- 13 Nisan 2017
- 2.539
- 4.025
- 133
- Konu Sahibi Biliydimboyleolacagini
-
Butun gece konusuyorlarmis zaten ama esi daha fazlasini istiyormus. Yanlis anlamadiysam.Ayri ayri ülkelerdesiniz , iki senelik evlisiniz bir bucuk senedir ayrisiniz ustelik.. Hemde iki cocugunuz var ilk evliliginizden ve bunu bahane ediyorsunuz. Sizin yerinizde olsam esimi dakika başi ben arardim zaten.. Adam hakli bence evlilik muhabbet demektir her anlamda yan yana olmaniz lazim madem mesafe var bari telefonda konusun
Konuşuyorum zaten cnm benim evlenip ayrılmam bir suç yada yara değil boyun eymem gereken kendisi hiç evlenmemis olabilir ama ben buyum ve bir insanim konuşmam demiyorum ona konuşalım ama konuşmak istemediğimde yanlış anlamasin istiyorumAyri ayri ülkelerdesiniz , iki senelik evlisiniz bir bucuk senedir ayrisiniz ustelik.. Hemde iki cocugunuz var ilk evliliginizden ve bunu bahane ediyorsunuz. Sizin yerinizde olsam esimi dakika başi ben arardim zaten.. Adam hakli bence evlilik muhabbet demektir her anlamda yan yana olmaniz lazim madem mesafe var bari telefonda konusun
Hiç uyumuyor musunuz diye soracaktım ama ilk mesajımda detay istemiştim birazcık. Herkese hemen hemen aynı şeyleri yazmış konu sahipleri. Bu yüzden gereksiz bence.Tum yorumlari okudum usenmedim de 1 kisi de dememis ki bu adam calismiyor mu? Gece konus, sabah nasil kalkip ise gidiyor? Hadi gitti diyelim, gunde 38 kere arayacak nasil bir boslugu ve patronu oluyor ki?
Cok tatlisiniz evet cocuklarla zor gercekten oda ilgileniyor sağolsun konuşuyor hep işlerim az kaldi 1 sene belki sonra kavuşacağız inşallah herşeye hasretim yapmak istediğim ama anlayışlı sağolsun bişey demezMadem birlikte okuyacaksiniz... eniste bey soyle; cocuk olunca hele de 2 cocuk olunca kadin kisminin bazen sacini tarayacak vakti olmaz. Bu seni sevmedigi seninle vakit gecirmek istemedigi anlamina gelmiyor. Daha anlayisli ol. Kavusacaginiz gunu hizlandirin o zaman zaten roller degisecek beni niye hic aramiyorsun cok ilgisizsin diyen taraf kadin olacak simdiden eline koz verme zamaninda arardin noldu sevgin mi bitti kopruyu gecene kadardi di mi uhuhuhu
Eniste burda cok giydirme istersen.Siz çocuklari ihmal etmeyin.Baska birini bulursunuz diye sizi güvesizlikten izlemek istiyor olabilir.Kendine guvensin size de guvensin ve saygi duysun.Cocuklarinin annelerine ihtiyaci var.Eşiniz avutulacak 5 yasinda çocuk degil.Peki sizden hosunuza gitmeyen davranis ve talepleri oluyor mu?
Şu an çalışmıyor cnmHiç uyumuyor musunuz diye soracaktım ama ilk mesajımda detay istemiştim birazcık. Herkese hemen hemen aynı şeyleri yazmış konu sahipleri. Bu yüzden gereksiz bence.
Zaten hakli ciktim dedi. Ben size güvenmiştimEniste burda cok giydirme istersen.
Evet dogru anladinizButun gece konusuyorlarmis zaten ama esi daha fazlasini istiyormus. Yanlis anlamadiysam.
E niye ayrısınız o halde? İzni mi yok? Resmi olarak evlisiniz sonuçta?Şu an çalışmıyor cnm
Konuşma ve sohbetimiz hiç bitmez hep bi konu ve sohbet sıkılmayız zaman nasil gecti bilmeyiz ama mesefede iyidir bazenBence her iki taraf da kendine zaman ayırmalı. Mesafeler uzak ama yine de birbirinizi izlemek için fırsat vermiyorsunuz. İnsan telefonda konuşmak için bile birşeyler yaşayıp biriktirmeli. Siz ona da fırsat vermiyorsunuz. Siz ne konuşuyorsunuz merak ediyorum.
Allah kavustursun canim. Konusun konusun tabi de cocuklari da ihmal etmeyin. Zaten 1 yilcik kalmis sabir...Cok tatlisiniz evet cocuklarla zor gercekten oda ilgileniyor sağolsun konuşuyor hep işlerim az kaldi 1 sene belki sonra kavuşacağız inşallah herşeye hasretim yapmak istediğim ama anlayışlı sağolsun bişey demez
7.sayfada sormustum.Aynen katiliyorumTum yorumlari okudum usenmedim de 1 kisi de dememis ki bu adam calismiyor mu? Gece konus, sabah nasil kalkip ise gidiyor? Hadi gitti diyelim, gunde 38 kere arayacak nasil bir boslugu ve patronu oluyor ki?
Ben türkiye ye kesin dönüş yapacağım ama hemen gidemiyorum burdaki işlerimi halletmem gerekiyor cnmE niye ayrısınız o halde? İzni mi yok? Resmi olarak evlisiniz sonuçta?
O zaman adam bir araya gelmek istiyor.. Konu sahibinin icinde bulundugu durumu bilmiyorum ama evlilik uzaktan okumaya benzemez yan yana olmak gerekiyor...Butun gece konusuyorlarmis zaten ama esi daha fazlasini istiyormus. Yanlis anlamadiysam.
Böyle taksit taksit yazacağınıza konuda belirtseydiniz ya. Umarım eşinizle de böyle konuşmuyorsunuzdur zira iletişimsizlik sıkıntı olabilir.. sürekli telde konuşmakla alakalı bi durjm değil yaniBen türkiye ye kesin dönüş yapacağım ama hemen gidemiyorum burdaki işlerimi halletmem gerekiyor cnm
Evey cnm 1 yıl kaldı sabır oda hasretten işte böyle heralde inşallah herşey daha iyi olur teşekkür ederimAllah kavustursun canim. Konusun konusun tabi de cocuklari da ihmal etmeyin. Zaten 1 yilcik kalmis sabir...
Yoo genelde sana hak verildi bende dahil. Aslinda seni aramasi ilgili olmasi guzel bir sey oldugu icin pek kiyamadik malum erkeklerden en buyuk sikayetimiz ilgisizlikleri. Ama her seyinde fazlasi zarar. Evin alisverisi faturasi temizligi calismasi 2 cocuk bakimi yemegi az isin yok senin biraz daha anlayisli olmak lazim.Zaten hakli ciktim dedi. Ben size güvenmiştim
Ne işiniz var orda özel degilse ögrenebilir miyiz?Ben türkiye ye kesin dönüş yapacağım ama hemen gidemiyorum burdaki işlerimi halletmem gerekiyor cnm
Ben de okuyordum yorumlari.sen yazmamis olsaydin ben yazacaktim.bu adamin hic mi isi gucu yok arkadasi cevresi yok.aksama kadar tlfon basinda bekliyo.cok sacmaTum yorumlari okudum usenmedim de 1 kisi de dememis ki bu adam calismiyor mu? Gece konus, sabah nasil kalkip ise gidiyor? Hadi gitti diyelim, gunde 38 kere arayacak nasil bir boslugu ve patronu oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?