EvetKadın mı aldatmış?
Bende aynı şeyi düşünüyorum kesinlikle bir dediği bir dediğini tutmaz ben anlamam öyle nafakadan tazminattanOooo seni üzmek istemem ama ben olsam unutmadığını düşünürdüm. Ama aldatana neden nafaka ödesin tezatlık var yine. Kocan da masum degil bence.
Daha bana msj atıyor ben seni çok sevdim diye adi insan utanmadan çok sevdim diyor birde bitsin bu gün ya hala soktayım yaKadın mı aldatmış?
Hatasını hiç kabullenmiyor işte daha bana uzatma diyor beni , maddiyat o kadar değilde bana hep hayvan gibi davrandı hep teralesi küçük görsü en çokta bunlar gisiyo zoruma insanın vicdanı sızlarsıda böyle kaba davramazdıBelki hiç yaşanmamış bir tecrübe olarak kabul etmek istemiştir.
Onu şunu aldin bana birsey almadin diye ayrılmamalı insan.
Belki o zamanki sartlari uygundu
Bunlar dışında en önemli olan savunma şeklidir.
Savunması çok kaba, hem suçlu hem de güçlüyse çekilmez.
İşim gücüm yok bu saatte konu uydurup stres yapcam kapattırsıdğım üyeliğimi açtırmak için sabahtan beri bekliycem demi, lütfen yorum yapmayın yapmak zorunda değilsiniz birde sizle uğraşmak istemiyorum.Fake mi bu da ya film gibi geldi bana bu devirde önceden evlendigini bilmemek
Her şey bekliyorum artıkBu işte başka bi iş var yüklü tazminat varsa kimsenin diyemedigi bi suçu olablir
Konuya fake diyenler bile var Allah için sizde yasadınız böyle şeyler beni en iyi siz anlarsınızGerçekten inanılmaz bir olay bunu saklayabilen daha neler saklamaz.herkes şaşırır ama ben şaşırmadım bu modelden bende de vardı şuan boşanıyorum.bir kk klasik yorumu olacak ama kesinlikle boşanmalısın
Allah yardimcin olsun aileden saklama anlat onlaraHer şey bekliyorum artık
Obende biliyorum yazıyor açıklamasını yazdım ya onları hep o çıkarttı eniştesi belediyede nikah memuruydu ben sadece olduğum yerde testleri yaptırdımya iyide benım bildiğim kadarıyla nüfus kayıt örneğinde ne zaman evlendi ne zaman boşandi hepsi yazıyor siz nasıl anlayamadınız hayret
ya iyide benım bildiğim kadarıyla nüfus kayıt örneğinde ne zaman evlendi ne zaman boşandi hepsi yazıyor siz nasıl anlayamadınız hayret
biz yaptırırken yoktu. ben oyle bi evrak cıkarmadım ama ne bilim ya mutlaka lazım oluyor. 4 sene az degil ki. bazen kaymakamlık bazen muhtarlık istiyor işin düşünce.Evet evlilik evrakların da sanki bu da vardı.
Düğün borcumuz vardı ama evlendiğimiz ilk zamanlar kendi borcuda vardı kredi çektim araba için onun borçluydu demişti , borcumuz o kadar fazlaydıki kalmıyordu elde PATA4 senedir size çöp almamış neyin borcunu ödüyorsun diye hiç mi sormadın kocana. Konunda oturmayan taşlar var.
Arkadaşım hiç lazım olmadı yaklaşık 1 senedir babamın hastalığıyla uprasıyoruz ondan öncede kendim rahatsızdm köy gibi bi yerde yaşıyorduk zaten hiç lazım olmadı4 yılda hiç mi vukuatlı nüfus örneği lazım gelmedi. Neyse türkiye.Gov.tr ye gür. Vukuatlı nüfus örneğine bak. Çocuk var mı yok mu görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?