Eşimin ikinci eşiymişsim

Allah hepinizden razı olsun , burada herşeyi anlayamıyorum ama ben bu adam için çok sey fedakarlık yaptım, ailemle aylarca konusmadım, evlendim Şırnaka gittim oranın en mahrum ilçesinde terörün içinde bir basıma kaldım eşim göreve gitmişti, tek göz odada hiiç esyam yoktu montumu basıma koyup yattığım zamanların çok oldu, sonra görevden geldi başka ilçeye gittik orada da her gün bi evli arkadaşının evinde kalıyorduk, nöbetçi olunca eşi görevde olan kadınların evinde kalıyordum, evimiz yurdumuz yoktu sonra hastalandım haftalarca hastanede yattım orada, sonra batı tayini çıktı batıda da köy karakolunda lojmanda kalıyordum dağın basında kimse yoktu tek evli olarak, sonra rahatsızlandım şüphelendiler rahmimden kitle aldılar çaluşamaz duruma geldim, sonra bana yolda olsun diye çocuk istedim tedaviler gördğm acılar çektim olmadı, kuzenlerinin eşleri hediyeler alırdı vatsabtan atarlardı bak buna ne almış eşi ne güzel düşünmüş sen de bana alsana derdim milletten bana ne derdi o kadar çok istedimki ya bir demet çiçek ya değerli olduğumu hissetmeyi ama yok işte yokk.

Beni terslerdi asagılardı milletin içinde yalancı çıkarırdı sohbet muhabbet etmezdi, derdim geçmişte ne yasasında böylesin derdim o da ne yasycam sacmalama derdi. Kadınlığımı hissetmedim bi küsse 10 güne kadar konusmazdı benimle , şimdi benim suçun ne 20 yasında evlenmek mi, güvenmek mi, sevmek mi benim suçum ne ya ne bu kadar kötü şeyi hak edecek ne yaptım:(

Farklı bi şehirde nikahımız oldu eşimin görev yaptığı yere yayınım çıktı girmiştim, ailelerden uzak gurbette yaşadık 4 sene hiç duyma imkanım olmadı çğnkğ eşimin ailesinden kimseyi tanımıyorum ve onlardan uzakta yaşadık hep.
Çok kötü ama bu:((
Çok ama çok üzüldüm
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz??
Çok zor bir durum
Söylemiş olsaydı herşey çok daha başka olurdu
Ama neden saklamış ne diyor bu konuda

Allah hepinizden razı olsun , burada herşeyi anlayamıyorum ama ben bu adam için çok sey fedakarlık yaptım, ailemle aylarca konusmadım, evlendim Şırnaka gittim oranın en mahrum ilçesinde terörün içinde bir basıma kaldım eşim göreve gitmişti, tek göz odada hiiç esyam yoktu montumu basıma koyup yattığım zamanların çok oldu, sonra görevden geldi başka ilçeye gittik orada da her gün bi evli arkadaşının evinde kalıyorduk, nöbetçi olunca eşi görevde olan kadınların evinde kalıyordum, evimiz yurdumuz yoktu sonra hastalandım haftalarca hastanede yattım orada, sonra batı tayini çıktı batıda da köy karakolunda lojmanda kalıyordum dağın basında kimse yoktu tek evli olarak, sonra rahatsızlandım şüphelendiler rahmimden kitle aldılar çaluşamaz duruma geldim, sonra bana yolda olsun diye çocuk istedim tedaviler gördğm acılar çektim olmadı, kuzenlerinin eşleri hediyeler alırdı vatsabtan atarlardı bak buna ne almış eşi ne güzel düşünmüş sen de bana alsana derdim milletten bana ne derdi o kadar çok istedimki ya bir demet çiçek ya değerli olduğumu hissetmeyi ama yok işte yokk.

Beni terslerdi asagılardı milletin içinde yalancı çıkarırdı sohbet muhabbet etmezdi, derdim geçmişte ne yasasında böylesin derdim o da ne yasycam sacmalama derdi. Kadınlığımı hissetmedim bi küsse 10 güne kadar konusmazdı benimle , şimdi benim suçun ne 20 yasında evlenmek mi, güvenmek mi, sevmek mi benim suçum ne ya ne bu kadar kötü şeyi hak edecek ne yaptım:KK43:
Ağladım:((

Çok kötü ama bu:KK43:(
Çok ama çok üzüldüm
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz??
Çok zor bir durum
Söylemiş olsaydı herşey çok daha başka olurdu
Ama neden saklamış ne diyor bu konuda
Benim aile yapım biraz dar görüşlü ,beni zaten istemiyorlardı bunu bilselerdi hiç istemezlerdi, sende evlenmezdim benimle dedi eşim olacak şahsiyet, bende dedim böyleydide madem 2. Eşin olarak bana neden saha çok sahip çıkmadın o yuvanı yıkmıssın bu yuvayı neden yıktın dedim ben bişey yapmadım sşye daha üste çıkıyor lafda anlatılmıyor zaten, senin hakkından mahkeme gelir dedim görüşcez senle dedim, görüsecez görüseecez dedi bi mahkemeye verde basına seni napıyorum ne dedi essek gibi evine gelceksin çok oldu gideli diye laf konuşuyor daha

Bende ağlayarak yazdım onları bi tarafta hasta bi babam kederli bi annem, ve okuyan üç kardeşim var diğer tarafında kandırılan gençliğim ve yıkılan gururum haallerim var :(

Ayakta durmalısın kızım diyorum kendime , sana bişey olsa ailen biter onlara acı çektirmeye hakkın yok diyorum kendi kendime: ( annenin dert ortagıyım, babamın dermanıyım, kardeşlerimin babasıyım, hepsi ben oldum:(

Bende ağlayarak yazdım onları bi tarafta hasta bi babam kederli bi annem, ve okuyan üç kardeşim var diğer tarafında kandırılan gençliğim ve yıkılan gururum haallerim var :KK43:

Ayakta durmalısın kızım diyorum kendime , sana bişey olsa ailen biter onlara acı çektirmeye hakkın yok diyorum kendi kendime: ( annenin dert ortagıyım, babamın dermanıyım, kardeşlerimin babasıyım, hepsi ben oldum:KK43:
Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah
Ve inşallah bu günden sonraki hayatın şu gibi akar herşey güzel olur

Üzülme Allahm büyük dua et ona güven inşallah herşey çözülür:(

Benim aile yapım biraz dar görüşlü ,beni zaten istemiyorlardı bunu bilselerdi hiç istemezlerdi, sende evlenmezdim benimle dedi eşim olacak şahsiyet, bende dedim böyleydide madem 2. Eşin olarak bana neden saha çok sahip çıkmadın o yuvanı yıkmıssın bu yuvayı neden yıktın dedim ben bişey yapmadım sşye daha üste çıkıyor lafda anlatılmıyor zaten, senin hakkından mahkeme gelir dedim görüşcez senle dedim, görüsecez görüseecez dedi bi mahkemeye verde basına seni napıyorum ne dedi essek gibi evine gelceksin çok oldu gideli diye laf konuşuyor daha
Bilmiyorum haberlerde neler izliyoruz:(
Ama yalnız görüşmeyin eşinizle
Hatta can güvenliğim yok diye koruma çıkarttırın
başınıza silah dayanmış:((

Rabbim korusun sizi
Hiç yuva olmamış ki:((

terbiyesiz buadam ya pismanligini dile getirecegine tehtitli konusuyor bide siz hemen ayrilin canim uzaklastirma da al ama konusmalari hic normal degil ilerde basina bisey gelmesin Allah korusun diyelimde sen kendini guvenceye al ustteki yazini okudum cok uzuldum canim Allah öbür dunyada bu yaptiklarini mükafatlandirir sen hic uzulme . teht

19 yasında memur olmuştum, hemşire yengem vardı okumuş diye herkes ayrı bi saygı gösterirdi öyle çok özenirdimki okuyana iyi davranıyorlar diye düşünürdüm çocuk akımla işte, her okuyana çok değer verilir sanırdım işte.. Öyle hiç olmadı:(

Yengemin yanında okuyordum bana cektirmediğini kalmamıştı saçlarını kesip baş ucuma koyardı,geceleri ben uyuyunca kalorifer peteklerini kapatırdı, kitaplarını çocuklarına yırttırırdı , odanın kapısını kilitler anahtarını vermezdi, yengemde cocukluğumu yasatmadı en sonunda memur olmuş kırtulmuştum ama işte hayatımı yine mahvettiler:((

"Nasıl bi kader bu Allahım ya" derken? Geçmişi seni ilgilendrmez. Soylemesi lazımmıydı evet soylemeliydi. Ama soylemedi dıye bu kadar yanıyorum ölüyorum 4 yılım gitti falan noluyo tripten tribe atlamışsın isyanlar havada uçuyo canına kıymaktan bahsedıyorsun hiç teselli veremycem bu kafayla çok yaşamazsın zaten.

terbiyesiz buadam ya pismanligini dile getirecegine tehtitli konusuyor bide siz hemen ayrilin canim uzaklastirma da al ama konusmalari hic normal degil ilerde basina bisey gelmesin Allah korusun diyelimde sen kendini guvenceye al ustteki yazini okudum cok uzuldum canim Allah öbür dunyada bu yaptiklarini mükafatlandirir sen hic uzulme . teht
En çok kızdığım şeylerden biride bu özür dilemek yerine pişmanım demek yerine tehditle ağzını acıyor, eline ne geçecek beni vurunca acaba ne olacak diğerini niye vurması o zaman

"Nasıl bi kader bu Allahım ya" derken? Geçmişi seni ilgilendrmez. Soylemesi lazımmıydı evet soylemeliydi. Ama soylemedi dıye bu kadar yanıyorum ölüyorum 4 yılım gitti falan noluyo tripten tribe atlamışsın isyanlar havada uçuyo canına kıymaktan bahsedıyorsun hiç teselli veremycem bu kafayla çok yaşamazsın zaten.
Bu nasıl bir yorumdur böyle yorum yapmak için yorum siz geniş olabilirsiniz ama ben çok darım tamamı siz kabul edebilirsiniz ama ben kabul edemem tamam mı aramızdaki fark bu işte, sizden teselli isteyen yok zaten yorum yapmanızada hiç gerek yoktu buna bile trio diyorsanız bende bir hemcinsiniz olarak Yuh diyorum.

Neden isyan ettim diye hemen müslümanlıktan mı çıktım canıma kıyacagım diye hemen cehennemi boyların demi tövbe ya

19 yasında memur olmuştum, hemşire yengem vardı okumuş diye herkes ayrı bi saygı gösterirdi öyle çok özenirdimki okuyana iyi davranıyorlar diye düşünürdüm çocuk akımla işte, her okuyana çok değer verilir sanırdım işte.. Öyle hiç olmadı:KK43:

Yengemin yanında okuyordum bana cektirmediğini kalmamıştı saçlarını kesip baş ucuma koyardı,geceleri ben uyuyunca kalorifer peteklerini kapatırdı, kitaplarını çocuklarına yırttırırdı , odanın kapısını kilitler anahtarını vermezdi, yengemde cocukluğumu yasatmadı en sonunda memur olmuş kırtulmuştum ama işte hayatımı yine mahvettiler:KK43:(
Hayat bazen güzel baslamiyor bizler için ama sonrası bu yasadiklarinizdan güzel olur inşallah
Üzülmeyin yapılamayacak birşey yok bu dünyada

Hayat bazen güzel baslamiyor bizler için ama sonrası bu yasadiklarinizdan güzel olur inşallah
Üzülmeyin yapılamayacak birşey yok bu dünyada
Allah razı olsun bu saatte beni düşünüp yazdınız, bazısı bunu trip olarak algıllıyor Allah için neyin tribinde oluyum dğnyam basıma bi kes daha yıkılmış hemen tribe bağlamıssım oluyor onlara göre ne kadar normal, birde etrğim kelimelerlerç hemen cehennemi boylamış oluyorum bazısına göre ya tövbe ya sırf farklı olmak için yorum yapıyorlar

İş ortağın benefitss mi yoksa sakın bana yorum yapma konumda gerginlik çıkarmak için sakın şimdi müne ablaya söylüyorum zaten

Bu nasıl bir yorumdur böyle yorum yapmak için yorum siz geniş olabilirsiniz ama ben çok darım tamamı siz kabul edebilirsiniz ama ben kabul edemem tamam mı aramızdaki fark bu işte, sizden teselli isteyen yok zaten yorum yapmanızada hiç gerek yoktu buna bile trio diyorsanız bende bir hemcinsiniz olarak Yuh diyorum.

Eşimle tanıştığmzda o bekardı ve benm ikinci evliliğim şuan..

ne demek istedğini gayet iyi anlıyorum yani... ama isyan edip dövünmekle eline birşey geçmeyecek. Daha da beter olursun hatta. Benden soylemesı.

Allah razı olsun bu saatte beni düşünüp yazdınız, bazısı bunu trip olarak algıllıyor Allah için neyin tribinde oluyum dğnyam basıma bi kes daha yıkılmış hemen tribe bağlamıssım oluyor onlara göre ne kadar normal, birde etrğim kelimelerlerç hemen cehennemi boylamış oluyorum bazısına göre ya tövbe ya sırf farklı olmak için yorum yapıyorlar
İllaki çıkacak öyle düşünenler
Sonuçta hepimiz aynı değiliz
Üzmesin onlar sizi
Allah büyük sen sırtını ona yasla gerisi kolay olur inşallah
Ve gerçekten çok kötü bu yaşadığınız
Ve ne yazıktır ki adamda pişmanlık bile yok:(
Olan 4 yılınıza olsun
İnşallah bı an önce kurtulursunuz da kendinize yepyeni sayfa açıp mutlu olursunuz

Ama yalnız gitmeyin görüşmeye hatta görüşmeyin bile
Pazartesi dava açacağını yazmışsın
Gerisini avukat halleder
Tüm güzellikler sizinle olsun
Ama haber almak isterim
Bana konuşmak istediğinde özelden de yazabilirsin

Eşimle tanıştığmzda o bekardı ve benm ikinci evliliğim şuan..

ne demek istedğini gayet iyi anlıyorum yani... ama isyan edip dövünmekle eline birşey geçmeyecek. Daha da beter olursun hatta. Benden soylemesı.
O zaman böyle söyle başka türlü anlatma

İllaki çıkacak öyle düşünenler
Sonuçta hepimiz aynı değiliz
Üzmesin onlar sizi
Allah büyük sen sırtını ona yasla gerisi kolay olur inşallah
Ve gerçekten çok kötü bu yaşadığınız
Ve ne yazıktır ki adamda pişmanlık bile yok:KK43:
Olan 4 yılınıza olsun
İnşallah bı an önce kurtulursunuz da kendinize yepyeni sayfa açıp mutlu olursunuz

Ama yalnız gitmeyin görüşmeye hatta görüşmeyin bile
Pazartesi dava açacağını yazmışsın
Gerisini avukat halleder
Tüm güzellikler sizinle olsun
Ama haber almak isterim
Bana konuşmak istediğinde özelden de yazabilirsin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim valla hiç korkum yok Allah büyüktür

Back
X