- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi cerensevda
eşinizin çocuklarını neden çevrenizden saklama gereği duydunuz ki:26:şimdi ne olacak.ayrıca 14 yaşındaki çocuk yetişkin biri değildir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba..eşimin ikinci benim ilk evliliğim..ortak bir kızmız var.. eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var annesinin yanında kalıyordu..ancak ilk eşi evlenecekmiş şimdi..eşim çocuklarını almak istiyor..ama ben onunla evlenirken çocukları annesinde diye kabul edip evlenmiştim..yani tam çıkmazdayız.. zaten benim çevrem eşimin ilk evliliğini ve cocuklarını bilmiyor.. çocuklara üzülüyorum...sanki kimse onları istemiyor gibi.. kendimi sorumlu hissediyorum.. ayrı bir ev tutsak onada maddi imkanları çok zorlamamız lazım.. bilmiyorum ne yapacağız..ilk eşinin çocukların velayetini alıp şimdide evlenip çocukları bu şekilde ortada bırakması bana göre yanlış.. . zaten evim küçük.. ne yapacağımı şaşırdım.. siz olsanız ne yapardınız..
evet sonuçta bir üvey baba yada anne olacak.. haklısnız..ama kız evladını, hiç bir baba üvey baba yanında bırakmak istemez.. yani bütün erkekler kötü manasında demiyorum tabi...
evet sonuçta bir üvey baba yada anne olacak.. haklısnız..ama kız evladını, hiç bir baba üvey baba yanında bırakmak istemez.. yani bütün erkekler kötü manasında demiyorum tabi...
arkadaşlar toplumuzda üvey baba ile büyüyen pek çok kadın ve genç kız var.
hepsine potansiyel sapık muamelesi mi yapmalıyız?
boşandı diye kadın sırf bu korkular yüzünden kendine bir hayat kuramıyor.
bir de şu var erkek adam madem bundan korkuyordu..bırakmasaydı karısını da kızını da...
şimdi kadın evleneceği zaman niye bunlar oluyor?
bence esas öfke eski eşe..
bir kaç yanlış anlamayı düzelteyim..küçük kız 14 yaşında.. kendi hayatını düzene koyacak olan ise annesi ben.kızı kastedmedim..herhalde 14 yaşında gençkızlığa ilk adımı atmış birinden böyle bişey beklenmez..ikincisi eşime hak veriyorum üvey baba yanında kalmamalı iki genç kız.. çünkü olur yada olmaz ama bir anlık birşey kızların hayatını karartabilir..bu riski hiç bir baba göze alamaz.. biz farklı şehirlerdeyiz.. o nedenle en iyi çözüm ya babaanne-anneanne yanında kalmak yada eşimin onlara yakınımızda ayrı bir ev tutması... aynı evde çok problemler yaşanılacak kanaatindeyim.. birbirmizi kırmadan bulunacak en iyi çözüm bu bence..
bir kaç yanlış anlamayı düzelteyim..küçük kız 14 yaşında.. kendi hayatını düzene koyacak olan ise annesi ben.kızı kastedmedim..herhalde 14 yaşında gençkızlığa ilk adımı atmış birinden böyle bişey beklenmez..ikincisi eşime hak veriyorum üvey baba yanında kalmamalı iki genç kız.. çünkü olur yada olmaz ama bir anlık birşey kızların hayatını karartabilir..bu riski hiç bir baba göze alamaz.. biz farklı şehirlerdeyiz.. o nedenle en iyi çözüm ya babaanne-anneanne yanında kalmak yada eşimin onlara yakınımızda ayrı bir ev tutması... aynı evde çok problemler yaşanılacak kanaatindeyim.. birbirmizi kırmadan bulunacak en iyi çözüm bu bence..
o nedenle en iyi çözüm ya babaanne-anneanne yanında kalmak yada eşimin onlara yakınımızda ayrı bir ev tutması...