Eşimin ikinci eşiymişsim

Ailesine, arkadaşlarına tembihlediğini sanmıyorum.
Konu açılmadığı için bahsetme gereği duymuyorlardır.
Sen biliyorsundur diye düşünüyorlardır bence.
Dedim hatta düğünüme neden kimsen gelmedi biz küsüz akrabalarla felan dedmişti beynğm zonkluyor ya

Öncelikle sakin ol.
Gerçekten yaşadığın çok zor şu an ama kendini yipratip daha da zorlastirma. Böyle bir adam için niye daha fazla kendini uzesin ki. Canına yazık değil mi. Allah sağlık versin gerisi yalan.
Bir de yanlış okumadiysam adam seni tehdit etmiş bunu da atlama lütfen. Dikkat et kendine.

Siz ilk duyduğumuzda ne yaptınız
Parça parça ögrendim oda kendi çabalarımla tabiki sinir krizleri geçirdim kavga ettim nefret ettim sevgiyi saygıyı herşeyi bitirdi.benimki yalanı durumu kurtarmak için degil hobi için söylerdi.artık aklıma geldikçe gülüyorum zavallı ruh hastasına.ben yalancı degilim yalancı olan utansın.umarım sende eşini affetmezsin çünkü yaptıgı korkunç

Benim evdeykende çok silah dayadı kafama bir gün bak dedim öyle olmaz dedim çektim elinden silahı kendi kafam dayadım kendim vuracaktım kendimi artık, hep tehdit ediyor öldürürğm seni diyo

İyi de ilgisizliğini neden evlenip ayrılmasına bağladın?
Bilmiyorum ya bilmiyorum ona yaptıgı alışverişleri aldığı her şeyi dakikalarca inceledim , birde kendime baktım bir iğne almadı her Zaman derdim ya evlilik yıldönmünde bile bi pasta alsaydın derdim almazsı ona belkide bana böyle şeyler almadığı içşm düşündüm

Bi insan neden daha önce evlenip boşandığını söylemez ki korktuğu bir şeyler vardı büyük olasılık boşanma sebepleri eşiniz olabilir. Zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

Benim evdeykende çok silah dayadı kafama bir gün bak dedim öyle olmaz dedim çektim elinden silahı kendi kafam dayadım kendim vuracaktım kendimi artık, hep tehdit ediyor öldürürğm seni diyo
İyi de bu adamdan çok uzun zaman önce boşanmış olman gerekmez miydi?

Asla affetmem bugün bile accaktım davayı saat geç olmuştu , ailemden habersiz acıyorum davayı beynim zonkluyorya vallahi ya

Temmuzda ayrılma aşamasına girmişsiniz. Keşke barışmasaydınız o zaman. Tek sıkıntı eski evliliği değil sanırım. Sizin açınızdan toksik bir ilişkiymiş bu.

Hala oturmayan şeyler var sanki ya ne bileyim. Belki aldatılıyodun cinsel anlamda da mı soguktu?

Çünkü adam ilk evliliği yaşamış deneyimli
İşte bunu demek istedim, öpmek istesem öpmezdi , sarılsam sarılmazdı, ya hep aglardım sen benim ilk göz agrımsın neden bana böyle soğuksun diye benden önce ne yasadın diye hep derdim sacmalama sana öyle geliyor derdi.

Temmuzda ayrılma aşamasına girmişsiniz. Keşke barışmasaydınız o zaman. Tek sıkıntı eski evliliği değil sanırım. Sizin açınızdan toksik bir ilişkiymiş bu.
Ben barısmadıö babamın hastalığı o kadar ilerlediki hiç bunla uğraşacak zamanım yoktu davayı hep düşğnğyorsum ama babamın biraz toparlanmasını bekliyordum

Silah mı dayadınız? Silah nerden ? Eşiniz silah mı taşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…