslinda seni aramasi ilgili olmasi guzel bir sey oldugu icin pek kiyamadik malum erkeklerden en buyuk sikayetimiz ilgisizlikleri. Ama her seyinde fazlasi zarar. Evin alisverisi faturasi temizligi calismasi 2 cocuk bakimi yemegi az isin yok senin biraz daha anlayisli olmak lazim.
Onu galiba yanlışlıkla bastım bakiyim birProfilinizde bekar yaziyor.Kafaniz yine karisti sanirim
Telefondan girdigim icinOnu galiba yanlışlıkla bastım bakiyim bir
Peki boşanalım cnmBoşan bence. Ne cüretle sürekli konuşmak ister
Yani ikici evlilik diye ne oluyor bende anlamadim o da benim ilkim ilk heycanim aşık olduğum kişi evet çocuk sorumluluk zor hem anne hem baba olmak herşeye yetiyormuyum düşüncesi bile zor kolay değil... Buldun bulanıyorsun demesi kolay yüklenmek kolay herkez ilgi sevgi ister bende öyle. Bir soru sorayım dedim ama hata ettim sanırım sormakla . Düşünceleriniz için teşekkür ederimBence konunun ilk evlilikle 2.evlilik olmasi ile ilgisi yok hanimlar. Bi cogumuzun esinin ilk evliligidir ve bi cogumuzda ilgisizlikten yakiniriz. Konu sahibinin esinin biraz karakteri, biraz aradaki mesafe, biraz da daha evlilikten bir sey anlamadan ayrilmak zorunda kalmis olmasi. Konu sahibi de 2 evliligiyle alakasi yok. Uzerinde buyuk bi sorumluluk var. Bende tek cocuk ve disari islerinin tamamini esim halletmesine ragmen ve cocukla evle kismen de olsa ilgilenmesine ragmen cogunlukla yetemiyorum. Bu kadin suan o evin hem babasi hem anasi zor yani. Cocuk zaten basli basina bi is gozunu ayirmaya gelmiyo surekli ilgilenmek lazim konusma becerileri bile en basiti ona gore gelisiyor falan. Kisaca bulup bunma olayi olarak bakip yuklenmeyin bence.
7.sayfada sormustum.Aynen katiliyorum
Tüekçesi kötüymüş nasıl oluyosa
Tüekçesi kötüymüş nasıl oluyosaartık o konuyu da es geçiyorum gidişata göre yorum yapıyoruz napalım cevap alamadık
Onu ben dedim ama cvp gelmedi. Şöyle düşünüyorum cevap alamıyorsam "amaaan bana ne ya isterlerse 10 sene ayrı kalsınlar"Hayir bu kadar bossa tasi taragi toplasin karısının yanina gitsin madem dicem.(DIYEMEDI)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?