Linçleyen linçlesin. Dayanamayacağım. Böyle adama 2 çocuk yapmak??? Boldladığım yerden bahsediyorum. Sonradan bu hale gelse neden acaba bir derdi sıkıntısı mı var da içine kapandı derim. Adam en başından ben böyleyim demiş.Arkadaşlar evliyim 5 yıllık 2 çocugum var biri 1 bucuk yasında diğeri 5 yaşında eşimle görücü usulü evlendik ama sevdim ilk görüşte aşk gibi yani sonra 6 ay içinde söz nikah düğün hepsi oldu ama eşim çok ilgisiz evimiz otel gibidir sabah çıkar akşam gelir yemeği yer ya koltukta uyur kalır yada alır eline telefonu sürekli oyun oynar yüzümüze bakmaz as bizimle ilgilen derim başlar bağırmaya dur az der ama ilgilenmez telefonu hiç bırakmaz birşey derim o anda yapmaz önemsemez kırk kez söyletir bilmiyorum ama hep böyleydi evlendiğimizden beri ya 1 ay ilgilenmiştir ya 2 ay oturup baş başa kahve içtimizi de bilmem doğru düzgün gezelim bi parka götürelim çocukları derim onu da kabul etmez ben götüreyim derim onuda kabul etmez napcamı şaşırdım çok ilgisiz bu adamla ömür geçer mi bilmiyorum sizde başka biri mi var acaba
Onlarla ilgili gelir gelmez çocuklar a sarılır öper ama bize yok sabah işe giderken öpmeden gitmezdi benide çocukları da bu ara unuttum diye geri dönüyo öpmek içinEn başından beri ilgisizmiş. O yüzden başka birinin olma ihtimali yok bence. Üzülerek söylüyorum sizi sevmiyor. Evlenmiş olmak için evlenmiş gibi. En çok çocuklara üzüldüm, babaları var ama yok…
Gecmis zaman ama hem görücü usulü hemde daha tanımadan 2 çocuk...herkes hayatına bir sekilde bakar da olan o çocuklara olur malesef... Esinizin böyle bir insan olduğunu ilk çocuktan sonra anlamış olduğunuzu varsayıyorum. İlk çocuğa ilgi alaka göstermeyen, zaman ayırmayan ikinciye ayırır mi... Bu sevgisizlikte size de çocuklara da cok yazık. Allah yardımcınız olsunArkadaşlar evliyim 5 yıllık 2 çocugum var biri 1 bucuk yasında diğeri 5 yaşında eşimle görücü usulü evlendik ama sevdim ilk görüşte aşk gibi yani sonra 6 ay içinde söz nikah düğün hepsi oldu ama eşim çok ilgisiz evimiz otel gibidir sabah çıkar akşam gelir yemeği yer ya koltukta uyur kalır yada alır eline telefonu sürekli oyun oynar yüzümüze bakmaz as bizimle ilgilen derim başlar bağırmaya dur az der ama ilgilenmez telefonu hiç bırakmaz birşey derim o anda yapmaz önemsemez kırk kez söyletir bilmiyorum ama hep böyleydi evlendiğimizden beri ya 1 ay ilgilenmiştir ya 2 ay oturup baş başa kahve içtimizi de bilmem doğru düzgün gezelim bi parka götürelim çocukları derim onu da kabul etmez ben götüreyim derim onuda kabul etmez napcamı şaşırdım çok ilgisiz bu adamla ömür geçer mi bilmiyorum sizde başka biri mi var acaba
Arkanda görücüleri zorla çağıran bi ailen olunca evleniyorum kardeşim ha eşimi sevdim sevmedim değil çoksa ilgiliydi nişanlıylen fln ama sonradan evlendikten bir sene sonra ne oldu olduysaİnanmıyorum ya birde 24 yaşındaymışsın daha. En güzel yaşların ne diye alel acele evlendin be arkadaşım.
3. Yü de istiyoda bunlara ilgi gösterdinmi ki 3 diyom deyip susturuyorum adamıNeden 2 çocuk?
Köye gittimiz de çıkıyo çocuklar babaneyle geziyo parka gidiyo evin önünü doldurdular oyuncak park fln öyle oynuyolarBaşından beri böyle olan adama birşey kâr etmez.
Kendi çıkmıyormuş, siz dışarı çıkmak için ondan izin mi oluyorsunuz?
Çocuklar parka, bahçeye de mi çıkamıyor yani?
Olan çocuklara oluyor böyle.
Evliliğin başından beri ilgisiz olan kocadan 2 çocuğu ne düşünürek yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?