- 3 Eylül 2015
- 474
- 869
- 33
- 33
İyi misin sen. Kizim kaç kurtar kendini. Ac davani daBenim evdeykende çok silah dayadı kafama bir gün bak dedim öyle olmaz dedim çektim elinden silahı kendi kafam dayadım kendim vuracaktım kendimi artık, hep tehdit ediyor öldürürğm seni diyo
İşte ilk zamanlar öyle çok seviyordumki bir türlü pişman olurum diye gidemiyordum babamın evine en sonunda bütün cesaretini toplayıp girmiştim gidişim o gidiş olduİyi de bu adamdan çok uzun zaman önce boşanmış olman gerekmez miydi?
Esim astsubay dıSilah mı dayadınız? Silah nerden ? Eşiniz silah mı taşıyor
Gerçekten çok tuhaf düşüncelerin var arkadaşım.İşte bunu demek istedim, öpmek istesem öpmezdi , sarılsam sarılmazdı, ya hep aglardım sen benim ilk göz agrımsın neden bana böyle soğuksun diye benden önce ne yasadın diye hep derdim sacmalama sana öyle geliyor derdi.
Gercekten öyle mi oldu ki ya yediremiyorumbunu kendimeBu adam eski karısını unutamamış adapte olamamış size evliliginize
Sökeeee sökeeeeeeee al nafakanı. Zırnık kalmasın.Zehir edecem ya ben beş kuruşuna kıyamazdım borç ödyz diye hiç bişey almazdı aldırmazdım ama n kadar salakmışssım diyorum
Başına silah dayayan adamı sevmek?İşte ilk zamanlar öyle çok seviyordumki bir türlü pişman olurum diye gidemiyordum babamın evine en sonunda bütün cesaretini toplayıp girmiştim gidişim o gidiş oldu
Anlattıklarından ben bunu çıkardımGercekten öyle mi oldu ki ya yediremiyorumbunu kendime
O anlamda değil benden bu kadar soğuyacak ne yasadın diye sorardımGerçekten çok tuhaf düşüncelerin var arkadaşım.
Normal insanlar ilk flörtlerini ergenlik döneminde yaşıyor, öpücük, sarılma vs.
Herkes birbirinden önce bir şeyler yaşıyor zaten. Bunları sormak çok mantıksız.
Bakıma muhtaç çocuk yoksa öyle hayal edildiği gibi milyarlarca nafaka alındığını sanmıyorum.Sökeeee sökeeeeeeee al nafakanı. Zırnık kalmasın.
Bakıma muhtaç çocuk yoksa öyle hayal edildiği gibi milyarlarca nafaka alındığını sanmıyorum.Sökeeee sökeeeeeeee al nafakanı. Zırnık kalmasın.
Pskolojim bozuldu iyice zaten diyorum ya işte gözğm kör olmuş şimdi çok kızıyorum kendime nasıl sevdin böyle bir adamı diyeBaşına silah dayayan adamı sevmek?
Üzgünüm, sen de iyi değilsin bence.
Hiç bilmiyorum daha neler çıkacak bakalımBakıma muhtaç çocuk yoksa öyle hayal edildiği gibi milyarlarca nafaka alındığını sanmıyorum.
Bende onu düşğnğyorum işte daha çok değer vermesi gerekmez miydiGarip bi bahane değil mi? Bence kıymet bilmesi gerekiyodu asıl ikinci diye..
Adam belli ki seni sevmiyormuş, bunu anlamak neden bu kadar zor, bilemedim.O anlamda değil benden bu kadar soğuyacak ne yasadın diye sorardım
Ortada yalan var; darp var. Kolay paçayı kurtaramaz bence.Bakıma muhtaç çocuk yoksa öyle hayal edildiği gibi milyarlarca nafaka alındığını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?