allhda gösdermesn ama empati kurma yeteğim war okadınn suçu ne söylermsn üveyanne olmakmı senn çocuklrın var galiba üveyanne yanında ondan bukadar tepkilisinYok bence siz bu durumları bilmediğiniz için size konuşmak kolay.
eleştirilerinz normal olursa normal tepki alırsınz çocuklar katilolurdu yazmışsnz ayrıca formda ne amaçla oldugumu sizden iyi biliyorm çıkmak istersen x tuşuna sen basss
:emir_b
Çok merak ettim, sizin öneriniz nedir?
Ne yapsın konu sahibi bu canavar!!!!! Çocuklarla?
Nasıl eleştirirseniz o şekilde eleştiri alırsınız. Koca eşşek lafını normal karşılıyorsanız katil lafınıda normal görün. Sizin normaliniz bu anladığım kadarıyla.
bu durumda hiç bi evlenip ayrılan, çocuklu dul olan kimse evlenemez ki. bu insanların yeniden bi hayat kurmaya hakları olmasın mı?Bir de 'Allah sizin basiniza verse boyle birsey ne yaparsiniz ' seklinde sorular soruyor bir arkadas. bi laf vardir zarara rizasiyla girene acinmaz. Kadin almis kabul etmis adami herseyiyle. o sokmus tasin altina elini. bana deseler ben sokmam. neyin tartismasini yapiyorsunuz anlamiyorum.
kadın bişey yapamaz malesef üveyanne ya babaları kızması gerekn yerde kızacak şımartmayackkk o çocuga ters baktıgında kızım neden öyle bkysn falan demesi lazımm
bu durumda hiç bi evlenip ayrılan, çocuklu dul olan kimse evlenemez ki. bu insanların yeniden bi hayat kurmaya hakları olmasın mı?
bu durumda hiç bi evlenip ayrılan, çocuklu dul olan kimse evlenemez ki. bu insanların yeniden bi hayat kurmaya hakları olmasın mı?
ben sizimi eleştiriyorm küçük cocgu bakışlarıyla korkutan birçocugu eleştryrm
adile naşitle minür özkulun filmi bardı böyle. ikisinin de 5 er çocuğu vardı. tuvalet kuyruğunda habire kavga, masada tuzluk için kavga. ama sonunda toparlanıyodular alışıyolardı çocuklar. inşallah konu sahibi de toparlar ne diyim :) herkese iyi geceler:)) 1 degil 2 degil 3 degil . yoldakiyle 6 cocuktan bahsediyoruz. hayati kursunlar tabi yeniden yeniden ama bu kadarida bayira kurmak oluyor. zor hayatim zor. onu demek istedim
adile naşitle minür özkulun filmi bardı böyle. ikisinin de 5 er çocuğu vardı. tuvalet kuyruğunda habire kavga, masada tuzluk için kavga. ama sonunda toparlanıyodular alışıyolardı çocuklar. inşallah konu sahibi de toparlar ne diyim :) herkese iyi geceler
Tabii ki baba gereken yerde ağırlığını koyacak, kimse burda aksini söylemiyor ki.
Ama konu sahibide biraz sabır ve anlayışla, arkadaş gibi yaklaşarak o çocukları kazanabilir diyoruz.
Biz o çocuklarada kıyamadığımız için söylüyoruz bunu ; konu sahibi kendi huzuru için yapmalı diyoruz.
Sevmek zorunda değil o çocukları belki , ama evliliğinin yıpranmaması adına onları kazanmaya çalışmasında ne sakınca var?
adile naşitle minür özkulun filmi bardı böyle. ikisinin de 5 er çocuğu vardı. tuvalet kuyruğunda habire kavga, masada tuzluk için kavga. ama sonunda toparlanıyodular alışıyolardı çocuklar. inşallah konu sahibi de toparlar ne diyim :) herkese iyi geceler
Benim bir yakınım daha önce evlenip ayrılmış biriyle evlenmeye karar verdi yıllar önce, ben şahsen itiraz ettim çünkü kız hiç evlenmemişti ve adamın ilk evliliğinden biri 15 biri 11 yaşında 2 çocuğu vardı, neyse evlendiler, 15 yaşındaki babasıyla görüşmeyi redetti, yeni eşi babasını elinden alan rakip gibi gördü, 11 yaşındaki haftasonları gelip gidiyordu, çocuk üstünü başını ortalığa bırakırdı, bildiğiniz klasik itirazlar, zorluk çıkarmalar, tanıdığım ne yapacağını şaşırdı, alıp karşıma konuştum, dedim bu çocuğa sabır göstereceksin, anlayışlı olacaksın, sonuçta baştan biliyordun çocukları olduğunu, çocuk için hiç kolay değil babasının yatağında başka birinin olduğunu bilmek, annesiyle hayal ettiği babasını başka kafınla yan yana görmek, kuralların olsun, bir kabahati olduğunda sen değil baba müdahale etsin, sevin çocuğu.
Sağolsun ne dediysem uydu, bir süre sonra iki arkadaş oldular, tanıdığımın 2 çocuğu oldu, kardeşlerine sımsıkı sarıldı çocuk, şimdilerde koca delikanlı, 15 yaşındaki de büyüdü tabii, babasını görmek istemiyordu ya babasının yeni eşini tanıdı zamanla ve yakınım babayla evladı barışın böyle olmaz diyerek ön ayak oldu görüşmelerine, şimdi kocaman bir aileler.
Zaman ve sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?