- 30 Kasım 2020
- 50
- 108
- 43
- Konu Sahibi Helianthusdr
-
Peki konser için tavrı hakkında ne diyorsunuz.normal mi sizceKimseyi değiştirmeye çalışmayın.
Kendi kendinize yetecek bir hayat yaşayın.
Huyunu bildiğinden keşke başta kuzeninizle plan yapsaydiniz, eşinizi dahil etmeyin.
Çok daraldım hakkaten. Sürekli evde şeyler izliyoruz. Sosyallik yaptığımız hiç bir şey yok. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Hatta depresif hissediyorsan psikiyatriye gidelim diyorum. Ona da hayır diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.Ya böyle kabul ettim edeceksiniz, ya da onun yanında sizin de ruhunuz ölecek.
Evlendikten sonra mı böyle serdi?Çok daraldım hakkaten. Sürekli evde şeyler izliyoruz. Sosyallik yaptığımız hiç bir şey yok. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Hatta depresif hissediyorsan psikiyatriye gidelim diyorum. Ona da hayır diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Evet öyle sayılır. Nişan dönemi pandemiye denk geldi zaten sevgiliyken hafta sonları yapardık bir şeyler. Konser tiyatro vbEvlendikten sonra mı böyle serdi?
Bunu okuyunca üzüldüm. Bazen bende düşünüyorum bunuEnteresan. Sizi sevdiğinden emin misiniz?
Bunu da denedim. Hatta ayda bir çıkmak için anlaşmıştık ama uygulamaya geçemedi. Her dışarı etkinliği için tartışmam gerekiyor resmen. Sinemaya gitmek için bile.Adam bariz asosyal bence sevmiyor falan değil.
Bir hafta sonu evde kalalım bir hafta sonu dışarı çıkalım şeklinde anlaşmaya çalışın. Evdeki hayatı renklendirin ne bileyim.
Önceden çok ilgili sizden ayrı olan yapmazdı da, şimdi mı değişti yoksa hep böyle miydi. Cevabı sizde.Peki konser için tavrı hakkında ne diyorsunuz.normal mi sizce
Benim eşimde pek sevmez tembeldir hatta ama ben onunla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde falan bana uyum sağlamaya çalışır.Gece tek başınıza dışarı çıkmanız pek umrunda değil gibi bilmiyorum umarım öyle değildirBunu okuyunca üzüldüm. Bazen bende düşünüyorum bunu
İşi rahat sayılır aslındaBen de etkinlik severim ama eşimi iş yoğunluğu sebebiyle bazı günler sadece sabah uyandığımda görebiliyorum diyebilirimAğır bir işte çalışıyor ise, zamanı sadece evde sizinle dinlenerek geçirmeyi istemesi gayet insani bir durum.
Of of benim de korkum buKuzenimin eşi de aynı böyle. Adamın ruhu içine kaçmış resmen. Bişey değil sizin de hayat enerjinizi söndürecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?