Eşimin ikinci benim ilk evliliğim

Planlanan gebelik değildi. Ki zaten sona erdi. Boş gebelikmiş. Sizin için de üzüldüm inşaallah hayırlısıyla bebeğiniz olur.

Artik önünüze bakacaksiniz mutlu olmaya calisin bebegin senin icin umut olsun evliligin icin inşalalh cok mutlu olursun canm
Öok teşekkür ederim ama bebeğim yokmuş maalesef boş gebelikmiş.

Bence hormonlardan doğan bişey. Bence eşinizle güzel vakit geçirmeye çalışın. Sizinle ona ait şeyler keşfedin. Bir kitap bir şarkı, bir yemek , hatta bir hitap . Bende eski sevgilisiyle düşündüğüm oluyor.

Evlenmek için acele ettik evet dediğim gibi ben o zaman yaşadığım duygularla bu durumu ölçüp tartamamışım. Bebek yokmuş boş gebelikmiş. Herşeyde var bir hayır. Evet okumuş insanım ama ben de bazen sadece o anki duygularımla hareket edebiliyorum. Hayatım her zaman planlı olmuyor.

Öyle tabi ama kimse eski sevgilisiyle görüşmek zorunda değil. Bu durumlar farklı oluyor.

Eski sevgilisiyle düşünmek gibi değil bilmiyorum çok farklı bir duygu. Evet insanlar sevgilileriyle yaşıyor ve bunu kimse bilmiyor eşim meşru dairede yaşamış en azından ne diyebilirim. Ancak ben hiç tam anlamıyla mutlu olamadığımı fark ediyorum eski evliliğini çocuğunu düşünmekten. Bayanlar haklı benim destek almam lazım.

Öyle tabi ama kimse eski sevgilisiyle görüşmek zorunda değil. Bu durumlar farklı oluyor.
Ama çocuk varmış arada. Ortak noktaları çocukları bunu kabullenerek evlenmen gerekmez miydi? Senin de olacakmış çocuk ve iki çocuk babadan dolayı öz kardeş aynı soyadı taşıyacaklar uyandırayım.

Ama çocuk varmış arada. Ortak noktaları çocukları bunu kabullenerek evlenmen gerekmez miydi? Senin de olacakmış çocuk ve iki çocuk babadan dolayı öz kardeş aynı soyadı taşıyacaklar uyandırayım.
Bebeğim olmadı maalesef düşük yaptım. Boş gebelikmiş

esiniz yeni bosanmisken tanisip hizli bir sekilde evlenmissiniz.

Cocugunuz icin basiniz sagolsun.

Ancak bu noktada artik biraz isleri yavaslatmaniz gerekir.
Tek korunma yonteminde sorun yasiyorsaniz ikinci bir korunma yintemini de ekleyin.

Kendinize zaman vermeden bu duyguyu asamazsiniz.
Bir iki yil sadece iliskinize yogunlasin. Bu arada cok ileriye donuk planlar yatirimlar da yapmayin bence.

Haklısınız. Teşekkür ederim.

Psikolojik destek alin,
Evlilik vs olmasa bile kimse kimsenin ilki degil artik ,cok sığ dusunceleriniz var ,
Toparlanin ...
Sığ düşünce dememek lazım zaten bu bir düşünce de değildi duygu durumunu paylaşmıştm sizinle

Bence mutlu olmayı bilmiyorsunuz. Ne var yani önceden yaşamışsa. Bekar biriyle evlenseydiniz her şeyi ilk defa onunla yapacağınızı mı sanıyorsunuz?

Bu kadar ince ayrıntıyı didiklemek / kafaya takmak... Bilemedim.

Yanlış bir düşünce. Bizde durum tam tersi. Benim 2. Evliliğim, eşimin ilk. Benim ilk evliliğim 15 sene sürdü. Çocuğum yok. Ama 2. Eşim bir gün bile benim ilk evliliğim hakkında olumsuz bir şey söylemedi, yansıtmadı, hissettirmedi. Aksi takdirde ben çok uzaklaşırdım kendisinden. Herkesin bir geçmişi var. Ama sevgili, ama evlilik, ama bekarlık. Karşınızdaki insanın geçmişine saygı duymak zorundasınız. Madem böyle sorun edecektiniz kendiniz gibi hiç evlenmemiş birini tercih edecektiniz.

Hadi siz tecrübesiz sayilirsiniz da esiniz neden adamakilli korunmadi .Biraz kendinizi,cinselligi yaşar doyardıniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…