- Konu Sahibi beautiful81
-
bu arada bencede 2. çocuğu yapma nedeniniz bence yanlış
1. yanlız kalmasın diye 2. yi yapmak bence 2. için haksızlık çünkü var olma nedeni büyüğüne arkadaşlık etmek
üstelik kardeşler büyüdüklerinde, evlenip gittiklerinde, can ciğer kuzu sarması olmuyo genellikle, neyse sanırım bu ayrı bi tartışma konusu olur
evet ayrı bir tartışma konusu ama bence de kardeş gerekli. can ciğer olmasa da kanlı bışçaklıda olmuyorlar. 4 kardeşiz ablamla evde ettiğim kavgaların haddi hesabı yoktu hiç anlaşamazdık ki şimdi aynı evde kalsak gene anlaşamayız :) ama ablamın başı sıkışsa yine ilk yanına gidecek yardımcı olacak insan benimdir aynı şekilde banada gelecek ilk kişi ablamdır. inanılmaz bir bağ kardeşlik. düşünüyorumda ilerde annem babam bu dünyadan göçtüğünde (Allah uzun ömürler versin) tek olsaydım bir başıma kalacaktım ama şimdi 3 tane kardeşim var biz birbirimize destek olacağız biz bir birimize anneleik abalık yapacağız. kardeşlik bambaşka bişey...
evet ayrı bir tartışma konusu ama bence de kardeş gerekli. can ciğer olmasa da kanlı bışçaklıda olmuyorlar. 4 kardeşiz ablamla evde ettiğim kavgaların haddi hesabı yoktu hiç anlaşamazdık ki şimdi aynı evde kalsak gene anlaşamayız :) ama ablamın başı sıkışsa yine ilk yanına gidecek yardımcı olacak insan benimdir aynı şekilde banada gelecek ilk kişi ablamdır. inanılmaz bir bağ kardeşlik. düşünüyorumda ilerde annem babam bu dünyadan göçtüğünde (Allah uzun ömürler versin) tek olsaydım bir başıma kalacaktım ama şimdi 3 tane kardeşim var biz birbirimize destek olacağız biz bir birimize anneleik abalık yapacağız. kardeşlik bambaşka bişey...
Sana bi şey söyleyeyim mi dert ortağım bunlar düzelmezler.senin anlattıklarının bir çoğunu yaşadım sadece bendeki fark cocuklarına biraz düşkün yani kıyamaz o kadar benim eşim plastatyion bağımlısı ben vazgeçiremedim hatta grup arkadaşları var onlarla ailecek aktiviteler yapılır falan yani arkadşların eşlerine dedim ki ben yeni evli olup cocuğum olmasa ölsemde aşkından kaçar giderdim eşleri anlamadılar ama nasıl olsa ilerde anlarlar .dışardan eve gelmiş olsam kapıdan kim geldi diye kafasını kaldırıp bakmaz o kadar dalmıştır.doğum izni almıştır ben hastanede doğum yapıcam eşim nerde evde oyun oynuyor .eve annem babam gelir selam der odasına girer,hatta abimi bile alıştırdı şimdi kankalar.hastalanırım başından ayrımam ben hastalınırım yatak odasının kapısından geçer bakmaz bi şy soracağı zaman yanıma gelir pardon hastamıydın der çıkar sabahlara kadar film izler daha neler neler sevodan inciler ......
Canım benim ney, merak ediyosun sen cocukken ailenle nasıl gecdiyse öyle.
Söylemek istediğim ne kadar çok budurumu gurcalamazsan kendine zarar vermessin uraşma yani,anladığım kadarıyla benim gibi boşanmak en son seçenek dahi görünmüyo,
onun için cımpızlada olsa iyi yönlerine bak cocklarınla evde bi dünya kur kendine...
Yorumlariniz icin tesekkur ederim.Yukarida yazmistim ama o kadar cok yazdimki sanirim arada kaynadi.Biz yurt disinda yasiyoruz cok uzaklarda burda akraba vs yok davet edebilecegim.Benim esim yillardir boyle sorumsuz ve kendi istedikleri olsun ve o onlarla ilgilenirken biz rahatsiz etmeyelim ister.Yine 3 dene once ben cok hastayken cocugum saha 2 yasinda bebek dedimki cok basim agriyor lutfen cocukla ilgilen 15 dakika yatiyim.Gittim yawrum basladi baba su demeye.Cocuk en az 10 kez baba su dedi ve bu adam kalkip vermedi.BEn haykira haykira aglayarak yataktan kalkip suyunu verdim.O gun yine benim sabrim bitti gun sizlere yazmistim he ne oldu ben ayni adamla hala evliyim.Ama o gun sizlerin yazdiklarini ben ona okuttum ve ondan sonra benim cocugum ne zaman su istese kalkip getirdi.Yani ben ondan sut istesem gider getirir onemli dgeil 1 dakika sonra yine oturur ama yemek yapmazsam gider disardan getirir.Evi temizlemesem hizmetci tutar.Bacagim agryo masaj yaparmisin desem masaj koltugu alir anlatabiliyomuyum.Yani alsinda ben beni sevmedigine eminim en acisida bunu bilerek hayata devam etmek.Benii sevmeyen bir adamla evliyim ve ben sevgisiz olucem.Bunun hamilelikle vs duygusallikla ilgisi yok hamileligim cok iyi geciyor hic bir sikayetim yok.
Esim bana hamileligimi kilo aldigimi soylemek disinda sagolsun hic hissettirmez.
Ben hamilelikten oncede bunlari dusunuyordum.Ama benim kardeslerimle aramdaki bag mutlaka benim cocum ve kardesleriylede olmali onu babasiz buyuturum ama ailesiz buyutmem.Bu gercekten aslidna ayri bir tartisma konusu olabilir ama benim kisisel kararim insanlar evlenmeden cocuk sahibi oluyor ben evliyken neden olmiyim.yada mutlu mesut evlenip 2-3 cocuktan sonra bosananlarda ayri.
Suan icin oyle tedavi vs bu tarz seylere erkekler zaten anasmaz.Bende soyledigimde bu benim zevkim bundan hoslaniyorum boyle vakit gecirmek istiyorum diyor.Yani karissam zorlasam ben yipraniyorum o da hirs yapiyor.Karismasam keyfince sabah aksam demeden bilg basinda yine herseyden vazgecen ben oluyorum.Aslinda genel anlamda evliligime baktigimda bir suru sorunlar var hepside uc noktalarda.
Konusyorum ben napiyorum sana ayaklarimi bile yikamiyorsun ,seni dovuyomuyum ne istiyosan gidip aliyosun diylurmusun oldururmusun.Neyse bu konulara girsem zaten okumaktan bikarsiniz.
Birde bana gercekten fikir verin sizin esleriniz sizinle cocuklarinizla ne yapiyor ,nasil vakit geciriyor bunu samimi olarak merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?