Eşimin ikinci benim ilk evliliğim

Eşinizin boşanma sebebi neymiş. Bu detay önlemlidir.
Eski eşinin psikolojik rahatsızlığı varmış. Raporu da var. Çok büyük sıkıntılar yaşayamışlar evlilikleri boyunca. Sürekli kavga etmişler. Kayınvalidemi dövmüş hatta. Ama eşim tek kelime kötü birşey söylemez sadece olanları anlatır. Sonuçta çocuğumun annesi Kötü olmasını istemem der.

Benımde ılk evlılıgım esımın ıkıncı her ne kadar basta onu takmasanda aynı eve gırınce o dusunce bı yapısıyor ınsana. Ama esın senı sevıyorsa gececek merak etme tabı bırazda sen takmamaya calıs sen nasıl yansıtırsan oda oyle yasar sen takmadan yasakı oda ılk defa yasıyormus gıbı yasasın herseyı. Ben nısanlıyken eskı evlılıklerı hakında soru soruyordum meraktan konusuyorduk hıc yakmıyordum evlenınce bı kıskanclık baslamıstı sımdı astım sukur. Benden tavsıye asla eskı evlılıgını konu etme hıc acma

Hamileliğim de sağlıklı ilerlemiyor zaten. Bebek henüz görünmedi. Eğer bebeğim olacaksa yani bu sağlıksız durum ortadan kalkacaksa ben de ona göre profesyonel destek alır çocuğum için aşarım zaten. Kendim için yapamam belki ama onun için yaparım. Sağlıklı bir aile ortamında büyümesi lazım evet ama sağlıklı bir aile ortamı olmama ihtimali var diye de öldüremem çocuğumu

Bunlari bastan düşünecektiniz.Bir seyleri kafaya takip karninizda ki bebege eziyet etmeyin derim.

Aman ne takıyorsun öyleyse.
Hiç kafanı bulandırma.
Hamilesin ya şimdi değişik ruh hallerine girersin ona yor bu düşünceni...
Seni mutlu ediyor ve yuvanma mutluysan hiç kafanı bozma.

Aman ne takıyorsun öyleyse.
Hiç kafanı bulandırma.
Hamilesin ya şimdi değişik ruh hallerine girersin ona yor bu düşünceni...
Seni mutlu ediyor ve yuvanma mutluysan hiç kafanı bozma.
Çok teşekkür ederim. Böyle yapıcı cümlelere ihtiyacım var sanırım

Bu hassas dönemde böyle hislere kapılmanız çok normal.
Bekar halinle neden boşanmış biriyle evlendin de demeyeceğim sevgi duymuş olabilirsin
Burada yargılayan insanları da anlamıyorum.
Hiç tanımadığı insanlara saldırınca deşarj oluyorlar sanırım.
Eğer sizi tedirgin edici düzeyde ise yaşadığınız kıskançlık bir psikolog yardımı alabilirsiniz.

Herşey çok hızlı gelişmiş, hissettikleriniz normal bence.
Yıllar sonra planlanan hamilelikler de bile naptım ben diye afallayabiliyor insan.

Tadını çıkarın, kendinize dert aramayin
Çok teşekkür ederim ihtiyacım olan böyle şeyler okumak sanırım:)

Hızlı ve ani bir karar vermişniz. Ama şuan oturp biraz sakince ve mantıklıca düşünmeniz gerek .Siz yoken olan bir evlılık sizi bukdar rahtsız etmemli.eşinizin size davranısı yaklasımı nasıl sizi mutlu ebiliyorumu buna benzer artı eksılerı gozden gecırın.Eger gercekten bir sorun yoksa gecmişine bakıo kendınız ve bebegınız uzmeyın salıklı bir evlılik devam etirmek istiyorsanız

Kıskançlık da değil yaşadığım. İnanın anlatamıyorum. Kötü yorum yapan insanların da anlamasını beklemiyorum bu yüzden.Psikolojik destek alacağım mutlaka. Evet sevgi duydum gerçekten çok sevdim ve 27 yaşımda ilk defa sevildiğimi bana değer verildiğini hissettim. Belki de bu yüzden gerisini düşünemedim. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Sağ olun.

burda kimse kimseyi yargılama haddine sahipdegil
Hayatimizda herzaman makul olamıyoruz
Bazen bosluktan bazen duygusal eksiklikten yanlis kararlar alabiliyoruz
Kimsenin tam umdugu gibi olmuyor hicbirsey
Gebelik de var kolay degil
Herks yogun ask dolu yada cokmantikli davranmayabilir
Ben evlilige cok onyargili biirydim sahsen
Ama bende anne olma duygusu ağır basti
Bu duygumu bastirabilsem belki bnede hic evlnemezdim bilemiyorum
Sizin eger bosanma durumunuz varsa bebek budurumda riskli duruyor
Hakkınızda hayırlısı olsun

Haklısınız. Şu an içimde bi bebek yok oluşmasını bekliyoruz. Hayırlısı olsun. Ben bu evliliği yaptım. Bunları da yaşamam gerekiyormuş yaşıyorum. Rabbim beterinden korusun. Hamd olsun. Teşekkür ederim yanıtınız için.

Boşanmak uzak bir ihtimal şu an aşma derdindeyim. Yapıcı ve makul olmaya çalışıyorum. İnşaallah hayırlısı olur. Teşekkür ediyorum yanıtınız için.

Aşamadan neden evlendiniz hadi evlendiniz neden çocuk yaptınız?
Yaşınız da küçük değil ki düşünemeyesiniz.
Enteresan kafalar var gerçekten

Reactions: 000
Aşamadan neden evlendiniz hadi evlendiniz neden çocuk yaptınız?
Yaşımız da küçük değil ki düşünemeyesiniz.
Enteresan kafalar var gerçekten
Haklısınız. Ama evlenmeden önce bunları düşünemedim. Yaşım küçük değil evet ama yetişkin insanlar da bazen düşünemeyebiliyorlar farklı sebeplerden. Eşimi çok seviyordum ve aramızdaki uyum beni perdeledi belki. Bilemiyorum. Zaten düşünebilseydim en azından bu kadar acele etmezdim. Yanıtınız için teşekkür ederim. Çocuk planlanmadı. Ben beklemek taraftarıydım zaten.

Benimle sevişirken onu mu düsünüyor? Elimi tutarken, öperken, sohbet ederken onu mu düsünüyor acabalarla mı yaşayıp aşamıyorsunuz? Aşamadığınız tam olarak nedir? Evlenmeden önce düsünmediniz mi? Neyinize yenik düştünüz de hızlı bi’ şekilde evlilik kararı alıp evlendiniz üstüne birde hamile kaldınız? Bu düsüncelerle yaşamaya devam ederseniz sonunuz hastahane olur. Hamileymişsiniz stresten uzak durun.

Reactions: 000
Sonradan öğrenmediniz ikinci evliliği yapacağını değilmi? Herkesin gecmisi var, geçmişi olmayan insan varmi? Siz mutluysaniz önünüze bakin, hamileymişsinizde zaten.

Saydıklarınız da var elbet. Evlenmeden önce düşünemedim ve daha önce dediğim gibi belki ilk defa bu kadar sevildiğimi hissettiğim için de bu durumu göremedim. Hamilelik planlı olmadı. Korunduğumuz halde oldu. Bu düşüncelerle yaşamak istemediğim ve benzer durumda olanlar varsa eğer nasıl aştıklarını merak ettiğim için buraya yazdım. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Stresten uzak durmam gerekiyor evet o yüzden de buraya yazılanları okumamak daha iyi sanırım. Suçlayıcı yargılayıcı olmak çok kolay. Herkes her şeyi planlamış ve kusursux kararlar almışlar belli ki. Yine de yazılanlara saygı duyuyorum. Teşekkürler tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…