yok yazdığımı hatırlamıyorum ama sadece boşanmış anne baba çocuğu olduğu için çocukların her yaptığına göz yumulmasına, saygısızlığı alışkanlık hale getirmeye ben de karşıyım. iyilikle de ve asla üvey ebeveynin değil ama öz olan tarafın yerinde müdahelesi ile aşılabileceğine inanıyorum bu durumların.
bana üvey anne ya da baba bişey dediğinde inanılmaz batardı. o çocukların geçtiği yollardan da geçtim. o yüzden inatla diyorum iş baba da bitiyo. yoksa asla huzurları olmayacak.
yok yazdığımı hatırlamıyorum ama sadece boşanmış anne baba çocuğu olduğu için çocukların her yaptığına göz yumulmasına, saygısızlığı alışkanlık hale getirmeye ben de karşıyım. iyilikle de ve asla üvey ebeveynin değil ama öz olan tarafın yerinde müdahelesi ile aşılabileceğine inanıyorum bu durumların.
bana üvey anne ya da baba bişey dediğinde inanılmaz batardı. o çocukların geçtiği yollardan da geçtim. o yüzden inatla diyorum iş baba da bitiyo. yoksa asla huzurları olmayacak.
hormonlar da var tabi :) hamilelik sinir yapıyo doğru. ama o kadar çok şahit oluyorum ki bu tip saldırmalara artık benim konum olmasa da bana battı resmen bu akşam bu konu. belki konu sahibi de hamile diye bilmiyorum. kırdıysam kusura bakma. gereksiz üstüme alındım onun için de özür dilerim.Tabiki ben de o kanıdayım.Boşanmış ana baba çocuğu diye kayırılmasını,torpil geçilmesini sevmem. Ama boşanan ailelerin çocukları maalesef mutlu yuvada büyüyenlerden farklı oluyorlar bu da bir gerçek. Tamamen de göz ardı edilemez o yüzdenAma ilk sayfalarda bir arkadaşın çok acımasızca bir yorumunu okudum ve hoşuma gitmedi. Oldukça ruhsuz bir yorumdu. Ona tepkim benim.
Ben de üvey anne ve üvey baba gördüm. Ve evet iş babaya düşer. Baba dengeyi sağlar.
Yanlış anlama beni ama, çok fevrisin :) Daha sordun bana mı diye? Direk ikinci cümlede çemkirdin.Şimdi sana olmadığını söylediğimde bir kusura bakma bile demedin. Hamilelik telaşı mı diyelim buna ?
Tabiki ben de o kanıdayım.Boşanmış ana baba çocuğu diye kayırılmasını,torpil geçilmesini sevmem. Ama boşanan ailelerin çocukları maalesef mutlu yuvada büyüyenlerden farklı oluyorlar bu da bir gerçek. Tamamen de göz ardı edilemez o yüzdenAma ilk sayfalarda bir arkadaşın çok acımasızca bir yorumunu okudum ve hoşuma gitmedi. Oldukça ruhsuz bir yorumdu. Ona tepkim benim.
Ben de üvey anne ve üvey baba gördüm. Ve evet iş babaya düşer. Baba dengeyi sağlar.
Yanlış anlama beni ama, çok fevrisin :) Daha sordun bana mı diye? Direk ikinci cümlede çemkirdin.Şimdi sana olmadığını söylediğimde bir kusura bakma bile demedin. Hamilelik telaşı mı diyelim buna ? [/QUO
Canim yorumu Pardon adli kisiye yazdim.:)Off hersey birbirine girdi.
hormonlar da var tabi :) hamilelik sinir yapıyo doğru. ama o kadar çok şahit oluyorum ki bu tip saldırmalara artık benim konum olmasa da bana battı resmen bu akşam bu konu. belki konu sahibi de hamile diye bilmiyorum. kırdıysam kusura bakma. gereksiz üstüme alındım onun için de özür dilerim.
sen ne yazdın görmedim ki karıştı ortalık :)Canim ,sana yazmadim o yorumu Pardon adli kisiye yazdim,yanlis yere mi yazdim anlamadim ki?:)Bende ozur dilerim sana degildi ama bunu bil.
hormonlar da var tabi :) hamilelik sinir yapıyo doğru. ama o kadar çok şahit oluyorum ki bu tip saldırmalara artık benim konum olmasa da bana battı resmen bu akşam bu konu. belki konu sahibi de hamile diye bilmiyorum. kırdıysam kusura bakma. gereksiz üstüme alındım onun için de özür dilerim.
Bende boşanmış bi ailenin çocuğuyum ve ister inanın ister inanmayın daha başlığı görünce sinirden elim ayağım titredi. Bu dediğimi yanlış anlamayın lütfen sizin yaşadıklarınızı tabiki bilemem ama demek istediğim şu ki siz onlar için zaten en başta kötü üvey annesiniz,yaptığınız iyiliğin altından kötü anlamlar çıkartırlar,sizin çocuklarınız onlara göre babalarını ele geçirmeye çalısan rakiplerdir. Kendimden biliyorum. Babamın nişanlısının da 2 oğlu vardı ve ne zaman onlara yemeğe gitsek inadıma pislik yapardım.Çocuklarla sürekli laf dalaşı,kavga içindeydik. Ve kadın ne zaman bana iyilikle yaklaşsa kesin altından kötü bişey cıkıcak derdim. Lütfen sizi suçladığımı düşünmeyin kesinlikle öyle bi niyetim yok sadece onların bakıs acısı olarak görün bu mesajı. Henüz size güçleri yetmediği için kendilerine düşman olarak daha yakın gördükleri çocuklarınıza sarmışlar anlaşılan bende öyle yapardım. Siz iyi niyetle yaklasmaktan vazgecmeyin bi gün niyetinizin cidden kötü olmadıgını anlayacaklardır bolca sabır gerekir. İnşallah huzura kavusursunuz hem eşiniz hem siz hemde çocuklar...
Konuya en objektif yorum bu olsa gerek, aynı şeyleri yaşamış biri olarak çok güzel özetlemiş konuyu.
Anne babası boşanmış çocukların hep bir umudu vardır, anne babaları tekrar barışacak ve ailece mutlu mesut yaşacaklardır ama gün gelir anne babaları başka başka insanlarla evlenince yeni gelen Dünya'nın en iyi insanı da olsa önyargı vardır, çocuklara sabırlı yaklaşmak ve iyi niyetin gerçek olduğunu hissettirmek gerekir ki, bu da zamanla olur, 2 aylık süreçte mucize beklememek gerekir.
Yani, çocukların bu davranışlarına anne baba ayrılığı bir kılıf değil bir neden olabilir bence... Bu yorumdan bu durum çıkıyor ve çok doğru Mune... Esaslı kadınsın valla , i love u muneeeeeeeeee
Çocukların terbiyesizlik yaptıkları zamanlar olmuş bana sorarsanız,hele hele 16 yaşındaki çocukta bunları yapıyosa olmaz
bu kadının eşinin çocuklarınğ yetiştirmek gibi sorumluluğu yok
bazı şeyler başa gelmeden bilinmez
insan yeri geliyo kendi evladına tahammül edemiyo,kaldıki başkasının çocukları
bayanın eşi neden çocuklarının bu hareketleri karşısında sanki karısının sabrını dener gibi sus pus oluyo onu anlamadımbayan bu çocukları uyarırsa tepki alır ama babaları uygun bi dille uyarırsa gayet normal karşılanır çünkü babalarıdır
bayanın doğumu az kalmış stresli olur,alıngan olur ha bunu 10lu yaşlardaki çocuklar bilemez
o çocuklarında anne babası boşanmış,yeni hayatlarına adapte olmaya çalışıyorlar,ergenliğe girmişler,sinirli olurlar,kıskanölık yaparlar,bunuda o bayan bilemez
ama 2.evliliğini yapmış 4 çocuk babası adam bilir
karnı burnunda karısının yanına sıkıntılı çocuklarını getiriyorsa bu yaşananlara mahal vermemek için çocuklarına ince ayar çekecek,gönüllerini yapacak,
orta yolu hep o yapacak bayan değil
ben çocuklarada bayana suçlu diyemem ama kocasına duyarsız diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?