Eşimin ilk evliliğinden olan çocuğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şartlar aynı değil ama şuan bunu bilerek herkes evlendi konuşuldu herşey detaylıca
O zaman gelinen noktada size verdiği sözleri tutmayan ve çok haklı olarak istediğiniz anne olma hakkını elinizden alan bir adam var. Adamı ve fikirlerini değiştirmeyeceginize göre bir karar vermeniz gerekecek. Ya bu deveyi gudecek ya bu diyardan gideceksiniz.

Tamam annesini zaten kimse övmüyor. Peki babaannesi ölünce ne yapacaksınız diye sordum size. Annesi de kabul etmiyor kendi çocuğunu. Babaanne ölünce ne yapacaksınız tekrar soruyorum?
Ölünce düşünülsün o konuda o zamana kadar da büyür zaten çocuk inşallah

Bakın vazgeçsin demiyorum ama bana sorumluluk yüklenmeye calisilmasin ve başkasından çocuğu var diye ben çocuk istemiyorum demesin benimde anne olmaya hakkım var sonuçta
Kulaginj çekelim mi ? Demiş artık düşüncesi kesin ise yoluna bak gençliğini çürütme

Konu inşallah gerçek değildir.
Dün çocuk gelinlerle ilgili bir çalışma izledim anlatanlardan biri üvey annesinin onu evde istememesi üzerine 12 yaşında evlendiriliyordu. Konunuzu görünce tetiklendim kusura bakmayın size değil(çünkü siz zaten öngörüsüz birisiniz) ama o koca diye evlendiğiniz adamın yüzüne tükürmek istiyorum.
O çocuğa soruldu mu bu dünyaya getirilirken ama size soruldu 1 oocuk babası adamla evlenmek ister misin diye. Hepiniz tamamen hatalısınız keşke o yavrucak hiç üzülmese sizin gibiler yüzünden.

Ne alaka evlilikle ayyy iyice sacamaladiniz

Konu sahibinin yaşı 35 gözüküyor.
O yaşta bir kadın da eşinin çocuğuyla hiç muhatap olmayacağına, evine almayacağına gerçekten inanarak evleniyorsa bu yaşadıklarını hak ediyor.
Vaatlerde bulunmak dünyanın en kolay işi.
Tabi ki burada asıl suçlu baba ama insan kiminle evleniyorum, yarın birgün ne yaşarım diye de düşünmeli. Hâla çocuk istiyorum diyor mesela, daha evliliğim temel taşları oturmamış.

Hanımlar tekrarlayayım aman sakin, banlanıyorsunuz valla yazık oluyor sonra.

Aynen öyle, olan çocuğa oluyor işte, konu sahibinin problemi değil, sıkıntı baştan şart surt koymaya çalışıp evlenmesinde, risk almış ama sonuç ortada, adam ilgilenmek istiyorsa konu sahibi istemiyorsa boşanıp çocuksuz biriyle devam edecek başka yolu yok. Adamda da iş yok ki, baştan çocuğunu pazarlık konusu yapmış...

İlk başta sana bi kızasım geldi de öz babası çocuktan vazgeçmiş evlenmek için her dediğine ok demiş ben sana ne diyim ki yani şu var hiç kimse en kötü anne baba bile çocuğunu atmaz sana ne derse desin o çocuğun geleceği zaten belliydi

Hem çocuğu olan adamla evlenip hem ben evlenmeden şart koştum, çocuğu istemiyorum diyemezsin. O çocuğun babası kocan. Bunu ne yaparsan yap değiştiremezsin. Çocuğun annesi çocuğa bakar bakmaz o konu seni ilgilendirmez. Sen yarın boşansan bile o çocuk kocanın çocuğu. 8 yaşında küçücük çocuk. Senin çocuğun olsa ne hissedersin üvey annesi böyle düşünse, çocuk babam diye ağlasa, babası çocuğu evine almasa. Çocuğun ne gibi bir zararı olabilir? Allah vicdan versin. Ayrıca ne yaparsan yap kocan o çocuğun annesiyle de ömür boyu görünmez bir bağla bağlı olacak ama senin çocuğun yok, sen gelip geçici olabilirsin. Bunu unutma.

Ne alaka evlilikle ayyy iyice sacamaladiniz
Babaanneye bir şey olsa kız sizinle kalsa hemen başınızdan atmak için 18'e bastı mı evlendirebilirsiniz bile. Yukarıda yazdığınız yorumlardan belli basbaya kötü birisiniz. Ama en çok o kocanız olacak kişi korkunç, kendi rahatı için ufacık çocuğa reva gördüğü hayata bak.

Bakın evlensede evlenmesede bu durum zaten böyle ilerleyecekti benlede alakası yok yine babanne bakacakti çocuğa evlenmeyle alakalı bir durum değil

Eskilerden böyle olurmus bu yüzden eskiler boşanmaktan seytandan korkar gibi korkuyor. Bosaninca anne ve baba mevcut çocuğu bir büyüğe anneanne babaanne bırakır ve başka evlilikler yaparmış. Niye yeni evlilikleri bozulmasın diye.
Küçücük kızı bir eve sığdıramamış ne anası ne babası….. Kizimi kabul ediyorsan seninle evlenirim diyememiş babası. Anası zaten terk edip gitmiş.
Çok üzüldüm kıza.

Size zaten diyecek lafım yok. Böyle bir adamla evlenmemeliydiniz. Sizden boşanınca da sizin çocuğunuzu da istemez bu adam
Bu adamdan çocuk yapılmaz ki

35 yaşında evde kalmamak için çocuklu adamla evlenmiş. Şimdi hem adamın çocuğunu istemiyor hem de kendisi çocuk istiyorr. Hu huuu adamın çocuğu var zaten. Çocuk meraklısı olsa onu bırakmaz. Seninle evde hizmetçi bi de gece kendini eğlendiricek biri olsun diye evlenmiş. Çocuk mocuk yapmaz senden. Amaaa sen tabi yaparsın. adamda bunu öğrenince boşar yenisini alır çocuk falan da hiç umrunda olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…