- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
- Konu Sahibi beautiful81
-
bu arada çocukla ilgilenmekte sanrıım ayrı bi tartışma konusu, mesela babası çocuğuyla yarım saat gerçekten kaliteli vakit geçiriyosa, onu kulağıyla değil gözüyle dinliyosa, o çocuk o günlük o doyuma ulaşır.
öyle bu konuda konu konu içinde zaten
evet canım doğru diyosun:13:
bi de cinsiyetsel farklılıkları kabul etmek lazım, genelde kadınlar sürekli 24 saat eşleriyle olmak isterler herhalde mümkün olsa
ama erkekler daha çok kişisel alan ve zaman istiyor
kadınlar venüsten erkekler marstan hesabı, anlamasak bile saygı göstermek zorundayız, görevlerini ihmal etmedikleri sürece, nette takılsın, maça gitsin, arkadaşlarıyla da takılsın
genelde kadınlar eşlerini çok sık boğaz etme eğiliminde sanırım
beraber olunması gereken zamanlarda ailecek ya da çift olarak beraber olmalı ama ayrı ayrı vakit geçirmeyide bilmeli diye düşünüyorum
2. bebeğe sahip olmayı sadece büyük çocuğunuz ve kendiniz için istediğinize göre hamile halinizle sizinle ilgilenmeyen adamı suçlamaya hiç hakkınız yok..
Zaten sizin sağlınız yerinizdeyken bile size değer vermeyen adamla evliliğinizi sürdürmeniz onun davranışlarını normalleştiriyor... Adam "nasıl olsa bu kadın gitmiyor hatta beni bir daha baba yapacak,istediğimi yaparım bana ne" diyor? Farkında değil misiniz?
açıkcası bu devirde bilinçli plan yapmak gerekiyo, mesela cumadan sinemaya 3 kişilik bilet almak,
ya da haftada bi günü ya da 15 günde bir dışarda akşam yemeği günü yapmak, ya da beraber seyrettiğiniz bi dizi varsa teknolojik aletleri kapatıp beraber seyretmeye karar vermek gibi, geceleri çocuk yattıktan sonra ortak sevdiğiniz tarz filmleri beraber izlemek, haftasonları uzun sabah yürüyüşlerine çıkmak gibi.....Ve yine bence bi baba çocuğuna bilinçli vakit ayırabilmeli, çünkü bunun spontane olmasını beklersen genelde pek olmuyor
sonuç itibariyle, eşinde beraberce bişeyler yapmaya istekli olmalı, beraber plan yapabilirsiniz, böyle böyle biraz uzaklaşabilir netten
tv de izediğim bi uzman bi insana internet bağımlısı demek için günde en az 4 saat internette olması, sabah ilk yaptığı şeyin nete girmek, yatarkende son yaptığı şeyin nete girmek olması gerektiğini söylemişti, tabii bunlar iş sebebiyle olmamalı, iş dışı... Senin eşin bu tanıma uyuyor mu bilmiyorum
evet canım doğru diyosun:13:
bi de cinsiyetsel farklılıkları kabul etmek lazım, genelde kadınlar sürekli 24 saat eşleriyle olmak isterler herhalde mümkün olsa
ama erkekler daha çok kişisel alan ve zaman istiyor
kadınlar venüsten erkekler marstan hesabı, anlamasak bile saygı göstermek zorundayız, görevlerini ihmal etmedikleri sürece, nette takılsın, maça gitsin, arkadaşlarıyla da takılsın
genelde kadınlar eşlerini çok sık boğaz etme eğiliminde sanırım
beraber olunması gereken zamanlarda ailecek ya da çift olarak beraber olmalı ama ayrı ayrı vakit geçirmeyide bilmeli diye düşünüyorum
kusura bakmayın ama eşiniz kafayı yemiş bilgisayarla internetle off yazık çocugada bulaştırmış bence hepsini alın camdan aşağ atın dicem bu sefer kavga etceksiniz. o zaman tek çözüm bir müddet kocanızla knşmyn belkide aklı başına gelir
Onuda denedim.Ne oldu sizce.Rahat etti.Karisan yok ne guzel.eve geldi her zamanki gibi devam.Daha keyifli benim kusmem isine gelir.Zaten bu dediginiz karisina deger veren erkekelrin yapacagi sey.aman hanimin benimle konusmuyo kustumu bana acaba diye kendine ceki duzen verir.bnim esim her durumdan kendine bi fayda cikarir.Boyle biriyle ne isin var o zaman diyceksiniz...
konunuzu okuyunca evliliğimizin hemen başında evimizden bilgisayar ve interneti çıkarmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımız bir kez daha anlamış bulunuyorum ve kendimizi tebrik ediyorum izninizle
evde madem bolca bilgisayar var, 15 gün mesela eşinizle "günaydın" dahil hiç konuşmadan sadece msnden mesaj atsanız? face'den görüşseniz? kendinizi sanala çekseniz daha fazla ilgilenmez mi acaba sizinle? :44:
bir de arkadaşlardan biri yazmış ya bir gününü anlattırmak bence de çok iyi fikir, kendisi söylediğinde daha etkili olacaktır, şu an sizin söylediğiniz her şey "dırdır" kapsamına girmiş belli ki
sanırım siz bazı şeyleri kanıksamışsınız, "her işini bilgisayarda halleder cinsellik dahil" diye bir cümleyi günlük bir şeyden bahseder gibi kurmanızdan öyle anladım bilmem yanılıyor muyum?
ve sizi sevmediğine karar vermiş üstelik bunu da kabullenmişsiniz... oğlunuza öz kardeşi de yaptığınıza göre neden hala yanındasınız ki? zaten belli ki olmasanız da yokluğunuzu birkaç günden önce farketmeyecek
bizim oğlumuz daha küçük eşim eve gelince oğlumuzla top veya balon oynar ya da çocuk ne istiyorsa onu yapar, oturur yemeğimizi yeriz yine çocukla ilgilenir, balkona çıkar sigarasını içer yapacağı telefon görüşmesi varsa onları o arada halleder, sonra yine çocukla oynarız ben çocuğu uykuya götürdüğümde tv karşısına geçer veya ajandasını alır proje üretir, saat erkense yanına giderim birlikte tv izleriz sohbet ederiz, uykum varsa ben yatar uyurum o tv karşısında takılır uykusu gelince gelir uyur... gaaaaaayet ot bir hayatımız varmış yahu :86:
Bu konuya bende kesinlikle katiliyorum.Esler birliktede vakit gecirmeli kendi arkadaslariyla ve yanlis baslarinada.Simdi benim esim zaten arkadaslariyla vakit gecirmeye bayilir.Usenipte gitmedigi zaman evde oturur tabiki yine pc basinda sonra bana derki bak snein icin gitmedim.ve hatta derki senin yuzunden anti sosyal oldum.Halbuki ona dityen benim git arkadaslarinla spor yap ama iste nasil anlatcam bilemiyorum.Kelimelerin kifayetsiz kaldigi an.
laptop, ipad ne varsa kır....
işin ciddiyetini anlasın...
şaka yapıyosun sanıyo heralde. şu bilgisayar hastası erkekleri gerçek hayatla tanıştırmalı.
dediğim gibi önce onları kırmakla başla. bida alırsa bida kır...
Onuda denedim.Ne oldu sizce.Rahat etti.Karisan yok ne guzel.eve geldi her zamanki gibi devam.Daha keyifli benim kusmem isine gelir.Zaten bu dediginiz karisina deger veren erkekelrin yapacagi sey.aman hanimin benimle konusmuyo kustumu bana acaba diye kendine ceki duzen verir.bnim esim her durumdan kendine bi fayda cikarir.Boyle biriyle ne isin var o zaman diyceksiniz...
ya konun dışı ama bu konun başlığı bumuydu, sanki başkaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?