Eşimin ilk evliliğinden olan çocuklarıyla benim çocuklarım arasındaki sorun...

Cok iticisin konu,sahibi
Ayrica bu kadar cocugun icinde bir tane daha yolda masallah valla
çok afedersiniz ama size ne yolda gelenden. siz mi verecksiniz nafakasını siz mi büyüteceksini ? karar vermişler yapmışlar. artık yorumdan çıkıp hakarete başlandı iyice.

Aslında biz de tam olarak bunu söylüyoruz cnm,kızsın, uyarsın, yol göstersin, yönlendirsin. Kendi cocuklarına ne yapıyorsa onlara da yapsın. Ama arkalarından değil. Yüzlerine. Babalarından destek alarak. Kendini cocuklara karşı tamamiyle doldurmak yerine cocukları yanına ceksin.

Bir anne olamaz elbet ama anne sevkatine sahip bir abla olabilir.

çok afedersiniz ama size ne yolda gelenden. siz mi verecksiniz nafakasını siz mi büyüteceksini ? karar vermişler yapmışlar. artık yorumdan çıkıp hakarete başlandı iyice.

benmı hakaret ediyorum , sen niye üzerine alınıyorsun ?
5 tane cocugu birbirlerine kaynaştıramıyorlar bu kaosta bir tane bebek daha gelıyor
5 tane cocuk üzerine 6. yapmak ne ıster cesaret ister

ayrıca bılmıyorsan soylıyeyım nafaka hangı durumlarda alınır cocuk anne baba yanındayken alınmaz boylelıkle 6. cocuga nafaka baglanması soz konusu degıl
yazıyorsun ama neye gore

Son düzenleme:
Cok iticisin konu,sahibi
Ayrica bu kadar cocugun icinde bir tane daha yolda masallah valla

ne anlatıyosun nafak mafaka laf salatası anlamadım ama hakaret ediyosun kib yaptım bu kadar
ayrıca direkt bana hakaret etmen gerekmiyo, üstüme alınmıyorum ama bu kadar saygısızca hadsizce atılan msjlardan rahatsız oldum bu topikte
hadi selametle

Sizin derdiniz ne benimle hanimefendi?Durmadan saldiriyorsunuz.Yazdiklarimi iyice okursaniz anlayabilirsiniz,yaraniz var galiba durmadan gocunup duruyorsunuz.

17. sayfalık konuda sana doğru dürüst tek akıl veren kişi Parkon.

Ona bu lafları ettiysen, sen hiçbirşey başaramazsın ve muhtemel evdeki kaosun sebebi de çocuklar değil.

güzelim sabah sabah salatayı sen yapmışssın sirkesinide ben döktüm anlaşılan kendine gelemedin sen henüz
ben sana sen ne anlatıyorsun demişim ama anlamamışsın
kiblemişsin cokta umurumda değil yani
Haddime olup olmadıgı senide hiç ama hiç ilgilendirmez , sende bana çok itici geldin şuanda canım
öptüm

Son düzenleme:
evlenirken kendinizi 3 çocuklu adamla evleniyor olarak görmediniz değil mi?Nasılsa çocuklar annesinde yaşıyor.Benim 2 çocuğum 5 gün gelir 5 gün gider mis gibi yaşarız dediniz.Erkeklerin söz konusu yeni bir evlilik olduğunda çoluk çocuğunu gözü görmüyor zaten.Çocuklar annede, çöpsüz üzüm yani.Altı üstü 2 aylığına gelmişler.Ve sizin çocuklarınızın babada olduğu süreyi de çıksak 1 ay birarada kalacaklar.Çok mu zor idare etmek.O 3 çocuk babasız büyürken babalarını başka bir evde annelerinin yerinde başka bir kadınla ve başka çocuklara babalık yaparken görüyorlar.Onlar için de kolay değil.Tek yaptıkları kötü kötü bakmaksa terslemekse çok da haksız bir tepki değil.

tamam da EVA hanım bu çocuklar koskoca yılda sadece iki aylığına geliyor, sizi çocuklarınız da sadece haftasonu yanlış anlamdıysam, bunlar nasıl aile olabilir ki? nasıl birbirini sevebilir ki? 6-7 yaşındaki çocukla ergenlerin nasıl bir ortak noktası olur ki? yılda 1-2 aylığına - o da düzenli bile değil- göreceğim çocuğa ben nasıl sevgi besleyebilirim ki hem de ben de sevgi ve anlayış bekleyen bir ergensem???

anlıyorum siz üzülüyorsunuz da 8 aylık hamile iş yapıyorsanız o sizin ve eşinizin sorunu. eşiniz çocuklarla konuşacak o zaman. sizin çocuklarla da arası zamanla mutlaka düzelecektir. ergenken bırak kardeşi anneni bile sevmiyorsun yeri geliyor. sonuç olarak belki onlar da şey düşünebilir aynı odada durunca illa ki küçüklere göz kulak olmam gerekiyor ne gerek var yaz tatilindeym, filmi mi izler müzik dinlerim vs vs.

yani art niyet yok burda lütfen. çocuklarınız eminim tatlidir , akıllıdır ama sonuç olarak 6-7 yaş da biraz can sıkıcı olabilir onlar için?

tam bir üvey anne var karşımızda. lütfen o çocuklara kötü davranmayın.adı üstünde çocuk. biraz hoşgörüyle yaklaşamazmısınız?

sonuçta 3 çocuklu adamla evlenmişsiniz.ne bekliyorsunuz.çocuklarıyla arasınıda bozmayın. isterlerse sizle de yaşayabilirler.sonuçta sizin 2çocuğunuza bakan bir adam var karşınızda.

çok zor durumdaysanız sizin çocuklar o 2aylık sürede babalarına gitsinler.

benden uzak allahına yakın öpme rica edicem
al sirkeni de ötede oyna hadi cnm

canım benim onlar daha çocuk,sana ve senin çocuklarına karşı taraf almaları çok normal.sen ne olursa olsun sabrından ödün verme eşine de bunları yansıtma yoksa üvey anne damgasını yiyebilirsin.elinden geldiği kadar çocukları birbirleriyle kaynaştırmaya çalış.bu ilk görüşme olduysa sakın kendinden soğutma sıcak davran,çocuklar muhakkak ki annelerinin dolduruşuyla gelmiştir babalarının yanına.allah sabır ve kolaylıklar versin.

benden uzak allahına yakın öpme rica edicem
al sirkeni de ötede oyna hadi cnm

Ne istiyosun sen , ne ?

sen kendin yazdın çizdin bana

sonrada hiçbişeyden haberin yok tacize ugramış davranıyorsun

İlla kaydıracaksın benı hanımefendi çizgimden

Son düzenleme:
ne kadar gerginsiniz sabah sabah.... karnınızdaki çocuğa yazık....

bırak ya

kadın tribi işte

kendi yazdıgı yorumla cevap verıyorum , bir haber

Allaha cok şükür erkek değilim gidiyorum bu konuya dahada gelmem

Seviyesiz , ne bu küfür etmekmi?
çok güzel hakaret etmeden tartısabılıyorsun direk küfürle

madem cevap veremeyeceksınız yazmayacaksınız
seviyesiz demişmiydim ..
ay ne anlatıyosun of yordun beni
o da nette gülme efektidir
hanımefendi çizgim dedin ya ona istinaden

Seviyesiz , ne bu küfür etmekmi?
çok güzel hakaret etmeden tartısabılıyorsun direk küfürle

madem cevap veremeyeceksınız yazmayacaksınız
seviyesiz demişmiydim ..
ayrıca hala hakaret ediyosun
bence seviyeden fazla bahsetme sen bu kadar hakaret ediyoken insanlara

size katılıyorum..konunun başlığında bu kadar büyütülecek ne var bende anlamadım..bazıları sadece o noktaya takılmış..

konu sahibinin haklı olduğu noktalar ve biraz sabırlı olması gereken noktalar da var elbet..ama bazılarınız kadın sanki eşimin

çocuklarını evden atmayı ya da onlara tuzaklar kurup bir daha bu eve sokmayı planlıyorum demiş gibi saldırmış da saldırmış..

özellikle daha çocuğu bile olmadığı halde annelik hakkında hariçten gazeller okumuş durmuş...karşıdaki insanı bir lokma anlamayı denediniz mi....o da bişeylere kendini adapte etmeye çalışıyor..siz de 3 çocuklu biriyle evlendikten sonra ben herşeyi

sorunsuz halledebiliyorum,hata yapmıyorum,yok söyleyim yok böyleyim diyip anlatırsınız ...daha başınıza bunlar gelmemişken

sadece kelimelerle olmuyor bu işler..yaşamak ayrı yapardım ederdim he hee demek apayrı..konu sahbi arkadaş sen gene de sabırlı ol..

sen onları onlar da seni daha iyi tanıdıkça iletişiminiz düzelir..çocuklarda kaynaşırlar..bu işler hemen olmuyor malum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…