- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408
Aldatılacak kadın vs Aldatılmayacak kadın mı sizin değerlendirmeniz?Eslerinize niye güvenmiyosunuz çok kafana takıldı madem git sor açıklasin ne tür bi ilişki bu devlet dairesi gibi iletisime gecemiyomusunuz Türk kadını bu yüzden kaybediyor işte sürekli aldatiliyomuyum psikolojisi dön bi kendine bak aldatilicak bi kadın misin öz guveniniz olsun azıcık
Ozaman gecmis olsun cnm....İçine tıklayınca bayanlar vardı
Aldatılacak kadın mı var yani?? Ya da aldatılan kadınlar nasıl kadınlar? ne tuhaf bir düşünce yapınız var.
Aldatılan kadın yoktur, aldatan karaktersiz adam vardır.
Aldatan adamda zaten karakter olamaz ama niye eşlerinin dışarıda bişeyler aradığını düşünüyorlar onu merak ediyorum yani onlarda olmayan dışardaki kadınlarda olan ne aldatan kadınlar veya aldatilmayanlar olarak siniflandirmiyorum herkes aldatilabilir ama neden bunu düşünüyorlar bunu merak ediyorum eksik olan ne eksik bişeyler var ki bunu düşünüyorlar
Evt yaa tekrar baktim oyle de bi site yokya yok ona baktım zaten randevu sitesi diye bir site yok ki..
Aldatılacak kadın vs Aldatılmayacak kadın mı sizin değerlendirmeniz?
Ne kadınlar aldatılıyor dünyada karşındaki karaktersiz olduktan sonra istersen sen öz güvenin tavanda gez hiç bir şey değişmez.
Çünkü hicbir zamaj birine tamamen güvenemezsiniz. her an bisey cıkabilir. o yüzden de kadın da biraz pimpirikliyse bu konuda hemen en ufak seyde şüphelenebilir. eksik gedik olmasina gerek yok. acaba ben bu adamı tanıyamadm mı endisesi o
Bi dur kardes ya hemen ne bitirmesi . Bitirin diyerek niye bi evliliğin gunahina giriyorsunuz. Sizinki çok mu mükemmel ya da kocaniz ?Zaten bakmaya,incelemeye başladıysa o evliliği orda bitir..
Şüphe,Güvensizlik varsa birbirinizi yormadan bitirmek gerek..
Ben bu zihniyeti anlamıyorum ! Bende eşimin telefonuna bakarım mesajlarına arama kayıtlarına internet geçmişine eşimde benimkine bakar güvenmiyorum anlamımı cıkıyor burdan ? Gayette eşime güveniyorum ama bakıyorum yani. Bakıyorum diye boşanmalımıyım ? Ne saçma ..Zaten bakmaya,incelemeye başladıysa o evliliği orda bitir..
Ne alaka ya. insanlar bazen şüphe duyar bakar. baktım die evliliğimi bitirelim.yanlış da olabilir yani hemen ayrılın psikolojisi çok hoş değilZaten bakmaya,incelemeye başladıysa o evliliği orda bitir..
Hıııh mune abla geldi , ablacım sen gelince hep bu emoji aklıma geliyorSakin hanımlar, polemiğe girip banlanmanıza gerek yok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?