Eşimin ilgisizliği

laptop, ipad ne varsa kır....
işin ciddiyetini anlasın...

şaka yapıyosun sanıyo heralde. şu bilgisayar hastası erkekleri gerçek hayatla tanıştırmalı.
dediğim gibi önce onları kırmakla başla. bida alırsa bida kır...

öyle bu konuda konu konu içinde zaten

öyle bu konuda konu konu içinde zaten

evet canım doğru diyosun:13:

bi de cinsiyetsel farklılıkları kabul etmek lazım, genelde kadınlar sürekli 24 saat eşleriyle olmak isterler herhalde mümkün olsa
ama erkekler daha çok kişisel alan ve zaman istiyor
kadınlar venüsten erkekler marstan hesabı, anlamasak bile saygı göstermek zorundayız, görevlerini ihmal etmedikleri sürece, nette takılsın, maça gitsin, arkadaşlarıyla da takılsın
genelde kadınlar eşlerini çok sık boğaz etme eğiliminde sanırım
beraber olunması gereken zamanlarda ailecek ya da çift olarak beraber olmalı ama ayrı ayrı vakit geçirmeyide bilmeli diye düşünüyorum

Son düzenleme:

bak bu da bir başka konu :86:

valla lale hanima katilmamak imkansiz

Benim esim iste tami tamina bu tanima uyuyor.zaten acaba bagimlimi dgeilmi diye tartismaya gerek yok.Benim esim uyku ve wc ihtiyaci haric her anini bilgisayar basinda geciriyor.

Bu konuya bende kesinlikle katiliyorum.Esler birliktede vakit gecirmeli kendi arkadaslariyla ve yanlis baslarinada.Simdi benim esim zaten arkadaslariyla vakit gecirmeye bayilir.Usenipte gitmedigi zaman evde oturur tabiki yine pc basinda sonra bana derki bak snein icin gitmedim.ve hatta derki senin yuzunden anti sosyal oldum.Halbuki ona dityen benim git arkadaslarinla spor yap ama iste nasil anlatcam bilemiyorum.Kelimelerin kifayetsiz kaldigi an.

kusura bakmayın ama eşiniz kafayı yemiş bilgisayarla internetle off yazık çocugada bulaştırmış bence hepsini alın camdan aşağ atın dicem bu sefer kavga etceksiniz. o zaman tek çözüm bir müddet kocanızla knşmyn belkide aklı başına gelir

Onuda denedim.Ne oldu sizce.Rahat etti.Karisan yok ne guzel.eve geldi her zamanki gibi devam.Daha keyifli benim kusmem isine gelir.Zaten bu dediginiz karisina deger veren erkekelrin yapacagi sey.aman hanimin benimle konusmuyo kustumu bana acaba diye kendine ceki duzen verir.bnim esim her durumdan kendine bi fayda cikarir.Boyle biriyle ne isin var o zaman diyceksiniz...

canım o zaman ne diceğmi bilemiyorum bu nasıl bir eş yaa 3 aylık hamilesin kusuyosun kalkıp bakmıyo off çok sinirlendim

ya aslında sorun bilgisayarın falan olmasıda değil bilemiyorum ney ama biz evlendiğimizde evimizde bilgisayarda vardı internetide bağlıydı eşim bilgisayarla çok haşırneşirdi ama böyle değildizaten haşır neşirliğinde uzaktan internet üzerinden ünv. okuyordu o yüzdendi. okulu bitti birdaha bilgisayarı dahi açmadı akşama kadar işyerinde pc başındayım zaten diyordu canı istemiyordu e bende zaten işyerinde pc başındayım bende evde hiç açmıyordum en sonuda eşim kendi birgün geldi interneti kapattım boşa her ay ona para veriyoruz hiç açtığımız yok pcyi zaten deyip...

düşünüyorum evet benim eşimde bilgisayarı seviyor zaten okuduğu bölümde bilg.ile ilgiliydi ne bilim ipod alsa ilk hevesle sürekli onla uğraşır ama maks.1 hafta sürer oynar oyanr doyar bir daha da lazım olmadıkça eline almaz. ki o sık kullandığı dönemde bile öyle sabaha kadar girmekmiş filan kesinlikle olmadı olmazda ne bilim. evde bilhg. olması sorun deği, bambaşka bişiy var iradesiz mi nedir

lütfetmiş
öyle dedikten sonra evde kalmasın daha iyi, kendini suçlu hisset diye çalışıyo herhalde
bir cinnet herşeyi çözer derler ya bazı konularda bu lafa katılmıyor değilim

acaba ne oynuyosa sende mi oynasan, mesela online savaş oyunlarından oynuyosa, sende oradaki bi karakter ol, oyna, oyunun içinde konuşun falan
böyle giderse bişey paylaşmadıkça aranız soğucayak gibi geliyo bana, ilk etapta beraber uzun yürüyüşler ya da beraber spor yapmak çok iyi gelecektir diye tahmin ediyorum
spor yaparken hem endorfin salgılarsınız, hem sohbet edebilirsiniz, hem elele yürüyebilirsiniz, bence yakınlaşmak için pratik kolay bi çözüm ilk etapta...

ya konun dışı ama bu konun başlığı bumuydu, sanki başkaydı

ne yalan söyleyeyim bende kırardım heralde ohh hemde gözünün önünde al sana pc diyee ohh insan streste atar

paraya acima HEPSINI KIRRRR hemde gözünün önünde, yine alirsa YINE KIR acima ! kusura bakmada bence esin tam bir piskopat ve ruh hastasi
bu ne sorumsuzluk? kac yasinda esin 10 mu? 10 yasindaki cocuk bile bütün gün bilgisayar basinda oyun oynamaz ! bu ne yaa, bu adamin tedaviye ihtiyaci var yada oturup ciddi bir konusmaya, bosanma kiyisina gelmis artik bukadarda sorumsuz olamazki bi insan PES. allah yardimcin olsun birde 2 ci bebege hamileymissin, ben sen olsam 2 ci bebek falan yapmazdim direkman bosardim. adama bak yaa ekmek elden su gölden, utansin halinden , gercekten cok özür diliyorum bu yazdiklarima ama bir anda patladim yazik degilmi sana ogluna yaa hayret birsey yaaa sinirim tepeme firladi, iyi dayanmissin bu adami ben olsam coktan öldürürdüm, tövbeeeee tövbeeee...
seni kaybetme korkusu yok, adam seni köle gibi kullaniyor sonra geri cekiliyor bana dokunma diyor, ona kaybetme korkusunu hisetir, evi terk ederim de birseyler yap yoksa bu adami böyle ömür boyu devammi cekecen.. allah yardimcin olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

kendinize dayanabileceğiniz bir süre seçin ve evde yokmuşsunuz gibi yapmaya başlayın
sanal hayatına sanal eş olun
sadece internet üzerinden konuşun (ama laf sokarak falan değil hatta bilakis flört eder gibi baştan çıkarır gibi)
yemek dediği zaman yemek fotoğrafı gönderin mailine/msnine
bebeğinizle ilgili gelişmeleri bile mailleyin TEK BİR KELİME bile konuşmayın sesinize hasret kalsın
sex dediği zaman "bana yaşattığın sanal evliliğin sonucu o da sanal kocacım buyur" deyip bir foto yollar bilgisayarınızı kapatıp yatarsınız
daha da akıllanmazsa hiç boşuna ümit etmez yolunuza bakarsınız

ya konun dışı ama bu konun başlığı bumuydu, sanki başkaydı

ben de onu düşünüyordum şöyle yapın böyle yapın diyoruz da aslında ilişkiyi düzeltmeye yönelik öneri istendi mi ondan bile emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…