Eşimin ikinci eşiymişsim

Seni kandırmasına ortak olan ailesi akrabaları dostlarına güzel bir beddua et önce. Ardından tazminat davası aç kandırıldım diye. Donuna kadar al . Sonra eskisinden daha güzel ol hayatını güzel yaşa her sabah kalktığında beddua et . İşleö tamam bacım.

Şimdi eğer en başından bilseydiniz tamam da (benim için ikinci evliliğini yapan insan problem olmazdı hayatta herkesin başına her şey gelebilir) sizden gizlemiş senelerce hemde bu büyük bir şey. Büyük bir yalan. Ben böyle bir şey öğrenseydim bu adam beni daha ne şekilde ayakta uyutmuştur da ruhum duymamıştır diye içime kurt düşerdi ve elbette ki boşanırdım. Güven olmayan evlilik, neden sürsün?

CAnım şok oldum.
Eski eşi bunu aldatsa tazminat alamazdı. Bu aldattığı için olmuş olabilir. Onu darp vb ettiyse belki de o yüzdendir nafaka.

Ya hem suçlu hem güçlü. İyi, ben senden saklasaydım çok önemli birşeyi,benle evlenmezsin diye ne hissederdin?

Kaldı ki sana yaşattıkları bile başlı başına boşanma sebebi.

Ya insan üzülür pişman olur köpek olur yalvarır. Seni çok sevdim. Bilsen asla evlenmezdin. Ailen vermezdi. Biraz pişman ol yâ yalanlarından.
Eşek gibi döneceksin ne demek?
Bence ailenle konuş. Ben bi hata yaptım. Siz benden yüz çevirmeyin ne olur. Başıma kakmayın. Bunu bunu yaptı, en son bu oldu. Böyle dedi. Biliyor ki size anlatamam. Üstüme geliyor. Ne olur arkamda durun. Ondan ve yalanlarından, insan yerine konmamaktan.

Yeni bir hayat kur kendine. Tertemiz. Yalansız.

Canim oncelikle cok gecmis olsun bak hem guzel bir bolum kazanmissin jem cocuk yok gercekten allah seni korumus simdi de kurtariyor evet yasadigin sey cok aci cok buyuk bir sok ama sonu guzel insallah.sakin ol ki akli selim kararlar alasin.eski esine yuklu tazminat odemisse buyuk ihtimal kadin siddet gordu aldatilmis olma vs yalan tazminati karsi taraf oderdi o zman cocuk olsa ki sanmam bu sefer eski kadini cikaramzdi hayatindan cunku ortada ortak bir can var.borclar ve vicdan muhasebesi ayrica kadinin gidip bir basksiyla evlenmis olmasi mutlu bir evlilik yasamasi aklini hep mesgul ediyor ve sana konsantre olamiyordur.

Burdaki en ama en onemli sey seni tehtit etmesi tahmin ediyorum ki sen siddet de gordun ama soyleyemiyorsun.ivedi davani ac bu sapik sadist ruhlu adamdan kurtul. serin ve selim kararlr al o mail sayfalarini kopyala cani adam silmeden msj vs varsa telde onlari da kopyala senden aldigi 4 yilin hesabini sor umarim adalet tecelli eder ve ilahi adalet yerini bulur

Eşin harbi yalancı eski karısı aldatmış olsa nafaka falan vermezdi mahkeme bu bir , senin kafana silah dayayan adam kim bilir o kadına ne yaptı kadin aldatmış olsa duzelsin diye beklermiydi ay çok komik, sen şimdi davani aç avukat tut savcılığa can güvenliğim tehlikede ölümle tehdit ediliyorum diye dilekceni ver uzaklaştırma çıksın birde herşeyi bir bir anlatki tazminat al okulunu okursun o parayla buda ona ders olsun
Çok çok haklısınız o acıdan hiç düşünmemiştim bana öyle yapan ona neler yapmıştır Allah bilir, nafakadan tazminattan anlamam ama o tarafa para vermiş nedenini bilmiyorum, sonuna kadar hakkımı arıycam zaten.

Bu şekilde mahkemede anlat enişteye bak sen suça ortak olmuş toy kıza hiç evrak kağıt kürek göstermeden kata kulliye getirmişler vay eşekler vayy
Aynı memleketi olmadığımız için hiç duyma sansım olmadı işte hep gurbetteydik bu yüzden bu zamana kadar duymadım.

canim benim kendin ve ailen icin dik durmalisin. git bir dus al evde sut varsa ilik sut ic uyumaya calis pazartesi olsun hayir olsun rabbimin sevgili kulumusun bak cocuk sorunun yok konunu takipdeyim insallah bir an once bosanirsin henuz cok gencsin ilerde ne kadar guclu biri oldugunu farkedeceksin.
Allah razı olsun inanın çok kötüyüm arkadaşlar diyot ya hiç mi haberin olmadı ıkmadı işte ailelerden uzak gurbette yaşadık duyacagım hiç ortam olmadı

Hiç mi duyulmaz ama kaç zaman olmuş:KK43:(
Çok kötü bir durum:KK43:
Çok üzüldüm
Allah yardımcın olsun kardeşim
Boşan bence kafana silah dayayan yarın öldürür:KK43:((
Farklı bi şehirde nikahımız oldu eşimin görev yaptığı yere yayınım çıktı girmiştim, ailelerden uzak gurbette yaşadık 4 sene hiç duyma imkanım olmadı çğnkğ eşimin ailesinden kimseyi tanımıyorum ve onlardan uzakta yaşadık hep.

Şimdi eğer en başından bilseydiniz tamam da (benim için ikinci evliliğini yapan insan problem olmazdı hayatta herkesin başına her şey gelebilir) sizden gizlemiş senelerce hemde bu büyük bir şey. Büyük bir yalan. Ben böyle bir şey öğrenseydim bu adam beni daha ne şekilde ayakta uyutmuştur da ruhum duymamıştır diye içime kurt düşerdi ve elbette ki boşanırdım. Güven olmayan evlilik, neden sürsün?
Benim içinde sorun olmazdı bakın evliliğin iyi gitmiş olsaydı beni el üstünde tutmuş olsaydı ve bana itiraf etmiş olsaydı inanın yine sorun etmezdim, ama bana işkence çektirir gibi sefalet içinde yasatıpta,bunlarda yetmezmiş gibi 2. Eşi olmama rağmen böyle davrandıysa diyecek kelime yok.

Benim içinde sorun olmazdı bakın evliliğin iyi gitmiş olsaydı beni el üstünde tutmuş olsaydı ve bana itiraf etmiş olsaydı inanın yine sorun etmezdim, ama bana işkence çektirir gibi sefalet içinde yasatıpta,bunlarda yetmezmiş gibi 2. Eşi olmama rağmen böyle davrandıysa diyecek kelime yok.

Peki boşanma durumunuz nedir? Boşanacak mısınız? Ya da boşandınız mı?

CAnım şok oldum.
Eski eşi bunu aldatsa tazminat alamazdı. Bu aldattığı için olmuş olabilir. Onu darp vb ettiyse belki de o yüzdendir nafaka.

Ya hem suçlu hem güçlü. İyi, ben senden saklasaydım çok önemli birşeyi,benle evlenmezsin diye ne hissederdin?

Kaldı ki sana yaşattıkları bile başlı başına boşanma sebebi.

Ya insan üzülür pişman olur köpek olur yalvarır. Seni çok sevdim. Bilsen asla evlenmezdin. Ailen vermezdi. Biraz pişman ol yâ yalanlarından.
Eşek gibi döneceksin ne demek?
Bence ailenle konuş. Ben bi hata yaptım. Siz benden yüz çevirmeyin ne olur. Başıma kakmayın. Bunu bunu yaptı, en son bu oldu. Böyle dedi. Biliyor ki size anlatamam. Üstüme geliyor. Ne olur arkamda durun. Ondan ve yalanlarından, insan yerine konmamaktan.

Yeni bir hayat kur kendine. Tertemiz. Yalansız.
Çok güzel anlatmıssınız söyledikleriniz çok doğru, hayatta yalana tahammül edemiyorum işte evliliğin boyunca hep dürüst oldum, eşimden de hep bunu bekledim ama o her konuda yalan söylerdi,
O kadar yorgunum ki bi tarafında hasta bir babam diğer tarafta yıkılan hayallerim kandırılan gençliğim var toparlayacagım kendimi ama işte zaman zaman psikolojik destek akçam zaten yoksa kaldıramam.:(

Canim oncelikle cok gecmis olsun bak hem guzel bir bolum kazanmissin jem cocuk yok gercekten allah seni korumus simdi de kurtariyor evet yasadigin sey cok aci cok buyuk bir sok ama sonu guzel insallah.sakin ol ki akli selim kararlar alasin.eski esine yuklu tazminat odemisse buyuk ihtimal kadin siddet gordu aldatilmis olma vs yalan tazminati karsi taraf oderdi o zman cocuk olsa ki sanmam bu sefer eski kadini cikaramzdi hayatindan cunku ortada ortak bir can var.borclar ve vicdan muhasebesi ayrica kadinin gidip bir basksiyla evlenmis olmasi mutlu bir evlilik yasamasi aklini hep mesgul ediyor ve sana konsantre olamiyordur.

Burdaki en ama en onemli sey seni tehtit etmesi tahmin ediyorum ki sen siddet de gordun ama soyleyemiyorsun.ivedi davani ac bu sapik sadist ruhlu adamdan kurtul. serin ve selim kararlr al o mail sayfalarini kopyala cani adam silmeden msj vs varsa telde onlari da kopyala senden aldigi 4 yilin hesabini sor umarim adalet tecelli eder ve ilahi adalet yerini bulur
İlahi adalet tecelli etsin istiyorum hakkım haram zıkkım olsun ona , tekrar tekrar sordum neden ayrıldın diye ama o an içimden bişeyler kopuyordu sanki çok kötüyüm :( bana söylediği aldattı bende dedim aldatan kadına tazminat nafakayı nasıl versin diye bana dediği, ben başka bir hesaptan yazıstım ve başka nodan mshlar attım, eski eşim başkasıyla konuştuğunu sanıyordu ama o bendim desi, bunları suç saydılar o yüzden tazminat nafaka ne desi ama tabi asla inanmam o dosyayı görmedikçe içim rahat etmez.

canım inan çok üzüldüm senin için..kim olsa yıkılırdı.insan böyle bir yalanı nasıl söyler..
kolay kaldırılabilecek birşey değil ama insanlar çok farklı imtihanlarla karşılaşabiliyor malesef.
kendini toparlamaya çalış.lütfen aşırı kederlenip kendini bu denli üzme..
dua et ..ya çocuğun olsaydı..evet dort senen gitti ama ya daha uzun olsaydı..yine de kurtulduğuna şükret..unutmaya çalış..
Rabbim yardımcın olsun canım..

Seni kandırmasına ortak olan ailesi akrabaları dostlarına güzel bir beddua et önce. Ardından tazminat davası aç kandırıldım diye. Donuna kadar al . Sonra eskisinden daha güzel ol hayatını güzel yaşa her sabah kalktığında beddua et . İşleö tamam bacım.
Allah razı olsun bana diyo hadi ispatladı kandırıldığını bende derdim, toprak herşeyi biliyordu şimdi böyle yapıyor diye hayat mahvetmek neymiş fazlasıyla yaşayacak.

canım inan çok üzüldüm senin için..kim olsa yıkılırdı.insan böyle bir yalanı nasıl söyler..
kolay kaldırılabilecek birşey değil ama insanlar çok farklı imtihanlarla karşılaşabiliyor malesef.
kendini toparlamaya çalış.lütfen aşırı kederlenip kendini bu denli üzme..
dua et ..ya çocuğun olsaydı..evet dort senen gitti ama ya daha uzun olsaydı..yine de kurtulduğuna şükret..unutmaya çalış..
Rabbim yardımcın olsun canım..
İnanın ayakta zor duruyorum bakmam gereken hasta bir babam ve okuyan 3 tane küçük kardeşim ve kederli annem var, onlar için ayakta durmam lazım ama işte zaman zaman :(

Benden once evlenip bana soylemeyecek
Birde ustune hem suclu hem guclu essek gobi eve geleceksin diyecek ?
Kusura bakma ama seni kendi gibi h.yv.n sandi galiba !
Hadi ordan diyeceksin ve kendi yoluna bakacaksin.
Evlenirken her kiz esinin ilk damat kahvesini ictigi ilk damatlik giydigini dusunerek evlenir yillar sonra bunun bir yalan oldugunu bilmek cok aci ! Asla affetme
İşte o ilkler off offf ne istediğim gibi düğün ne de başka bişey oldu ceyizim bile olmadı ailesi hiç bişey getirmemişti şimdi anlıyorum her sey ona yapılmış:(

Back
X