Çok teşekkür ederim. Ben buraya bu konuyu açarken aslında sizin gibi beni anlayan kişilerin yazması için açmıştım. İçim bu şekilde rahatlıyor. Hamileliğim sonlandı maalesef boş kese gebelikmiş. İnşaallah sizin de sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza alabileceğiniz bebeğiniz olur. Gönülden dua ediyorum.Belkide sizin bu dusunduklerinizin hic birini eşiniz düşünmüyor, onu düşünseydi sizinle olmazdı, benimde eşimin 2. Benim ilk evliliğim, aklima bile gelmiyor eski eşini dusunurmu diye, cunku beni sevdiğini ve bunun için yanimda oldugunu biliyorum. Sizin bir şüpheniz yoksa sevgisinden, bu düşüncelerinizi bırakmaya çalışın orta vadede siz zarar görürsünüz, bu kurduğunuz dusunceler eşinizi sizden uzaklaştirabilir, neguzel hamileymissiniz ben hamile kalmak için ne mücadeleler veriyorum, siz bunun tadını çıkarın.. hersey sizin elinizde..
Malum karantina döneminde az gördü. Normalde her pazar görüyor. Evet sahipleniyor. Bu benim için önemli. Çocuğunu sahiplenmeseydi bu konuda yetersiz görseydim sanırım evlenmezdim.Konuyla hem alakalı hem alakasız gibi olacak kızıyla ne kadar sıklıkla görüşüyor eşiniz ben onu merak ediyorum. Genelleme yapmak istemem ama babaların bir çoğu annesi yanında olan evladını daha bir sahipleniyor ve böyleleri çok itici. Samimiyetsizler, programlanmış gibi ona dayatılan hayatı yaşıyorlar
Teşekkür ederim yanıtınız için. Haklısınız. Fazla anlam yüklüyor olabilirim.Eşiyle yaşadığı şeyleri güzel hatırlamıyor ama, güzel olsaydılar boşanmazdı zaten. Sadece ilk diye anlam yüklememek lazım, bazen insan ilkinde neyi istemediğini sevmediğini anlar, ikincisini içine sine sine yaşar. Böyle bakın olaya
Hiç aşamıyorsanız terapi de çok güzel bir çözüm
Yok ben eşimin eski eşinin annesinden duydum kızı için raporu var dedi.Benim eski kaynana da benim için sinir hastasıydı tedavilik diyormuş.
Yeni boşanmıştı ama öncesinde bitmişti evlilik. Yani resmi olarak boşanmamışlar sadece. Çocuk planlı plmadı üstlerde de yazmıştım. Evlenmekte acele ettik bunun bi sebebi yok o anki boşluktan sanırım. Ama ben üstünden zaman geçse yine flört döneminde bu yaşayacaklarımı düşünemezdim. Evlendikten spnra bu hissiyata bürüneceğimi de. Bazı kararlar risklidir ve yaşamadan öğrenilmez. Yaşayarak öğreniyorumBen en çok konunuzda yeni boşanmış bir erkekle evlenmenize şaşırdım.
Daha erkek kendini toplayamadan hop diye sizinle evlenmiş. Belki o moral bozuntusu ile fevri davrandı. Başka bir kadına sığınmak istedi. Tabi ki o da hatalı.
Peki siz yeni boşanmış biriyle hemen nasıl evlenme kararı aldınız? Ne etken oldu ? Aileniz mi baskı yaptı? Kendinize mi baskı yaptınız?
Diyelim evlendiniz hemen hamilelik neden?
Daha yeni evlenip boşanmış 1 çocuklu birinden hemen bir çocuk istemek ne kadar mantıklı?
Eşlerin ilk evliliklerinde bile ilk 1 yıl alışma sürecidir. Bir de çocuğu olan bir adamın da hemen bir çocuk daha istemesi de çok acele değil mi?
Ben sizi de eşinizi de çok aceleci gördüm.
Idrakiniz yeni yeni başlamış. Sanırım bir kaç olumsuzluk gördünüz. Çözmeye çalışın. Keşke evlenmeden önce konu açsaydınız. En azından hemen çocuk yapmayın denirdi. Çocuğu istiyorsanız çocuğunuz doğana kadar sorunları beklemeye alın.
Herkesin kulağına küpe olsun.
Yeni boşanmış biriyle hemen evlenilmez.
Çok riskli..
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet mutsuz bir evlilik yaşamışlar her iki taraf olarak. Eski eşi mesaj atmıştı bana o da demişti.İnsan hiç düşünmüyor emin ol. Helede o evliliğinde mutsuzsa. Yani kendine zehir etmenin alemi yok. Ha bunu evlenmeden önce çözmen gerekirdi o ayrı.
Ama 2. evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum. Tamamen unutulmuş oluyor yaşanan iyi şeyler bile.
Bebeğim olmadı maalesef boş gebelikmişGeçmişi bırak bebeğine odaklan o zaman aşarsın
Hiç bu açıdan bakmamıştım:)niye ilki olup da acemliğine denk geleyim ki; ben sevgilimin son aşkı olmak isterim
Haklısınız. Aşmam lazım benim de sanırım. Kendime de ona da evliliğin ilk zamanlarını zehir ediyorum.Benim eşim de benden önce uzun bir ilişki yaşamış. Çevresindeki çoğu kişi olmaz sizden dediği halde nisanlanmislar. Evlenmelerine bir ay kala ayrılmışlar. Biz tanıştığımız ilk zamanlarda fazla sormadım bu ilişkisini. Sonuçta yeni tanışmıştık ne olacağı belli değildi. (Tavsiye üzerine tanıştık öyle alengirli bir tanışma hikayemiz yok:) İlerleyen zamanlarda kendi içimde fazla sorun etmedim. Nihayetinde evlendik ve başladı benim kıskançlık krizlerimHatta bazı günler sorardım. "ki çok büyük bir yanlismis sonradan farkettim" Sorduğum zamanlar öyle basit soru sor geç değil tabi benim sorularım. Huzurumuz kaçıyordu yani. Ama zamanla aştım. Esin seni gerçekten seviyor ve bunu hissettiriyorsa zamana bırak. Düşünme. Neden evlendikten sonra ortaya çıktı bu duygular dersen eğer benim gözlemlerime göre evlendikten sonra ben eşime daha çok aşık oldum. Kendimi mantık insanı zannederdim ta ki o zamanları yasayincaya kadar.
Nihayetinde ben şu şekilde yendim. Onu çok az dahi sevseydi benimle olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?