ikazları babanın yapması konusunda hemfikiriz. ancak benim bu tabloda içime sinmeyen 14-16 yaşında ki çocukların 6-7 yaşında ki çocukları itip kakması, kötü davranması. ben de ergenlikten geçtim ama hiç bi zaman çocuklara , hayvanlara kötü muamele etmedim. burda çok yanlış bişey var. bana göre bunun affı da özrü de yok. 16 yaş bana o kadar da küçük gelmiyo haklısınız ve ben bu davranışı yakıştıramıyorum o yaşta bi genç kıza. benim baştan beri fıttırma noktam burası sanırım şimdi düşününce
39 rakam yazınca yetmiomuş 15 i tamamliim bari:26:Merak ettim kaç yaşındasınız?
39 rakam yazınca yetmiomuş 15 i tamamliim bari:26:
bu arada ilk evliliğimi ün. 1. sınıfta yaptım üvey babadan kaçma derdiyle. ve 19 yaşındaydım. o yüzden bana 16 yaş çokçocuk gelmiyoMerak ettim kaç yaşındasınız?
rica ederim :) ne demek :):) Teşekkür ederim cevap için.
Hep diyordum, eşimin çocuğu olsun isterim diye... Çünkü onu benden iyi anlayan olmaz. İyi anlaşırım, kazanırım o çocuğu diyordum. Üvey ana eline gideceğine, çünkü dışardakilerin 10da 8 i potansiyel üvey anne.
BİR-İKİ üstümdeki yorumdaki hanım gibi mesela. Dövermiş çocukları ya.... Allah korusun.
Hani potansiyel üvey anneye gideceğine çocuk , benim gibi birine denk gelsin diye dua ederim.
Hayırlısı olsun tabi ALLAH bilir :)
ikazları babanın yapması konusunda hemfikiriz. ancak benim bu tabloda içime sinmeyen 14-16 yaşında ki çocukların 6-7 yaşında ki çocukları itip kakması, kötü davranması. ben de ergenlikten geçtim ama hiç bi zaman çocuklara , hayvanlara kötü muamele etmedim. burda çok yanlış bişey var. bana göre bunun affı da özrü de yok. 16 yaş bana o kadar da küçük gelmiyo haklısınız ve ben bu davranışı yakıştıramıyorum o yaşta bi genç kıza. benim baştan beri fıttırma noktam burası sanırım şimdi düşününce
bu arada ilk evliliğimi ün. 1. sınıfta yaptım üvey babadan kaçma derdiyle. ve 19 yaşındaydım. o yüzden bana 16 yaş çokçocuk gelmiyo
Ne kadar da klasik bi düşünce ! Anneleri dolduruyo... Bu nasıl bir mantıktır? Annelerinin de işi gücü bitti kendi çocuklarına zehirli düşünceler aşılıcak değil mi? Koca eşşek,canavarlar... Cidden inşallah Allah size böyle bi durum yaşatmaz umarım yoksa eminim katil olurlardı o çocuklar.
bu benm fikrim sizi ilgilendirmez eleştrme hakkınıda wermez anlatılanlardan çocuklara diyecek başka bişey bulamıyorm 12 yaşındaki bir çocuk 6 yaşında çocuga öldüreck gibi bakarsa canvr değilde ne 12 yaşındaki çocuk tuvalti tmz kullanr kocamn olmuşlar kin tutmaya akıllırı eriyorda kilodu ortaya atmamayı bilmiyormu doğuda 13 yaşındakızlar çocuk doğuruyo evt allhım yaşatmasın amin ayrıca ben komşularımn çocuklarına bile bana emanet edildiğinde kendi çocugum yok aama onlara kendi çocugum gibi bakarım vicdansız değilm ama ortada ezilenler küçük 2 tane çocuk odalarından çıkmaya korkuyolar kadın daha neyapsın yaaa kendi çocukları eziliyor aradaa
bu arada ilk evliliğimi ün. 1. sınıfta yaptım üvey babadan kaçma derdiyle. ve 19 yaşındaydım. o yüzden bana 16 yaş çokçocuk gelmiyo
benim üvey babayla sorunum evde kalıp çözebileceğim türden değildi. neyse detaya gek yok.Sana bir örnek vericem. Bana kızma. Küçümsemek için değil bir şey anlatmak istiyorum. Ben 23 yaşındayım. Sen 39. Ama sen benden daha fevrisin. Fevrilik bir dezavantajdır. Çıkışıyorsun mesela. Ben daha ılımlıyımdır mesela.
Eee yaşa bakarsak senin daha ılımlı benim daha çıkışlı olmam gerekirdi.
Ben üvey anadan kaçmak için evlenip kaçmaya çalışmadım mesela , aşmaya çalıştım. Böyle bakınca, benim yaptığım olgunluk, seninki çocukluk oluyor değil mi? Evet.
Yani aslında o yaşlarda hepimiz çocukluk yapıyoruz ama hepimizin yaptığı çocukluk farklı yönlerde.
Yani mesele yaşta değil işte. Ben de mesela, internette çok takılır ordan sanal arkadaşlar edinirdim, öyle tatmin olurdum. Benim de yaptığım çocukluk bu :/
bu benm fikrim sizi ilgilendirmez eleştrme hakkınıda wermez anlatılanlardan çocuklara diyecek başka bişey bulamıyorm 12 yaşındaki bir çocuk 6 yaşında çocuga öldüreck gibi bakarsa canvr değilde ne 12 yaşındaki çocuk tuvalti tmz kullanr kocamn olmuşlar kin tutmaya akıllırı eriyorda kilodu ortaya atmamayı bilmiyormu doğuda 13 yaşındakızlar çocuk doğuruyo evt allhım yaşatmasın amin ayrıca ben komşularımn çocuklarına bile bana emanet edildiğinde kendi çocugum yok aama onlara kendi çocugum gibi bakarım vicdansız değilm ama ortada ezilenler küçük 2 tane çocuk odalarından çıkmaya korkuyolar kadın daha neyapsın yaaa kendi çocukları eziliyor aradaa
Aaa 16 yaşındaki, bu duruma göre 3 yıl evde kalmış. Konu sahibi, evlendir çocukları kurtul. Bu nasıl bir kıyaslama ? Doğuda, kumalarıyla yaşıyor kadınlar. Siz de tek eşisiniz ,eşinizin. oldukça şanslısınız bu durumda.
benim üvey babayla sorunum evde kalıp çözebileceğim türden değildi. neyse detaya gek yok.
dediğim gibi hamilelikte oluyo bu çıkışlar, fevrilikler, zaten yapı olarak haksız olduğuna inandığım bi durum varsa kendimi de tutamıyorum haklısın bu bi dezavantaj. bi kere herkesten önce kendime zararım çünkü kendimi geriyorum, konu senin değil dert senin değil yürü git sana ne di mi :)
obir örnekti evlnsnmi diyorm ben aklı herşeye eriyor artık diyorm istediğin yere çekmeeee allh sana aynısını werse napardın çok merakettm konuşmk kolay geliyyyoooo
Afedersiniz ama sanırım siz forum mantığını tam kavrayamamıssınız. Burda amaç tüm farklı fikirleri ortaya koyup birbirimizi eleştirip ortak bi nokta bulmaktır. Ve bende sizi eleştirdim evet. Eğer bu tarz şeyleri kaldıramayacaksanız lütfen sessizce sağ yukardaki x işaretine basın :)
obir örnekti evlnsnmi diyorm ben aklı herşeye eriyor artık diyorm istediğin yere çekmeeee allh sana aynısını werse napardın çok merakettm konuşmk kolay geliyyyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?