- 31 Temmuz 2025
- 25
- -158
- 1
- Konu Sahibi queenpanter
-
Herkes bir birey ve yaşamaya hakkı var çocuk sokakta kalmadı çocuk içinde bir ömrü kimse feda etmemeli yanlış düşünüyorsunuz herkesin ayrı hayatı varBabaanneye bir şey olsa kız sizinle kalsa hemen başınızdan atmak için 18'e bastı mı evlendirebilirsiniz bile. Yukarıda yazdığınız yorumlardan belli basbaya kötü birisiniz. Ama en çok o kocanız olacak kişi korkunç, kendi rahatı için ufacık çocuğa reva gördüğü hayata bak.
peki babaannesi ölünce ne olacak?Yazmadım ilk defa üyelik açtım yanlış hatırlıyorsunuz
Ne kadar iğrenç birisin şu üsluba bak35 yaşında evde kalmamak için çocuklu adamla evlenmiş. Şimdi hem adamın çocuğunu istemiyor hem de kendisi çocuk istiyorr. Hu huuu adamın çocuğu var zaten. Çocuk meraklısı olsa onu bırakmaz. Seninle evde hizmetçi bi de gece kendini eğlendiricek biri olsun diye evlenmiş. Çocuk mocuk yapmaz senden. Amaaa sen tabi yaparsın. adamda bunu öğrenince boşar yenisini alır çocuk falan da hiç umrunda olmaz.
Bu kadar kolay çocuğunu evine sokmamayı kabul edip evlenen bir insan sizin doğuracağınıza mı babalık yapacak. Bir yavrunun gözyaşlarının ahının sizin çocuğunuzdan çıkacağından nasıl korkmazsınız. Günah değil mi nasıl vicdan var sizde de o yavrunun ana babasında da. Benim içim yandı bu yazdığınıza. Bir çocuk ağlayarak baba benimle kal diyor ve siz buna şımarıklık diyorsunuz.neyse bu çocuk sıkıntı oldu bize ilk dakkadan sürekli ağlayarak babayı aramalar benle kal demeler
İşte buradaki kadınlar da diyor ki evladından vazgeçen bir adamla evlenmeyi 50 kere düşünmeniz gerekiyordu.Bakın evlensede evlenmesede bu durum zaten böyle ilerleyecekti benlede alakası yok yine babanne bakacakti çocuğa evlenmeyle alakalı bir durum değil
Profilinize göre 35 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. Vaatle, gerçekleri ayırt edecek kadar büyük olduğunuzu düşünüyorum.Bakmasın ilgilenmesin demiyorum arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen buna ben izin vermem zaten sadece ben bu konunun içinde olmak istemediğimi belirttim en baştan öylede oldu ama şimdi adam diyor ki benim çocuğumun psikolojisi bozulur çocuk yapamam
Tamam sen çok iyisinBabaanneye bir şey olsa kız sizinle kalsa hemen başınızdan atmak için 18'e bastı mı evlendirebilirsiniz bile. Yukarıda yazdığınız yorumlardan belli basbaya kötü birisiniz. Ama en çok o kocanız olacak kişi korkunç, kendi rahatı için ufacık çocuğa reva gördüğü hayata bak.
Allah razı olsun sokakta bırakmamışsınız. babaanne olmasaydı yuvaya falan bıraktırırdınız siz. Ömür feda edemeyeceklere de Rabbim evlat nasip etmesinHerkes bir birey ve yaşamaya hakkı var çocuk sokakta kalmadı çocuk içinde bir ömrü kimse feda etmemeli yanlış düşünüyorsunuz herkesin ayrı hayatı var
cocugun psikolojisini düşünsene senle evlenmezdikendi cocugumu doğurmak istiyorum artık bu defada eşim benim bir çocuğum var onun psikolojisi bozulur diye yanaşmıyor
Valla ben süper bir insanım senin aksine. İğrenç bir adamla evlenip ufacık çocuğa diş bilemiyorum. Bir de bu üstün meziyetlerinle anne olmak istiyorsun çocuğa ne öğreteceksin, başka çocukları babası yaşarken yetim bırakmayı mı?Tamam sen çok iyisin
Kocanız köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş size herşeyi olumlu göstermiş. Ama şimdi ipleri kendi eline aldığını düşündüğü için çocuğu da eve alır sizede söz hakkı tanımaz.Çocuğu yok saymiyorum bakın başta söylenen le uygulanan çok farklı demek istedigim
Sen şart koşmuşsun, adam da aklını başına alıp sana koştuğun şartı yedirmiş.Bakın vazgeçsin demiyorum ama bana sorumluluk yüklenmeye calisilmasin ve başkasından çocuğu var diye ben çocuk istemiyorum demesin benimde anne olmaya hakkım var sonuçta
Bu düşünceniz şaka mı ya ? Kızını kabul edecek biriyle evlenince insan ömrünü feda etmiş olmaz ki aksine ömrüne ömür katar sevgi katar. Ama işte evladını kabul etmeyen bir kadın&koca alirsan seni gelir böyle sikintilar bulur ömrün çürür. Adam bence sizinle müstahakını bulmuş. Allah belasini versin o ananin da babanın daHerkes bir birey ve yaşamaya hakkı var çocuk sokakta kalmadı çocuk içinde bir ömrü kimse feda etmemeli yanlış düşünüyorsunuz herkesin ayrı hayatı var
Bu cümlenizi asla unutmayın, bir gün çocuğunuz olursa her kelimesini hatırlayın.Herkes bir birey ve yaşamaya hakkı var çocuk sokakta kalmadı çocuk içinde bir ömrü kimse feda etmemeli yanlış düşünüyorsunuz herkesin ayrı hayatı var
Anlatmak istediğini herkes anladı aslında ama yapılacak bir şey yok. Verilen söz tutulmamış kısaca. Biz de diyoruz ki ya boşan ya da bu şekilde kabul et. O adam çocuktan vazgeçmez/vazgeçmemeli. Karar verecek olan sensin.Onu yapıyor zaten ama konu başka yerlere kaymaya başladı anlatmak istediğim çok farklı iyi okuyun lütfen
Hele şu yorum. İlerde bu cümlelerin karşına çıksın dilerim.Herkes bir birey ve yaşamaya hakkı var çocuk sokakta kalmadı çocuk içinde bir ömrü kimse feda etmemeli yanlış düşünüyorsunuz herkesin ayrı hayatı var
Başta zaten çocuklu bir adamla evlenerek herşeyi göze almış olmanız lazım ortada bir cocuk var . Her ihtimali düşünüp öyle evlenmeniz gerekiyordu sizde hata kesinlikle. Boşanın ve çocugunda günahına girmeyin. Çocuksuz bir adamla devam edin yada o çocuguda herşeyiyle kabullenip babasıyla arasına girmeden hayatınıza devam etmeniz gerekiyor.Arkadaşlar Ben eşimle 1 sene oldu evleneli onun ilk evliliğinden bir kızı var 8 yaşında ben başta evlenirken anlaştım bu senin sorumluluğun beni karıştırma ben bakamam aynı evde yaşamam annelikte yapamam dedim benim ilk evliligim bu şekilde konuştuk sıkıntı yok seni bağlayan bir durum yok annem bakıyor zaten dedi çocuğun anneside başkasıyla evli arada görüyor çocuğu çok bakmaya gönüllü değil bu şartlarda kabul ettim evlenmeyi çünkü severek evlendim neyse bu çocuk sıkıntı oldu bize ilk dakkadan sürekli ağlayarak babayı aramalar benle kal demeler ve benim eşimden kaynaklı hepsi aşırı simartiyor çocuğu bir sene böyle geçti ben sorumluluk almak istemediğimi baştan söyledim şimdilerde eşim bana benim çocuğum evime gelsin gitsin muhabbeti yapmaya başladı bunları baştan konusmasaydik haklı derdim ama istemiyorum yani tahammül edemiyorum çocuğa çünkü aşırı şımarık ve yaramaz mecbur değilim ben bakmaya başıma ağrılar giriyor bende kendi cocugumu doğurmak istiyorum artık bu defada eşim benim bir çocuğum var onun psikolojisi bozulur diye yanaşmıyor herkesin çocuğu kendine yani ben kendi doğurduğum çocuğu istiyorum beni senin ilk evliliğinden olan ilgilendirmez sorun kıyamet ne yapacağımı bilmiyorum boşanma raddesine geldim bana akıl verin nasıl bir yol izleyeyim artık annede olmak istiyorum bizim evliligimiz ayrı senin çocuğun ayrı ikisini birbirine karistiramazsin dedim en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?