- 1 Aralık 2020
- 5.359
- 57.899
- 498
- Konu Sahibi queenpanter
Çocuğun babaannesi ölünce ne yapacaksınız? Anne de istemiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın vazgeçsin demiyorum ama bana sorumluluk yüklenmeye calisilmasin ve başkasından çocuğu var diye ben çocuk istemiyorum demesin benimde anne olmaya hakkım var sonuçtaO çocuk sizin de olabilirdi nasıl vazgeçsin ondan abartmayın. Zaten bekar kadınların çocuklu adama aşık olmasını hiç anlamıyorum aklınız neredeydi çocuğu olduğunu hayatının her yerinde olacağını biliyordunuz. Annesi de bakmamış kıza babası da . Çocuk yapmayın bu adamdan ebeveynlik sıfır. Babaanne baksın diye çocuk yapmayın
Herhalde o zaman da yuvaya verir diye umuyordur. Başka gönderecek yer yok çünkü.Çocuğun babaannesi ölünce ne yapacaksınız? Anne de istemiyor?
Onu yapıyor zaten ama konu başka yerlere kaymaya başladı anlatmak istediğim çok farklı iyi okuyun lütfenSürekli kalmasa bile arada babasının evine gelebilir buna da tahammül edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Başta öyle anlaşmış olabilirsiniz ama çocuk bu ve daha 8 yaşında.
Nasıl bu kadar bencil olabiliyorsunuz
gerçekten şaka gibi
Unutmayın kırdığınız yerden sınanacaksınız.
Anne başkasıyla evli onun çocuğuna bakıyor ama kendi çocuğuna bakmak istemiyor bide bu açıdan düşünelimHanımlar sakin kalın ki banlanmayın.
Bu arada 8 yaşındaki bir çocuğun babaanne evinde olması kimsenin ona sahip çıkmaması kötü, konu sahibinin istememesi de öyle ama burada baş suçlu anne baba.
Anne evlenmiş arada görmeye geliyor, baba evlenirken ben çocuğumla yaşayacağım bunu bil ona göre karar ver demek yerine evleneceği kadının tüm şartlarını kabul ediyor, her zamanki gibi olan çocuklara oluyor.
Şartlar aynı değil ama şuan bunu bilerek herkes evlendi konuşuldu herşey detaylıca8 yaşında bir çocuk bu.
siz bunu bilerek evlendiniz.
Sizin çocuğunuzda olabilir.Eşiniz aynı ilgisizliği onada gösterir.
bunlarıda mı akıl edemiyorsunuz?
Tamam annesini zaten kimse övmüyor. Peki babaannesi ölünce ne yapacaksınız diye sordum size. Annesi de kabul etmiyor kendi çocuğunu. Babaanne ölünce ne yapacaksınız tekrar soruyorum?Anne başkasıyla evli onun çocuğuna bakıyor ama kendi çocuğuna bakmak istemiyor bide bu açıdan düşünelim
Konunuzun gerçek kişi, kurum ve kuruluşlarla ne kadar ilgisi var bilinmez. Yalnız yanınızdaki adam da baba ya hani ; o da çocuğuna bakmakla yükümlü. Çocuğun annesine gelince: onun gözünü de sizin gibi evlilik hırsı bürümüş ve adamın tüm şartlarını kabul etmiş demek.Anne başkasıyla evli onun çocuğuna bakıyor ama kendi çocuğuna bakmak istemiyor bide bu açıdan düşünelim
Bakmasın ilgilenmesin demiyorum arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen buna ben izin vermem zaten sadece ben bu konunun içinde olmak istemediğimi belirttim en baştan öylede oldu ama şimdi adam diyor ki benim çocuğumun psikolojisi bozulur çocuk yapamamKonunuzun gerçek kişi, kurum ve kuruluşlarla ne kadar ilgisi var bilinmez. Yalnız yanınızdaki adam da baba ya hani ; o da çocuğuna bakmakla yükümlü. Çocuğun annesine gelince: onun gözünü de sizin gibi evlilik hırsı bürümüş ve adamın tüm şartlarını kabul etmiş demek.
Sıkıntı yok ben çocuğuma bakabilirim aynı şeyi yapmamAslında konu sahibinin eşinde suç. Çocuğunu bırak gel diyen bir kadınla evlenmiş. Konu sahibi için evladından vazgeçmiş.
Bu arada konu sahibi, sana bir şey diyeceğim bunu unutma. Bir çocuğunu bırakıp sana gelen, senin çocuğunu da gün gelir bırakabilir. Senin de evladın olsa, aranız bozulsa boşansanız aynı senaryonun yaşanmayacağı ne malum?
Düzgün konuş önceSen ne biçim bir insansın ya
E atmış ki zaten, annesi bakıyormuş. Ben olsam baştan zaten annesinden de ayrı olan bir çocuk için "tamam bizimle yaşamaz, tamam bizim hayatımıza karışmaz" diyen adamla evlenmezdim. Çünkü iki ihtimal var, ya adam yalan söylüyor ya da kendi anneden mahrum çocuğunu umursamayacak kadar vicdansız. Kısacası annesi koca peşine babası kadın peşine atıp gitmişler çocuğu... Ama bu konu sahibesinin sorunu değil. Tabii ki merhamet etse çok güzel olur, ama bu onun sorumluluğu değil. Eşi kendisine daha evlenmeden bu şartla gelen biriyle evlenmeden önce dusunecekti onu.Baştan anlamadin mi yani bunun sıkıntı olacağını. İstemiyorsan boşan, düzeltilecek birşey değil bu, atsın mi çocuğu ne istiyorsun.
Basbayağı yok sayıyorsunuz.Çocuğu yok saymiyorum bakın başta söylenen le uygulanan çok farklı demek istedigim
Her açıdan düşünüp yazıyorum, hepiniz hatalısınız.Anne başkasıyla evli onun çocuğuna bakıyor ama kendi çocuğuna bakmak istemiyor bide bu açıdan düşünelim
diyemezsin zaten sen kimsin de babanın çocuğuyla ilgilenmesine karışacaksın.Bakmasın ilgilenmesin demiyorum arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen buna ben izin vermem zaten sadece ben bu konunun içinde olmak istemediğimi belirttim en baştan öylede oldu ama şimdi adam diyor ki benim çocuğumun psikolojisi bozulur çocuk yapamam