Eşimin igisi normal mi?

Butun gece konusuyorlarmis zaten ama esi daha fazlasini istiyormus. Yanlis anlamadiysam.

Madem birlikte okuyacaksiniz... eniste bey soyle; cocuk olunca hele de 2 cocuk olunca kadin kisminin bazen sacini tarayacak vakti olmaz. Bu seni sevmedigi seninle vakit gecirmek istemedigi anlamina gelmiyor. Daha anlayisli ol. Kavusacaginiz gunu hizlandirin o zaman zaten roller degisecek beni niye hic aramiyorsun cok ilgisizsin diyen taraf kadin olacak simdiden eline koz verme zamaninda arardin noldu sevgin mi bitti kopruyu gecene kadardi di mi uhuhuhu

Konuşuyorum zaten cnm benim evlenip ayrılmam bir suç yada yara değil boyun eymem gereken kendisi hiç evlenmemis olabilir ama ben buyum ve bir insanim konuşmam demiyorum ona konuşalım ama konuşmak istemediğimde yanlış anlamasin istiyorum

Tum yorumlari okudum usenmedim de 1 kisi de dememis ki bu adam calismiyor mu? Gece konus, sabah nasil kalkip ise gidiyor? Hadi gitti diyelim, gunde 38 kere arayacak nasil bir boslugu ve patronu oluyor ki?
Hiç uyumuyor musunuz diye soracaktım ama ilk mesajımda detay istemiştim birazcık. Herkese hemen hemen aynı şeyleri yazmış konu sahipleri. Bu yüzden gereksiz bence.

Cok tatlisiniz evet cocuklarla zor gercekten oda ilgileniyor sağolsun konuşuyor hep işlerim az kaldi 1 sene belki sonra kavuşacağız inşallah herşeye hasretim yapmak istediğim ama anlayışlı sağolsun bişey demez

Eniste burda cok giydirme istersen.

Konuşma ve sohbetimiz hiç bitmez hep bi konu ve sohbet sıkılmayız zaman nasil gecti bilmeyiz ama mesefede iyidir bazen

Allah kavustursun canim. Konusun konusun tabi de cocuklari da ihmal etmeyin. Zaten 1 yilcik kalmis sabir...

Butun gece konusuyorlarmis zaten ama esi daha fazlasini istiyormus. Yanlis anlamadiysam.
O zaman adam bir araya gelmek istiyor.. Konu sahibinin icinde bulundugu durumu bilmiyorum ama evlilik uzaktan okumaya benzemez yan yana olmak gerekiyor...

Ben türkiye ye kesin dönüş yapacağım ama hemen gidemiyorum burdaki işlerimi halletmem gerekiyor cnm
Böyle taksit taksit yazacağınıza konuda belirtseydiniz ya. Umarım eşinizle de böyle konuşmuyorsunuzdur zira iletişimsizlik sıkıntı olabilir.. sürekli telde konuşmakla alakalı bi durjm değil yani

Zaten hakli ciktim dedi. Ben size güvenmiştim
Yoo genelde sana hak verildi bende dahil. Aslinda seni aramasi ilgili olmasi guzel bir sey oldugu icin pek kiyamadik malum erkeklerden en buyuk sikayetimiz ilgisizlikleri. Ama her seyinde fazlasi zarar. Evin alisverisi faturasi temizligi calismasi 2 cocuk bakimi yemegi az isin yok senin biraz daha anlayisli olmak lazim.

Tum yorumlari okudum usenmedim de 1 kisi de dememis ki bu adam calismiyor mu? Gece konus, sabah nasil kalkip ise gidiyor? Hadi gitti diyelim, gunde 38 kere arayacak nasil bir boslugu ve patronu oluyor ki?
Ben de okuyordum yorumlari.sen yazmamis olsaydin ben yazacaktim.bu adamin hic mi isi gucu yok arkadasi cevresi yok.aksama kadar tlfon basinda bekliyo.cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…