Planlanan gebelik değildi. Ki zaten sona erdi. Boş gebelikmiş. Sizin için de üzüldüm inşaallah hayırlısıyla bebeğiniz olur.Hamilesiniz bebeği istiyor muyum istemiyor muyum demek için çok geç değil mi artık sizce ? Keşke çocuğu isteyip istemediğinizi onu yaparken zevkini yaşarken düşünseydiniz . Kusura bakmayın ama biz yıllardır çocuğumuz olsun diye mücadele ederken çocuğu olmuş ve böyle düşünceli insanlara karşı aşırı kinciyim.
İkinizde okumuş insanlarsınız ne aceleniz vardı 3 aya evlenecek kadar . Bu kadar sindiremiyorsanız bunları bildiğiniz halde neden bir yola çıktınız ?
bence psikolojik bir destek almalısınız adam sonuçta evliliğini bitirmiş eski eşinden bahsetmiyorsa bu kadar abartmanıza gerek yok
Öok teşekkür ederim ama bebeğim yokmuş maalesef boş gebelikmiş.Artik önünüze bakacaksiniz mutlu olmaya calisin bebegin senin icin umut olsun evliligin icin inşalalh cok mutlu olursun canm
Bence hormonlardan doğan bişey. Bence eşinizle güzel vakit geçirmeye çalışın. Sizinle ona ait şeyler keşfedin. Bir kitap bir şarkı, bir yemek , hatta bir hitap . Bende eski sevgilisiyle düşündüğüm oluyor.Merhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?
Evlenmek için acele ettik evet dediğim gibi ben o zaman yaşadığım duygularla bu durumu ölçüp tartamamışım. Bebek yokmuş boş gebelikmiş. Herşeyde var bir hayır. Evet okumuş insanım ama ben de bazen sadece o anki duygularımla hareket edebiliyorum. Hayatım her zaman planlı olmuyor.Asla azarladığımı düşünmüyorum psikolojik desteği sadece deliler almaz. Evlenmeden adamın evlenip boşandığını biliyorsun evlendikten sonra hele ki çocuk olduktan sonra düşünmek için sence geç değil mi 3 ay da evlenmek için bu kadar acele ediyorlar sonra da çocuk istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum diyor arkadaş tuhaf yani. İkisi de okumuş insanlar ☹
Öyle tabi ama kimse eski sevgilisiyle görüşmek zorunda değil. Bu durumlar farklı oluyor.Şöyle düşün daha önceden sevgilisi olan insanlar kimseyle evlenmesin mi yani. Aaa ilkini ille benle yaşamalıydı herşeyin diye düşünecek olan varsa eski sevgililere takılan çok olur. Bu adam nikahlı karısıyla yaşamış zamanında sadece olan biten bu. Aynısını senin için düşünse hoşuna gider miydi? İlk beni öpmemiş ilk beni sevmemiş dese hep içinden?
Eski sevgilisiyle düşünmek gibi değil bilmiyorum çok farklı bir duygu. Evet insanlar sevgilileriyle yaşıyor ve bunu kimse bilmiyor eşim meşru dairede yaşamış en azından ne diyebilirim. Ancak ben hiç tam anlamıyla mutlu olamadığımı fark ediyorum eski evliliğini çocuğunu düşünmekten. Bayanlar haklı benim destek almam lazım.Bence hormonlardan doğan bişey. Bence eşinizle güzel vakit geçirmeye çalışın. Sizinle ona ait şeyler keşfedin. Bir kitap bir şarkı, bir yemek , hatta bir hitap . Bende eski sevgilisiyle düşündüğüm oluyor.
Ne zaman belli oldu hayirlisi olsunÖok teşekkür ederim ama bebeğim yokmuş maalesef boş gebelikmiş.
Dün belli oldu. Hayırlısı inşaallahNe zaman belli oldu hayirlisi olsun
Ama çocuk varmış arada. Ortak noktaları çocukları bunu kabullenerek evlenmen gerekmez miydi? Senin de olacakmış çocuk ve iki çocuk babadan dolayı öz kardeş aynı soyadı taşıyacaklar uyandırayım.Öyle tabi ama kimse eski sevgilisiyle görüşmek zorunda değil. Bu durumlar farklı oluyor.
Bebeğim olmadı maalesef düşük yaptım. Boş gebelikmişAma çocuk varmış arada. Ortak noktaları çocukları bunu kabullenerek evlenmen gerekmez miydi? Senin de olacakmış çocuk ve iki çocuk babadan dolayı öz kardeş aynı soyadı taşıyacaklar uyandırayım.
Amin canım kafani toparla mutlu olmaya bak kocanida mutsuz etmeDün belli oldu. Hayırlısı inşaallah
Çok sağ ol canım. İnşaallahAmin canım kafani toparla mutlu olmaya bak kocanida mutsuz etme
Haklısınız. Teşekkür ederim.esiniz yeni bosanmisken tanisip hizli bir sekilde evlenmissiniz.
Cocugunuz icin basiniz sagolsun.
Ancak bu noktada artik biraz isleri yavaslatmaniz gerekir.
Tek korunma yonteminde sorun yasiyorsaniz ikinci bir korunma yintemini de ekleyin.
Kendinize zaman vermeden bu duyguyu asamazsiniz.
Bir iki yil sadece iliskinize yogunlasin. Bu arada cok ileriye donuk planlar yatirimlar da yapmayin bence.
Sığ düşünce dememek lazım zaten bu bir düşünce de değildi duygu durumunu paylaşmıştm sizinlePsikolojik destek alin,
Evlilik vs olmasa bile kimse kimsenin ilki degil artik ,cok sığ dusunceleriniz var ,
Toparlanin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?