Eşimin internet geçmişi

Ona birşey demedim ama yüzüm asıldı
Ne oldu sana deyip duruyor

Merakimdan randevu gecmisi diye google da arattim
Ole bi site de yok ki arkadasim sen birseyleri yanlis anlamis olmayasin...

Merakimdan randevu gecmisi diye google da arattim
Ole bi site de yok ki arkadasim sen birseyleri yanlis anlamis olmayasin...
Özür dilerim yanlış yazmışım sinirden randevu sitesi diye bir site

bende baktım yok öyle bir site..
hastane randevusudur o bayan ismi dediğinde kadın doktorların ismidir.

Ya ben eşimin telefonunda vs canımı sıkan bir şey gördüğüm zaman direk telefonu alıp götürüyorum bu ne diye soruyorum bağır çağır açıklanana kadarda sinirli oluyorum. Siz neden kendi kendinize dert yapıyorsunuz al götür bu neyin randevusu diye sor eğer ahlaksız bir şeyse netçe koy tavrını budur arkadaş.
Buraya konu açıp ben ne yapayım ben ne yapayım demekle hiç bir yere varılmaz.

Ne diye cart curt adamı didikliyorsun ben buna takıldım
Güven problemi mi var önceden kalan

Cok ilginc. Bende baktim,simdi oyle bi site yok. Randevu sitedi diye arattim,ama yok. Hemen telas yapmayin. Muhtemelen reklam sitesidir.

Eslerinize niye güvenmiyosunuz çok kafana takıldı madem git sor açıklasin ne tür bi ilişki bu devlet dairesi gibi iletisime gecemiyomusunuz Türk kadını bu yüzden kaybediyor işte sürekli aldatiliyomuyum psikolojisi dön bi kendine bak aldatilicak bi kadın misin öz guveniniz olsun azıcık

bende reklam sitesi olduğunu düşünüyorum benim önümede hep büyütücü reklamları falan çıkıyor böyle kapatayım diye her yeri basıyor parmağım :)

Aldatılacak kadın mı var yani?? Ya da aldatılan kadınlar nasıl kadınlar? ne tuhaf bir düşünce yapınız var.

Aldatılan kadın yoktur, aldatan karaktersiz adam vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…