Eski eşinin psikolojik rahatsızlığı varmış. Raporu da var. Çok büyük sıkıntılar yaşayamışlar evlilikleri boyunca. Sürekli kavga etmişler. Kayınvalidemi dövmüş hatta. Ama eşim tek kelime kötü birşey söylemez sadece olanları anlatır. Sonuçta çocuğumun annesi Kötü olmasını istemem der.Eşinizin boşanma sebebi neymiş. Bu detay önlemlidir.
Hamileliğim de sağlıklı ilerlemiyor zaten. Bebek henüz görünmedi. Eğer bebeğim olacaksa yani bu sağlıksız durum ortadan kalkacaksa ben de ona göre profesyonel destek alır çocuğum için aşarım zaten. Kendim için yapamam belki ama onun için yaparım. Sağlıklı bir aile ortamında büyümesi lazım evet ama sağlıklı bir aile ortamı olmama ihtimali var diye de öldüremem çocuğumuBebeği isteyip istememe konusunda kararsız olan sizsiniz, öyle yazmışsınız. Yaşama halkından kastınız nefes alıp vermek mi? Doğru düzgün bir ailede, ruhsal açıdan sağlıklı ve mutlu ebeveynler ile yaşama hakkı var her bebeğin. Bunu sağlamak sizin elinizde, eğer sağlayamayacağınıza inanıyorsanız doğurma fikrini gözden geçirin derim. Kararınız ne olursa olsun psikolojik destek almanızı da öneriyorum
Bunlari bastan düşünecektiniz.Bir seyleri kafaya takip karninizda ki bebege eziyet etmeyin derim.Merhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?
Aman ne takıyorsun öyleyseEski eşinin psikolojik rahatsızlığı varmış. Raporu da var. Çok büyük sıkıntılar yaşayamışlar evlilikleri boyunca. Sürekli kavga etmişler. Kayınvalidemi dövmüş hatta. Ama eşim tek kelime kötü birşey söylemez sadece olanları anlatır. Sonuçta çocuğumun annesi Kötü olmasını istemem der.
Çok teşekkür ederim. Böyle yapıcı cümlelere ihtiyacım var sanırımAman ne takıyorsun öyleyse.
Hiç kafanı bulandırma.
Hamilesin ya şimdi değişik ruh hallerine girersin ona yor bu düşünceni...
Seni mutlu ediyor ve yuvanma mutluysan hiç kafanı bozma.
Çok teşekkür ederim ihtiyacım olan böyle şeyler okumak sanırım:)Herşey çok hızlı gelişmiş, hissettikleriniz normal bence.
Yıllar sonra planlanan hamilelikler de bile naptım ben diye afallayabiliyor insan.
Tadını çıkarın, kendinize dert aramayin
Kıskançlık da değil yaşadığım. İnanın anlatamıyorum. Kötü yorum yapan insanların da anlamasını beklemiyorum bu yüzden.Psikolojik destek alacağım mutlaka. Evet sevgi duydum gerçekten çok sevdim ve 27 yaşımda ilk defa sevildiğimi bana değer verildiğini hissettim. Belki de bu yüzden gerisini düşünemedim. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Sağ olun.Bu hassas dönemde böyle hislere kapılmanız çok normal.
Bekar halinle neden boşanmış biriyle evlendin de demeyeceğim sevgi duymuş olabilirsin
Burada yargılayan insanları da anlamıyorum.
Hiç tanımadığı insanlara saldırınca deşarj oluyorlar sanırım.
Eğer sizi tedirgin edici düzeyde ise yaşadığınız kıskançlık bir psikolog yardımı alabilirsiniz.
burda kimse kimseyi yargılama haddine sahipdegilEvet. Şu an irtibat halinde değil ama olacak. Bu durum da canımı sıkıyor tabi. Ne olursam olayım kadınım. Evet bu adamla evlenme kararı aldım. O sıralar bunları düşünmedim. Aşabileceğimi düşündüm hep. Evlilik her zaman riskli bir durumdur zaten. Evlenmeden önce niye düşünmedin diyenler oluyor. Haklısınız düşünemedim. Ben o sıralar boşluktaymışım ve kararsızlıktansa beklemektense hızlıca karar verme derdindeymişim. Şimdilerde fark ediyorum. Keşke dediğiniz gibi yapsaydım ama olan oldu maalesef. Gebeliğim de sağlıklı ilerlemiyor. Bunun stresi de üzerimde. Kocaman bir çukurdayım sanki, beni anlamanız çok zor anladığım kadarıyla hepiniz ölçüp biçip doğru kararlar alarak evlenmişsiniz. Yanıtınız için çok teşekkür ederim.
Haklısınız. Şu an içimde bi bebek yok oluşmasını bekliyoruz. Hayırlısı olsun. Ben bu evliliği yaptım. Bunları da yaşamam gerekiyormuş yaşıyorum. Rabbim beterinden korusun. Hamd olsun. Teşekkür ederim yanıtınız için.Hızlı ve ani bir karar vermişniz. Ama şuan oturp biraz sakince ve mantıklıca düşünmeniz gerek .Siz yoken olan bir evlılık sizi bukdar rahtsız etmemli.eşinizin size davranısı yaklasımı nasıl sizi mutlu ebiliyorumu buna benzer artı eksılerı gozden gecırın.Eger gercekten bir sorun yoksa gecmişine bakıo kendınız ve bebegınız uzmeyın salıklı bir evlılik devam etirmek istiyorsanız
Boşanmak uzak bir ihtimal şu an aşma derdindeyim. Yapıcı ve makul olmaya çalışıyorum. İnşaallah hayırlısı olur. Teşekkür ediyorum yanıtınız için.burda kimse kimseyi yargılama haddine sahipdegil
Hayatimizda herzaman makul olamıyoruz
Bazen bosluktan bazen duygusal eksiklikten yanlis kararlar alabiliyoruz
Kimsenin tam umdugu gibi olmuyor hicbirsey
Gebelik de var kolay degil
Herks yogun ask dolu yada cokmantikli davranmayabilir
Ben evlilige cok onyargili biirydim sahsen
Ama bende anne olma duygusu ağır basti
Bu duygumu bastirabilsem belki bnede hic evlnemezdim bilemiyorum
Sizin eger bosanma durumunuz varsa bebek budurumda riskli duruyor
Hakkınızda hayırlısı olsun
Evlenmeden önce bu kadar etkilenmemiştim ve aşabileceğime dair inancım tamdı.Aşmadan neden evlendiniz
Haklısınız. Ama evlenmeden önce bunları düşünemedim. Yaşım küçük değil evet ama yetişkin insanlar da bazen düşünemeyebiliyorlar farklı sebeplerden. Eşimi çok seviyordum ve aramızdaki uyum beni perdeledi belki. Bilemiyorum. Zaten düşünebilseydim en azından bu kadar acele etmezdim. Yanıtınız için teşekkür ederim. Çocuk planlanmadı. Ben beklemek taraftarıydım zaten.Aşamadan neden evlendiniz hadi evlendiniz neden çocuk yaptınız?
Yaşımız da küçük değil ki düşünemeyesiniz.
Enteresan kafalar var gerçekten
Saydıklarınız da var elbet. Evlenmeden önce düşünemedim ve daha önce dediğim gibi belki ilk defa bu kadar sevildiğimi hissettiğim için de bu durumu göremedim. Hamilelik planlı olmadı. Korunduğumuz halde oldu. Bu düşüncelerle yaşamak istemediğim ve benzer durumda olanlar varsa eğer nasıl aştıklarını merak ettiğim için buraya yazdım. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Stresten uzak durmam gerekiyor evet o yüzden de buraya yazılanları okumamak daha iyi sanırım. Suçlayıcı yargılayıcı olmak çok kolay. Herkes her şeyi planlamış ve kusursux kararlar almışlar belli ki. Yine de yazılanlara saygı duyuyorum. Teşekkürler tekrar.Benimle sevişirken onu mu düsünüyor? Elimi tutarken, öperken, sohbet ederken onu mu düsünüyor acabalarla mı yaşayıp aşamıyorsunuz? Aşamadığınız tam olarak nedir? Evlenmeden önce düsünmediniz mi? Neyinize yenik düştünüz de hızlı bi’ şekilde evlilik kararı alıp evlendiniz üstüne birde hamile kaldınız? Bu düsüncelerle yaşamaya devam ederseniz sonunuz hastahane olur. Hamileymişsiniz stresten uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?