Eşimin ilk evliliğinden olan çocuğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes bir birey ve yaşamaya hakkı var çocuk sokakta kalmadı çocuk içinde bir ömrü kimse feda etmemeli yanlış düşünüyorsunuz herkesin ayrı hayatı var

Ne kadar iğrenç birisin şu üsluba bak

neyse bu çocuk sıkıntı oldu bize ilk dakkadan sürekli ağlayarak babayı aramalar benle kal demeler
Bu kadar kolay çocuğunu evine sokmamayı kabul edip evlenen bir insan sizin doğuracağınıza mı babalık yapacak. Bir yavrunun gözyaşlarının ahının sizin çocuğunuzdan çıkacağından nasıl korkmazsınız. Günah değil mi nasıl vicdan var sizde de o yavrunun ana babasında da. Benim içim yandı bu yazdığınıza. Bir çocuk ağlayarak baba benimle kal diyor ve siz buna şımarıklık diyorsunuz.

Bakın evlensede evlenmesede bu durum zaten böyle ilerleyecekti benlede alakası yok yine babanne bakacakti çocuğa evlenmeyle alakalı bir durum değil
İşte buradaki kadınlar da diyor ki evladından vazgeçen bir adamla evlenmeyi 50 kere düşünmeniz gerekiyordu.
Evladına baba olmayandan kimseye ne eş ne de doğacak diğer evlatlarına baba olmuyor çünkü.

Profilinize göre 35 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. Vaatle, gerçekleri ayırt edecek kadar büyük olduğunuzu düşünüyorum.

Tamam sen çok iyisin

İlk evlliginden olan çocuğunu senin için atsın mi istiyorsun..bak ne güzel demişsin bende anne olmak istiyorum diye.. düşün ki sen ayrıldın ve senin çocuğun babasının yanına gitmek istedi..ama evdeki başka kadın istemedi..o zaman konu açar babasına bı ton saydirirsin ama nasıl Baba diye dimi...yazık gerçekten sizin gibiler yüzünden olan masum çocukların hayatlarına oluyor..

Herkes bir birey ve yaşamaya hakkı var çocuk sokakta kalmadı çocuk içinde bir ömrü kimse feda etmemeli yanlış düşünüyorsunuz herkesin ayrı hayatı var
Allah razı olsun sokakta bırakmamışsınız. babaanne olmasaydı yuvaya falan bıraktırırdınız siz. Ömür feda edemeyeceklere de Rabbim evlat nasip etmesin

kendi cocugumu doğurmak istiyorum artık bu defada eşim benim bir çocuğum var onun psikolojisi bozulur diye yanaşmıyor
cocugun psikolojisini düşünsene senle evlenmezdi
.msalak diyorlar boylelerine. bir kadinla cima edecegim diye cocugundan vazgeçmis serefsiz

Tamam sen çok iyisin
Valla ben süper bir insanım senin aksine. İğrenç bir adamla evlenip ufacık çocuğa diş bilemiyorum. Bir de bu üstün meziyetlerinle anne olmak istiyorsun çocuğa ne öğreteceksin, başka çocukları babası yaşarken yetim bırakmayı mı?

Çocuğu yok saymiyorum bakın başta söylenen le uygulanan çok farklı demek istedigim
Kocanız köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş size herşeyi olumlu göstermiş. Ama şimdi ipleri kendi eline aldığını düşündüğü için çocuğu da eve alır sizede söz hakkı tanımaz.

Bakın vazgeçsin demiyorum ama bana sorumluluk yüklenmeye calisilmasin ve başkasından çocuğu var diye ben çocuk istemiyorum demesin benimde anne olmaya hakkım var sonuçta
Sen şart koşmuşsun, adam da aklını başına alıp sana koştuğun şartı yedirmiş.

Hala kendi çocuğunu pazarlık malzemesi yapmış adamdan çocuk yapmak istiyorsan o da senin “inceliğin”

Bu düşünceniz şaka mı ya ? Kızını kabul edecek biriyle evlenince insan ömrünü feda etmiş olmaz ki aksine ömrüne ömür katar sevgi katar. Ama işte evladını kabul etmeyen bir kadın&koca alirsan seni gelir böyle sikintilar bulur ömrün çürür. Adam bence sizinle müstahakını bulmuş. Allah belasini versin o ananin da babanın da

Bu cümlenizi asla unutmayın, bir gün çocuğunuz olursa her kelimesini hatırlayın.

Onu yapıyor zaten ama konu başka yerlere kaymaya başladı anlatmak istediğim çok farklı iyi okuyun lütfen
Anlatmak istediğini herkes anladı aslında ama yapılacak bir şey yok. Verilen söz tutulmamış kısaca. Biz de diyoruz ki ya boşan ya da bu şekilde kabul et. O adam çocuktan vazgeçmez/vazgeçmemeli. Karar verecek olan sensin.

Başta zaten çocuklu bir adamla evlenerek herşeyi göze almış olmanız lazım ortada bir cocuk var . Her ihtimali düşünüp öyle evlenmeniz gerekiyordu sizde hata kesinlikle. Boşanın ve çocugunda günahına girmeyin. Çocuksuz bir adamla devam edin yada o çocuguda herşeyiyle kabullenip babasıyla arasına girmeden hayatınıza devam etmeniz gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…