- Konu Sahibi queenpanter
-
İyi de babasız kalacak. Bu hiç mi önemli değil.Sıkıntı yok ben çocuğuma bakabilirim aynı şeyi yapmam
O zaman gelinen noktada size verdiği sözleri tutmayan ve çok haklı olarak istediğiniz anne olma hakkını elinizden alan bir adam var. Adamı ve fikirlerini değiştirmeyeceginize göre bir karar vermeniz gerekecek. Ya bu deveyi gudecek ya bu diyardan gideceksiniz.Şartlar aynı değil ama şuan bunu bilerek herkes evlendi konuşuldu herşey detaylıca
Ölünce düşünülsün o konuda o zamana kadar da büyür zaten çocuk inşallahTamam annesini zaten kimse övmüyor. Peki babaannesi ölünce ne yapacaksınız diye sordum size. Annesi de kabul etmiyor kendi çocuğunu. Babaanne ölünce ne yapacaksınız tekrar soruyorum?
Kulaginj çekelim mi ? Demiş artık düşüncesi kesin ise yoluna bak gençliğini çürütmeBakın vazgeçsin demiyorum ama bana sorumluluk yüklenmeye calisilmasin ve başkasından çocuğu var diye ben çocuk istemiyorum demesin benimde anne olmaya hakkım var sonuçta
Hayırdır nedir bu üslup yaran mi var terbiyesizlik yapmadiyemezsin zaten sen kimsin de babanın çocuğuyla ilgilenmesine karışacaksın.
Ne alaka evlilikle ayyy iyice sacamaladinizKonu inşallah gerçek değildir.
Dün çocuk gelinlerle ilgili bir çalışma izledim anlatanlardan biri üvey annesinin onu evde istememesi üzerine 12 yaşında evlendiriliyordu. Konunuzu görünce tetiklendim kusura bakmayın size değil(çünkü siz zaten öngörüsüz birisiniz) ama o koca diye evlendiğiniz adamın yüzüne tükürmek istiyorum.
O çocuğa soruldu mu bu dünyaya getirilirken ama size soruldu 1 oocuk babası adamla evlenmek ister misin diye. Hepiniz tamamen hatalısınız keşke o yavrucak hiç üzülmese sizin gibiler yüzünden.
Konu bu değil simdi saptırma dur heleİyi de babasız kalacak. Bu hiç mi önemli değil.
Benim bildiğim kadınlar evlenirken bu adam iyi baba olur mu diye de bakarlar. Amaaan çocuğuna bakmazsa ben bakarım demezler.
Konu sahibinin yaşı 35 gözüküyor.Aslında konu sahibinin eşinde suç. Çocuğunu bırak gel diyen bir kadınla evlenmiş. Konu sahibi için evladından vazgeçmiş.
Bu arada konu sahibi, sana bir şey diyeceğim bunu unutma. Bir çocuğunu bırakıp sana gelen, senin çocuğunu da gün gelir bırakabilir. Senin de evladın olsa, aranız bozulsa boşansanız aynı senaryonun yaşanmayacağı ne malum?
Heee ben mahiyimMahi sen misin?
Aynen öyle, olan çocuğa oluyor işte, konu sahibinin problemi değil, sıkıntı baştan şart surt koymaya çalışıp evlenmesinde, risk almış ama sonuç ortada, adam ilgilenmek istiyorsa konu sahibi istemiyorsa boşanıp çocuksuz biriyle devam edecek başka yolu yok. Adamda da iş yok ki, baştan çocuğunu pazarlık konusu yapmış...E atmış ki zaten, annesi bakıyormuş. Ben olsam baştan zaten annesinden de ayrı olan bir çocuk için "tamam bizimle yaşamaz, tamam bizim hayatımıza karışmaz" diyen adamla evlenmezdim. Çünkü iki ihtimal var, ya adam yalan söylüyor ya da kendi anneden mahrum çocuğunu umursamayacak kadar vicdansız. Kısacası annesi koca peşine babası kadın peşine atıp gitmişler çocuğu... Ama bu konu sahibesinin sorunu değil. Tabii ki merhamet etse çok güzel olur, ama bu onun sorumluluğu değil. Eşi kendisine daha evlenmeden bu şartla gelen biriyle evlenmeden önce dusunecekti onu.
İlk başta sana bi kızasım geldi de öz babası çocuktan vazgeçmiş evlenmek için her dediğine ok demiş ben sana ne diyim ki yani şu var hiç kimse en kötü anne baba bile çocuğunu atmaz sana ne derse desin o çocuğun geleceği zaten belliydiArkadaşlar Ben eşimle 1 sene oldu evleneli onun ilk evliliğinden bir kızı var 8 yaşında ben başta evlenirken anlaştım bu senin sorumluluğun beni karıştırma ben bakamam aynı evde yaşamam annelikte yapamam dedim benim ilk evliligim bu şekilde konuştuk sıkıntı yok seni bağlayan bir durum yok annem bakıyor zaten dedi çocuğun anneside başkasıyla evli arada görüyor çocuğu çok bakmaya gönüllü değil bu şartlarda kabul ettim evlenmeyi çünkü severek evlendim neyse bu çocuk sıkıntı oldu bize ilk dakkadan sürekli ağlayarak babayı aramalar benle kal demeler ve benim eşimden kaynaklı hepsi aşırı simartiyor çocuğu bir sene böyle geçti ben sorumluluk almak istemediğimi baştan söyledim şimdilerde eşim bana benim çocuğum evime gelsin gitsin muhabbeti yapmaya başladı bunları baştan konusmasaydik haklı derdim ama istemiyorum yani tahammül edemiyorum çocuğa çünkü aşırı şımarık ve yaramaz mecbur değilim ben bakmaya başıma ağrılar giriyor bende kendi cocugumu doğurmak istiyorum artık bu defada eşim benim bir çocuğum var onun psikolojisi bozulur diye yanaşmıyor herkesin çocuğu kendine yani ben kendi doğurduğum çocuğu istiyorum beni senin ilk evliliğinden olan ilgilendirmez sorun kıyamet ne yapacağımı bilmiyorum boşanma raddesine geldim bana akıl verin nasıl bir yol izleyeyim artık annede olmak istiyorum bizim evliligimiz ayrı senin çocuğun ayrı ikisini birbirine karistiramazsin dedim en son
Valla konu tam olarak bu. Bir kadın için evladını eve almayan bir adam konu tam olarak.Konu bu değil simdi saptırma dur hele
Babaanneye bir şey olsa kız sizinle kalsa hemen başınızdan atmak için 18'e bastı mı evlendirebilirsiniz bile. Yukarıda yazdığınız yorumlardan belli basbaya kötü birisiniz. Ama en çok o kocanız olacak kişi korkunç, kendi rahatı için ufacık çocuğa reva gördüğü hayata bak.Ne alaka evlilikle ayyy iyice sacamaladiniz
Bakın evlensede evlenmesede bu durum zaten böyle ilerleyecekti benlede alakası yok yine babanne bakacakti çocuğa evlenmeyle alakalı bir durum değilİlk başta sana bi kızasım geldi de öz babası çocuktan vazgeçmiş evlenmek için her dediğine ok demiş ben sana ne diyim ki yani şu var hiç kimse en kötü anne baba bile çocuğunu atmaz sana ne derse desin o çocuğun geleceği zaten belliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?