Eşimin internet geçmişi

randevu sitesi diye arattım hiçte öyle bi site yok, hep hastane randevuları çıkıyor. ya eşiniz kötü bi yerlere girmemiş ya da siz bize yanlış anlatıyorsunuz, tam olarak ne gördünüz, içinde bayan olan o sitenin adı tam olarak nedir doğru gördüğünüze emin misiniz?

Aldatılacak kadın vs Aldatılmayacak kadın mı sizin değerlendirmeniz?
Ne kadınlar aldatılıyor dünyada karşındaki karaktersiz olduktan sonra istersen sen öz güvenin tavanda gez hiç bir şey değişmez.

Supheli bi durum ben olsam icim icimi yerdi bilemedim hersey olabilir...

Aldatılacak kadın mı var yani?? Ya da aldatılan kadınlar nasıl kadınlar? ne tuhaf bir düşünce yapınız var.

Aldatılan kadın yoktur, aldatan karaktersiz adam vardır.

Aldatan adamda zaten karakter olamaz ama niye eşlerinin dışarıda bişeyler aradığını düşünüyorlar onu merak ediyorum yani onlarda olmayan dışardaki kadınlarda olan ne aldatan kadınlar veya aldatilmayanlar olarak siniflandirmiyorum herkes aldatilabilir ama neden bunu düşünüyorlar bunu merak ediyorum eksik olan ne eksik bişeyler var ki bunu düşünüyorlar

Çünkü hicbir zamaj birine tamamen güvenemezsiniz. her an bisey cıkabilir. o yüzden de kadın da biraz pimpirikliyse bu konuda hemen en ufak seyde şüphelenebilir. eksik gedik olmasina gerek yok. acaba ben bu adamı tanıyamadm mı endisesi o

Aldatılacak kadın vs Aldatılmayacak kadın mı sizin değerlendirmeniz?
Ne kadınlar aldatılıyor dünyada karşındaki karaktersiz olduktan sonra istersen sen öz güvenin tavanda gez hiç bir şey değişmez.

Haklısınız ben aldatilicak veya aldatilmayacak diye siniflandirmadim ama eşini Çok kötü bi sitede yakalamamis bence neden güvenmiyor yani neden eşi dışarı yönelsin bunu düşündüm eşinin onda bulamadığı dışarıda bulacağı bişey mi var onu anlamadım

Buda olabilir ama çok yipratir buda insanı biraz rahat olmak en iyisi aldatırsa kendi kaybeder diye düşünüyorum bide çok araştırmamak lazım bence takıntı haline gelebiliyor bi süre sonra

Sakince bir daha bakın bence. Ama eğer bir şeyler yakalayıp ayrılmayacaksanız da hiç kurcalamayın.

Zaten bakmaya,incelemeye başladıysa o evliliği orda bitir..
Şüphe,Güvensizlik varsa birbirinizi yormadan bitirmek gerek..
Bi dur kardes ya hemen ne bitirmesi . Bitirin diyerek niye bi evliliğin gunahina giriyorsunuz. Sizinki çok mu mükemmel ya da kocaniz ?

Zaten bakmaya,incelemeye başladıysa o evliliği orda bitir..
Şüphe,Güvensizlik varsa birbirinizi yormadan bitirmek gerek..
Ben bu zihniyeti anlamıyorum ! Bende eşimin telefonuna bakarım mesajlarına arama kayıtlarına internet geçmişine eşimde benimkine bakar güvenmiyorum anlamımı cıkıyor burdan ? Gayette eşime güveniyorum ama bakıyorum yani. Bakıyorum diye boşanmalımıyım ? Ne saçma ..

Tatlım bi dur da.kendi telefonumuj geçmişinw bakıom bazen ben şaşırıom nereleri gösterio die.eşimde görsm aklıma başka şeyler gelir die geçer aklımdan. yapma böle hemn biraz sessiz kal saf ayağına yat tekrr kontrol et bakalım neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…