Esimin cocuklarina cok iyi davraniyorum,kalplerini hic kirmiyorum,zaten beni uzende o ne kadar iyi niyetli davransam o kadar benim cocuklarimi uzuyorlar,tatli dille uyarmama ragmen,hala darmadaginlar,biliyorum ben kendi cocuklarima verdigim disiplini onlara veremem,onlar farkli anneden geliyor ,onlarinda sevgiye ihtiyaclari var,ben zaten kiyamam bir cocugun kalbini kirmaya,inanin,fakat ben hamileyim kendi cocuklarimin yayintisi bana yetiyor hatta sizlanmadan onlarinkinide topluyorum fakat her Sabah uyandigimda salonda her koltuk basinda 3- 4 tane tabak,bardak,yastiklar yerde,tuvaletler cis icinde,ben temizliyorum ve beni yoruyor.Ustune birde benim cocuklarim onlari rhatsiz ediyormus film izlerken salona inmesinler diyince cocuklar butun sinirlerim tepeme cikiyor.Benim cocuklarim salonda oyurmuyor,odalarindan disari cikmiyor.Aile boyle olmaz ,onlar benim cocuklarimi istemiyecek ben onlarin her istediklerini yapicagim.Annelik yapamam bunu kendi cocuklarima.Dusnsenize sizing cocugunuz sofrada sutu dokuyor,esinizin buyuk kizi ne skarsin diyip azarliyor sonrada pis pis bakiyor,yine de hic birsey demiyorum ben cocugumun yaptigini temizlemeye onunla ilgilenmeye calisiyorum,sesizligimi koruyorum,oglum neden bana hep boyle dik bakiyorsun diye soruyor kiza,cunku anlamiyor,daha kucuk.Iste o zaman kalbim kiriliyor,sinirleniyorum.Onlara yemek yapan benim,temizlik yapan benim,gezmeye goturen benim,camasirlarini yikayip utuleyip odalarina koyan benim,hic mi saygiyi haketmiyorum.???
Yakın uzak farketmeden gördüğüm kötü kelimelere kib yapıyorum. Seninle bu konuda farklı fikirlerdeyiz ama ben sana hakaret ediyorsun dedim mi mesela, ya da sen bana dedin mi demedin.
Bir şekilde ortak noktada buluşup anlaşabiliyoruz.
"Kapasitesi düşük" ne demek? hakaret değil mi?
Eğer hoşunuza gitmeyen yorumlar görürseniz KİB butonunu kullanın, kızılcayla aynı fikirdeyseniz de "aaa evet aynen, işte bu" vs gibi cümlelerle katılabilirsiniz.
Kimsenin konusahibine saldırdığı yok, birkaç yorum dışında kimse haddini de aşmamış. Aşanlara da eminim yönetim müdahale edecektir.
Konu başlığı beni rahatsız etmişse etmiştir, konu sahibini inandırıcı bulmadıysam bulmamışımdır. Bu yorumların hepsi beni bağlar.
Ben diyorum ki hakaretler şikayet edilmeli, bizler de saygı sınırları cercevesinde yorumlarımızı yapmalıyız. Sırf bambaşka bir yorum yaptı diye hakaret etmek bize yakışır mı? Ne farkımız kalır bizim diğerlerinden?
Evet hepimiz farklı farklıyız, kiminin kapasitesi düşük, kimi lafı baska yerinden anlıyor, kimi küfrediyor, kimi cahil, kimi cok zeki vs vs ama tüm bunlara rağmen kullandığınız kelime beni inanılmaz rahatsız etti.
Siz bu şekilde diğerlerine hakaret ederek konusahiplerine gaz veriyorsunuz, olay cıkıyor, konu amacından sapıyor, konular da nihayete eremeden kapanıyor. Beni rahatsız eden tek sey bu.
Hepimize iyi forumlar.
Yorum beni gulumsetti acikcasi. Ben de kirmiziyla boyadigim seyi soyledim zaten. Hatta daha azini. Ayrica "kapasitesi dusuk" bile demedim. Onu siz dediniz simdi. Yani ben sizin davaniz ne anlamadim. Siz deyince iyi, ben deyince mi kotu oldu. Hey Allahim. :) Kendinizle celisiyorsunuz farkinda degilsiniz. O yazdigim yoruma simdi daha da katiliyorum valla. Neyse uzatmaya gerek yok. iyi forumlar.
aradan gecmis 5 yıl benzer bir durumla karsi karsi oldugum icin yazayim dedimEsimin cocuklarina cok iyi davraniyorum,kalplerini hic kirmiyorum,zaten beni uzende o ne kadar iyi niyetli davransam o kadar benim cocuklarimi uzuyorlar,tatli dille uyarmama ragmen,hala darmadaginlar,biliyorum ben kendi cocuklarima verdigim disiplini onlara veremem,onlar farkli anneden geliyor ,onlarinda sevgiye ihtiyaclari var,ben zaten kiyamam bir cocugun kalbini kirmaya,inanin,fakat ben hamileyim kendi cocuklarimin yayintisi bana yetiyor hatta sizlanmadan onlarinkinide topluyorum fakat her Sabah uyandigimda salonda her koltuk basinda 3- 4 tane tabak,bardak,yastiklar yerde,tuvaletler cis icinde,ben temizliyorum ve beni yoruyor.Ustune birde benim cocuklarim onlari rhatsiz ediyormus film izlerken salona inmesinler diyince cocuklar butun sinirlerim tepeme cikiyor.Benim cocuklarim salonda oyurmuyor,odalarindan disari cikmiyor.Aile boyle olmaz ,onlar benim cocuklarimi istemiyecek ben onlarin her istediklerini yapicagim.Annelik yapamam bunu kendi cocuklarima.Dusnsenize sizing cocugunuz sofrada sutu dokuyor,esinizin buyuk kizi ne skarsin diyip azarliyor sonrada pis pis bakiyor,yine de hic birsey demiyorum ben cocugumun yaptigini temizlemeye onunla ilgilenmeye calisiyorum,sesizligimi koruyorum,oglum neden bana hep boyle dik bakiyorsun diye soruyor kiza,cunku anlamiyor,daha kucuk.Iste o zaman kalbim kiriliyor,sinirleniyorum.Onlara yemek yapan benim,temizlik yapan benim,gezmeye goturen benim,camasirlarini yikayip utuleyip odalarina koyan benim,hic mi saygiyi haketmiyorum.???
Iyi de siz onlarin anneleri degilsiniz butun bunlari neden yapiyorsunuz ki? Onlar babalarini gormeye geliyor.Esimin cocuklarina cok iyi davraniyorum,kalplerini hic kirmiyorum,zaten beni uzende o ne kadar iyi niyetli davransam o kadar benim cocuklarimi uzuyorlar,tatli dille uyarmama ragmen,hala darmadaginlar,biliyorum ben kendi cocuklarima verdigim disiplini onlara veremem,onlar farkli anneden geliyor ,onlarinda sevgiye ihtiyaclari var,ben zaten kiyamam bir cocugun kalbini kirmaya,inanin,fakat ben hamileyim kendi cocuklarimin yayintisi bana yetiyor hatta sizlanmadan onlarinkinide topluyorum fakat her Sabah uyandigimda salonda her koltuk basinda 3- 4 tane tabak,bardak,yastiklar yerde,tuvaletler cis icinde,ben temizliyorum ve beni yoruyor.Ustune birde benim cocuklarim onlari rhatsiz ediyormus film izlerken salona inmesinler diyince cocuklar butun sinirlerim tepeme cikiyor.Benim cocuklarim salonda oyurmuyor,odalarindan disari cikmiyor.Aile boyle olmaz ,onlar benim cocuklarimi istemiyecek ben onlarin her istediklerini yapicagim.Annelik yapamam bunu kendi cocuklarima.Dusnsenize sizing cocugunuz sofrada sutu dokuyor,esinizin buyuk kizi ne skarsin diyip azarliyor sonrada pis pis bakiyor,yine de hic birsey demiyorum ben cocugumun yaptigini temizlemeye onunla ilgilenmeye calisiyorum,sesizligimi koruyorum,oglum neden bana hep boyle dik bakiyorsun diye soruyor kiza,cunku anlamiyor,daha kucuk.Iste o zaman kalbim kiriliyor,sinirleniyorum.Onlara yemek yapan benim,temizlik yapan benim,gezmeye goturen benim,camasirlarini yikayip utuleyip odalarina koyan benim,hic mi saygiyi haketmiyorum.???
olsun...aradan 5 yil gecmis ben bu sorunlari yeni yasiyorumAy of 2013 konusuymus.
Neden eski Konuyu hortlatma Gereği duydunuz yeni bir konu açabilirdinizaradan gecmis 5 yıl benzer bir durumla karsi karsi oldugum icin yazayim dediminsallah düzelmiştir. ama ben seni anliyorum...bu durumlar cok zor. ancak eşin cocuklari kucuk yastaysa ve ikinci es benimseyip buyutebilmişse o bağ düzeb irtibat iletisim samimiyet saygi vs ne dersek diyelim kurulabiliyor. sonrasi zor...uvey anne olmak oz anne olmaktan daha zor bence...sınırları bilemiyorsun cunku...senin gozunden bakinca sen de haklisin. cocuklar da hakli...bence en iyisi boyle durumlara girismemek...ama hayat bu kader bu.
Sizinkiler nasıl çocuksa eşinizinkiler de çocuk. Her ne kadar siz canavar gibi anlatsanız da çocuklar işte. Davranışları gayet doğal. Size doğru gelmese de onlar babalarının başka çocuklara babalık yaptığını düşünüyorlar. Biraz anlayışlı olun.Esimin ilk evliliginden 3 tane ergenlik caginda (12,14,16)cocuklari var,benimde ilk evliligimden 2 tane 6 ve 7 yasinda cocuklarim var.Esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz ben su an 8.5 aylik hamileyim.Esimin cocuklari yaz tatili icn ilk defa iki ayligina bizi ziyarete geldiler,geldikleri ilk 4 gun icinde benim cocuklarim hakkinda sizlanmaya konusmaya basladilar,bir kiskanclik aldi basini gidiyor,cocuklarima imali bakmalar her yaptiklari hareketleri elstirmeler,esimle ilk zamanlar kavga ettik bu konuda,zamanla esim kendi cocuklarinin ne kadar anlayissiz ve kiskanc olduklarinin farkina vardi fakat ben onlarin terbiyesizliklerini cocuklarima verdikleri huzursuzluklari yediremiyorum ne zaman cocuklarim evde (benim cocuklarim haftanin 5 gunu benim ile,5 gunu ilk esim yani babalari ile.)bir stress alip basini gidiyor,Oglum ile konustum cocuk odasinda disari cikmiyor ,hep sabir diyorum,nasil olsa gidecekler 2 haftaya,ama cok geriliyorum.Benim cocuklarim resmen problem evde otursalar rahatsizlik veriyorlar kalksalar problem,hep sabir diyorum ama nereye kadar,bunlar hep boyle tatillerde gelip benim huzurumumu kaciracaklar?Hem cok daginiklar her yer pislik icinde
ne tabak kullaniyorlar birsey yerken ne ellerini yikiyorlar,12 yasindaki kizin kilotlari yerlerde ters donmus sekilde.Hep susuyorum esimede cene yapip uzmek istemiyorum surekli.Cok stresliyim arkadaslar.
Bütün bunları evlenirken düşünecektiniz. Iki çocuğunuz varken üç çocuklu adamla evlenip bir de ortak çocuk yapmak. Toplamda altı çocuk eder. Evlendiyseniz o üç çocuğun yayintisi fazla gelmemeli. Hatta kendi çocuklarımızın fazla gelse bile onların gelmemeli. Her şekilde son derece haksızsınız.Esimin cocuklarina cok iyi davraniyorum,kalplerini hic kirmiyorum,zaten beni uzende o ne kadar iyi niyetli davransam o kadar benim cocuklarimi uzuyorlar,tatli dille uyarmama ragmen,hala darmadaginlar,biliyorum ben kendi cocuklarima verdigim disiplini onlara veremem,onlar farkli anneden geliyor ,onlarinda sevgiye ihtiyaclari var,ben zaten kiyamam bir cocugun kalbini kirmaya,inanin,fakat ben hamileyim kendi cocuklarimin yayintisi bana yetiyor hatta sizlanmadan onlarinkinide topluyorum fakat her Sabah uyandigimda salonda her koltuk basinda 3- 4 tane tabak,bardak,yastiklar yerde,tuvaletler cis icinde,ben temizliyorum ve beni yoruyor.Ustune birde benim cocuklarim onlari rhatsiz ediyormus film izlerken salona inmesinler diyince cocuklar butun sinirlerim tepeme cikiyor.Benim cocuklarim salonda oyurmuyor,odalarindan disari cikmiyor.Aile boyle olmaz ,onlar benim cocuklarimi istemiyecek ben onlarin her istediklerini yapicagim.Annelik yapamam bunu kendi cocuklarima.Dusnsenize sizing cocugunuz sofrada sutu dokuyor,esinizin buyuk kizi ne skarsin diyip azarliyor sonrada pis pis bakiyor,yine de hic birsey demiyorum ben cocugumun yaptigini temizlemeye onunla ilgilenmeye calisiyorum,sesizligimi koruyorum,oglum neden bana hep boyle dik bakiyorsun diye soruyor kiza,cunku anlamiyor,daha kucuk.Iste o zaman kalbim kiriliyor,sinirleniyorum.Onlara yemek yapan benim,temizlik yapan benim,gezmeye goturen benim,camasirlarini yikayip utuleyip odalarina koyan benim,hic mi saygiyi haketmiyorum.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?