Eşimin ikinci eşiymişsim

Oooo seni üzmek istemem ama ben olsam unutmadığını düşünürdüm. Ama aldatana neden nafaka ödesin tezatlık var yine. Kocan da masum degil bence.
Bende aynı şeyi düşünüyorum kesinlikle bir dediği bir dediğini tutmaz ben anlamam öyle nafakadan tazminattan

Belki hiç yaşanmamış bir tecrübe olarak kabul etmek istemiştir.
Onu şunu aldin bana birsey almadin diye ayrılmamalı insan.
Belki o zamanki sartlari uygundu
Bunlar dışında en önemli olan savunma şeklidir.
Savunması çok kaba, hem suçlu hem de güçlüyse çekilmez.

Fake mi bu da ya film gibi geldi bana bu devirde önceden evlendigini bilmemek

Hatasını hiç kabullenmiyor işte daha bana uzatma diyor beni , maddiyat o kadar değilde bana hep hayvan gibi davrandı hep teralesi küçük görsü en çokta bunlar gisiyo zoruma insanın vicdanı sızlarsıda böyle kaba davramazdı

Fake mi bu da ya film gibi geldi bana bu devirde önceden evlendigini bilmemek
İşim gücüm yok bu saatte konu uydurup stres yapcam kapattırsıdğım üyeliğimi açtırmak için sabahtan beri bekliycem demi, lütfen yorum yapmayın yapmak zorunda değilsiniz birde sizle uğraşmak istemiyorum.

Konuya fake diyenler bile var Allah için sizde yasadınız böyle şeyler beni en iyi siz anlarsınız

ya iyide benım bildiğim kadarıyla nüfus kayıt örneğinde ne zaman evlendi ne zaman boşandi hepsi yazıyor siz nasıl anlayamadınız hayret

ya iyide benım bildiğim kadarıyla nüfus kayıt örneğinde ne zaman evlendi ne zaman boşandi hepsi yazıyor siz nasıl anlayamadınız hayret
Obende biliyorum yazıyor açıklamasını yazdım ya onları hep o çıkarttı eniştesi belediyede nikah memuruydu ben sadece olduğum yerde testleri yaptırdım

Evet evlilik evrakların da sanki bu da vardı.
biz yaptırırken yoktu. ben oyle bi evrak cıkarmadım ama ne bilim ya mutlaka lazım oluyor. 4 sene az degil ki. bazen kaymakamlık bazen muhtarlık istiyor işin düşünce.

4 senedir size çöp almamış neyin borcunu ödüyorsun diye hiç mi sormadın kocana. Konunda oturmayan taşlar var.
Düğün borcumuz vardı ama evlendiğimiz ilk zamanlar kendi borcuda vardı kredi çektim araba için onun borçluydu demişti , borcumuz o kadar fazlaydıki kalmıyordu elde PATA

4 yılda hiç mi vukuatlı nüfus örneği lazım gelmedi. Neyse türkiye.Gov.tr ye gür. Vukuatlı nüfus örneğine bak. Çocuk var mı yok mu görürsün
Arkadaşım hiç lazım olmadı yaklaşık 1 senedir babamın hastalığıyla uprasıyoruz ondan öncede kendim rahatsızdm köy gibi bi yerde yaşıyorduk zaten hiç lazım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…