- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Allah hepinizden razı olsun , burada herşeyi anlayamıyorum ama ben bu adam için çok sey fedakarlık yaptım, ailemle aylarca konusmadım, evlendim Şırnaka gittim oranın en mahrum ilçesinde terörün içinde bir basıma kaldım eşim göreve gitmişti, tek göz odada hiiç esyam yoktu montumu basıma koyup yattığım zamanların çok oldu, sonra görevden geldi başka ilçeye gittik orada da her gün bi evli arkadaşının evinde kalıyorduk, nöbetçi olunca eşi görevde olan kadınların evinde kalıyordum, evimiz yurdumuz yoktu sonra hastalandım haftalarca hastanede yattım orada, sonra batı tayini çıktı batıda da köy karakolunda lojmanda kalıyordum dağın basında kimse yoktu tek evli olarak, sonra rahatsızlandım şüphelendiler rahmimden kitle aldılar çaluşamaz duruma geldim, sonra bana yolda olsun diye çocuk istedim tedaviler gördğm acılar çektim olmadı, kuzenlerinin eşleri hediyeler alırdı vatsabtan atarlardı bak buna ne almış eşi ne güzel düşünmüş sen de bana alsana derdim milletten bana ne derdi o kadar çok istedimki ya bir demet çiçek ya değerli olduğumu hissetmeyi ama yok işte yokk.
Beni terslerdi asagılardı milletin içinde yalancı çıkarırdı sohbet muhabbet etmezdi, derdim geçmişte ne yasasında böylesin derdim o da ne yasycam sacmalama derdi. Kadınlığımı hissetmedim bi küsse 10 güne kadar konusmazdı benimle , şimdi benim suçun ne 20 yasında evlenmek mi, güvenmek mi, sevmek mi benim suçum ne ya ne bu kadar kötü şeyi hak edecek ne yaptım
Beni terslerdi asagılardı milletin içinde yalancı çıkarırdı sohbet muhabbet etmezdi, derdim geçmişte ne yasasında böylesin derdim o da ne yasycam sacmalama derdi. Kadınlığımı hissetmedim bi küsse 10 güne kadar konusmazdı benimle , şimdi benim suçun ne 20 yasında evlenmek mi, güvenmek mi, sevmek mi benim suçum ne ya ne bu kadar kötü şeyi hak edecek ne yaptım